Done by Deer voedingskussens

 

Gun jezelf dat beetje extra comfort en koop een Done by Deer voedingskussen. Een Done by Deer voedingskussen maakt het gemakkelijker om je kindje te voeden. Je armen worden minder snel moe, doordat je deze op het kussen laat rusten. Verder ziet een Done by Deer voedingskussen er heel sfeervol uit. Het merk komt telkens weer met hele verrassende ontwerpen.

Lees meer...

 

Comfortabel voor je kindje

Een Done by Deer voedingskussen is niet alleen fijn voor jezelf, maar ook voor je kindje. Je kunt je baby het beste met het hoofdje tegen het kussen aanleggen, met het lichaampje tussen de beide uiteinden in.

 

Gebruik tijdens de zwangerschap

Ook tijdens de zwangerschap is een Done by Deer voedingskussen ideaal. Je gebruikt het kussen bijvoorbeeld als extra ondersteuning bij het slapen. Veel zwangere vrouwen genieten enorm van een Done by Deer voedingskussen.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Done by deer Balloon Voedingskussen Grey

  Dit zachte voedingskussen van het merk Done by deer is een echte must-have voor de voeding van de allerkleinsten. Je kindje ligt comfortabel met het hoofdje tijdens het voeden.
  49,95
 • Quick view

  Done by Deer Voedingskussen Grey

  Met het Done by Deer Voedingskussen kan het lichaam van de ouder helemaal ontspannen en tot rust komen. Het voedingskussen is gemaakt van hoogwaardig materiaal en ideaal om borstvoeding te geven.
  49,95
2 Resultaten