De Theraline voedingskussens zijn in de aanbieding

 

Diverse voedingskussens van Theraline
De voedingskussens van Theraline kun je in verschillende afmetingen kopen. Zo kun je zelf kijken welk formaat jij het prettigst vindt. Het is bij het voeden namelijk het allerbelangrijkste dat jij en je baby op je gemak zijn. Een comfortabele houding voor jullie beiden is dan ook van essentieel belang. Tijdens de zwangerschap kun je dit voedingskussen gebruiken om even heerlijk op te ontspannen en je kunt je baby er later gewoon op leggen.

Lees meer...

 

Kies een Theraline voedingskussen uit bij Babypark
Je kunt in de online shop van Babypark het voedingskussen van Theraline uitkiezen die het beste bij je past. Babypark heeft namelijk van alles op het gebied van Theraline voedingskussens voor je in de aanbieding. Zo kun je hier meteen een mooie hoes bij bestellen, of een leuk lakentje in dezelfde kleur. Kijk rustig wat jij mooi vindt om voor je baby te kopen. Bestellen kun je dan gewoon vanuit je stoel doen. Zo gemakkelijk is het bij Babypark.

Lees minder...
12 Resultaten
 • Quick view

  Theraline Voedingskussen Original

  Dit voedingskussen van het merk Theraline is een origineel kussen voor bijzondere momenten.
  42,95
 • Quick view

  Theraline Gebreid Katoen Voedingskussen

  Dit stijlvolle Theraline Gebreid Katoen Voedingskussen is heerlijk zacht en soepel. Het kussen is een comfortabele support in elke positie. Ideaal tijdens het geven van de fles of wanneer je zwanger bent.

  69,95

  55,96

 • Quick view

  Theraline Gebreid Katoen Voedingskussenhoes

  De stijlvolle Theraline Gebreid Katoen Voedingskussenhoes maakt het voeden van je kindje een stuk comfortabeler. De hoes voelt lekker zacht aan en is geschikt voor een standaard voedingskussen van Theraline.

  Normale prijs: 23,95

  Special Price 19,90

 • Quick view

  Theraline Original Bamboo Voedingskussen

  Dit Theraline Original Bamboo Voedingskussen is ongelooflijk zacht en soepel. Het kussen is een comfortabele support in elke positie. Ideaal tijdens het geven van borstvoeding of wanneer je zwanger bent!

  Normale prijs: 63,14

  Special Price 59,90

 • Quick view

  Theraline Voedingskussenhoes

  De Theraline Voedingskussenhoes is geschikt voor om een standaard voedingskussen. De stijlvolle hoes voelt lekker zacht aan en is geschikt voor een standaard voedingskussen. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  Normale prijs: 18,95

  Special Price 17,90

 • Quick view

  Theraline Original Melange Voedingskussen

  Dit Theraline Original Melange Voedingskussen is ongelooflijk zacht en soepel. Het kussen is een comfortabele support in elke positie. Ideaal tijdens het geven van borstvoeding of wanneer je zwanger bent!
  67,95
 • Quick view

  Theraline Halve Maan Kussen Grijs

  De Theraline Halve Maan Kussen Grijs is ongelooflijk zacht en soepel en draagt bij aan fijne momenten van ontspanning. Ideaal tijdens het geven van borstvoeding of wanneer je zwanger bent!

  27,95

  21,59

 • Quick view

  Theraline Jersey Voedingskussen Rust

  Dit Theraline Jersey Voedingskussen Rust is ongelooflijk zacht en soepel. Het kussen is een comfortabele support in elke positie. Ideaal tijdens het geven van borstvoeding of wanneer je zwanger bent!

  64,95

  59,95

 • Quick view

  Theraline Voedingskussen MY7

  Het Theraline Voedingskussen MY7 biedt comfort aan moeder en kind. Het voedingskussen biedt optimale ondersteuning tijdens het slapen of het voeden van je kindje. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  91,95
 • Quick view

  Theraline Original Melange Voedingskussenhoes

  Deze Theraline Original Melange Voedingskussenhoes maakt het voeden van je kindje een stuk comfortabeler. De hoes voelt lekker zacht aan en is geschikt voor een standaard voedingskussen.
  18,95
 • Quick view

  Theraline Voedingskussenhoes MY7

  De Theraline MY7 voedingskussenhoes is gemaakt van kwalitatieve stof en is heerlijk zacht.
  39,95
 • Quick view

  Theraline Halve Maan Voedingskussenhoes Grey

  De Theraline Halve Maan Voedingskussenhoes Grey maakt het voeden van je kindje een stuk comfortabeler. De hoes voelt lekker zacht aan en is geschikt voor een standaard voedingskussen.
  12,95
12 Resultaten
Trustpilot