Cottonbaby voedingskussenhoezen

 

Geef jezelf meer comfort tijdens de zwangerschap en daarna met een Cottonbaby voedingskussenhoes. Je zult hier veel plezier aan beleven. Als je eenmaal een Cottonbaby voedingskussenhoes gewend bent, wil je niet meer zonder! Een fijne hoes is ideaal omdat er regelmatig geknoeid zal worden wanneer je een voedingskussen gebruikt bij het voeden van je kindje.

 

Lees meer...

Voor, tijdens en na de zwangerschap

Tijdens het voeden voelt het gewicht van je baby veel minder zwaar aan, doordat het kussen een deel van het gewicht opvangt. Ook voor je kindje is een voedingskussen heel fijn. Tijdens de zwangerschap gebruik je het voedingskussen bijvoorbeeld om je rug te ondersteunen of om gewoon heerlijk tegenaan te liggen.

 

De stijl van Cottonbaby

Van Cottonbaby zijn de mooiste babyproducten verkrijgbaar. Voedingskussens en andere producten zijn stijlvol ontworpen met sfeervolle kleuren en vrolijke dessins. Cottonbaby komt regelmatig weer met nieuwe ontwerpen. Houd deze pagina in de gaten voor ons actuele assortiment en bestel eenvoudig online!

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Cottonbaby Kruisje Voedingskussenhoes Antraciet

    De Cottonbaby Kruisje Voedingskussenhoes Antraciet past perfect om voedingskussens van 180 x 90 cm, zo houd je het voedingskussen altijd schoon. De hoes wordt geleverd exclusief voedingskussen.
    32,50
1 Resultaten