De Theraline voedingskussens zijn in de aanbieding

 

Diverse voedingskussens van Theraline
De voedingskussens van Theraline kun je in verschillende afmetingen kopen. Zo kun je zelf kijken welk formaat jij het prettigst vindt. Het is bij het voeden namelijk het allerbelangrijkste dat jij en je baby op je gemak zijn. Een comfortabele houding voor jullie beiden is dan ook van essentieel belang. Tijdens de zwangerschap kun je dit voedingskussen gebruiken om even heerlijk op te ontspannen en je kunt je baby er later gewoon op leggen.

Lees meer...

 

Kies een Theraline voedingskussen uit bij Babypark
Je kunt in de online shop van Babypark het voedingskussen van Theraline uitkiezen die het beste bij je past. Babypark heeft namelijk van alles op het gebied van Theraline voedingskussens voor je in de aanbieding. Zo kun je hier meteen een mooie hoes bij bestellen, of een leuk lakentje in dezelfde kleur. Kijk rustig wat jij mooi vindt om voor je baby te kopen. Bestellen kun je dan gewoon vanuit je stoel doen. Zo gemakkelijk is het bij Babypark.

Lees minder...
21 Resultaten
 • Quick view

  Theraline Voedingskussen Original

  Dit voedingskussen van het merk Theraline is een origineel kussen voor bijzondere momenten.
  42,95
 • Quick view

  Theraline Original Melange Voedingskussen

  Dit Theraline Original Melange Voedingskussen is ongelooflijk zacht en soepel. Het kussen is een comfortabele support in elke positie. Ideaal tijdens het geven van borstvoeding of wanneer je zwanger bent!
  49,95
 • Quick view

  Theraline Dottie Voedingskussenhoes

  Maak het voeden van je kindje een stuk comfortabeler met een Theraline Dottie Voedingskussenhoes. Zacht voor jou en je kindje en biedt de optimale ondersteuning. Geschikt voor standaard voedingskussens.
  18,95
 • Quick view

  Theraline Original Melange Voedingskussenhoes

  Deze Theraline Original Melange Voedingskussenhoes maakt het voeden van je kindje een stuk comfortabeler. De hoes voelt lekker zacht aan en is geschikt voor een standaard voedingskussen.
  18,95
 • Quick view

  Theraline Original Voedingskussen

  Dit Theraline Original Voedingskussen is ongelooflijk zacht en soepel. Het kussen is een comfortabele support in elke positie. Ideaal tijdens het geven van borstvoeding of wanneer je zwanger bent!
  49,95
 • Quick view

  Theraline Voedingskussenhoes

  De hoezen van het originele THERALINE®-kussen worden gemaakt van bijzonder zacht, hoogwaardig katoen.

  18,95
 • Quick view

  Theraline Voedingskussenhoes MY7

  De Theraline MY7 voedingskussenhoes is gemaakt van kwalitatieve stof en is heerlijk zacht.
  39,95
 • Quick view

  Theraline Comfort Voedingskussen Pelican

  Dit Theraline Comfort Voedingskussen Pelican is ongelooflijk zacht en soepel. Het kussen is een comfortabele support in elke positie. Ideaal tijdens het geven van borstvoeding of wanneer je zwanger bent!
  49,95
 • Quick view

  Theraline Comfort Voedingskussen Hearts Grey

  Dit Theraline Comfort Voedingskussen Hearts Grey is ongelooflijk zacht en soepel. Het kussen is een comfortabele support in elke positie. Ideaal tijdens het geven van borstvoeding of wanneer je zwanger bent!

  49,95

  48,80

 • Quick view

  Theraline Yinnie Voedingskussen + Hoes

  Maak het voeden van je kindje een stuk comfortabeler met een Theraline Yinnie Voedingskussen + Hoes. Zacht voor jou en je kindje en biedt de optimale ondersteuning.
  39,95
 • Quick view

  Theraline Original Voedingskussen Hooks Black & White

  Dit Theraline Original Voedingskussen Hooks Black & White is ongelooflijk zacht en soepel. Het kussen is een comfortabele support in elke positie. Ideaal tijdens het geven van borstvoeding of wanneer je zwanger bent!
  63,95
 • Quick view

  Theraline Halve Maan Kussen

  De Theraline pluche maan is ongelooflijk zacht en soepel en draagt bij aan fijne momenten van ontspanning. Ideaal tijdens het geven van borstvoeding of wanneer je zwanger bent!
  19,99
 • Quick view

  Theraline MY7 Gewatteerde Voedingskussen

  De Theraline MY7 Gewatteerde Voedingskussen is lekker zacht en soepel. Het kussen is een comfortabele support in elke positie. Ideaal tijdens het geven van borstvoeding of wanneer je zwanger bent!
  89,95
 • Quick view

  Theraline Original Voedingskussenhoes

  Deze Theraline Original Voedingskussenhoes maakt het voeden van je kindje een stuk comfortabeler. De hoes voelt lekker zacht aan en is geschikt voor een standaard voedingskussen.
  18,95
 • Quick view

  Theraline Comfort Voedingskussen Grey

  Dit Theraline Comfort Voedingskussen Grey is ongelooflijk zacht en soepel. Het kussen is een comfortabele support in elke positie. Ideaal tijdens het geven van borstvoeding of wanneer je zwanger bent!
  49,95
 • Quick view

  Theraline Original Voedingskussen Hummingbirds

  Dit Theraline Original Voedingskussen Hummingbirds is ongelooflijk zacht en soepel. Het kussen is een comfortabele support in elke positie. Ideaal tijdens het geven van borstvoeding of wanneer je zwanger bent!

  63,95

  59,95

 • Quick view

  Theraline Comfort Voedingskussenhoes

  Deze Theraline Comfort Voedingskussenhoes maakt het voeden van je kindje een stuk comfortabeler. De hoes voelt lekker zacht aan en is geschikt voor een standaard voedingskussen.
  16,95
 • Quick view

  Theraline Original Voedingskussen Turquoise

  Dit Theraline Original Voedingskussen Turquoise is ongelooflijk zacht en soepel. Het kussen is een comfortabele support in elke positie. Ideaal tijdens het geven van borstvoeding of wanneer je zwanger bent!
  68,95
 • Quick view

  Theraline Yinnie Voedingskussenhoes

  Maak het voeden van je kindje een stuk comfortabeler met een Theraline Yinnie Voedingskussenhoes. Zacht voor jou en je kindje en biedt de optimale ondersteuning. Geschikt voor het Yinnie voedingkussen.
  16,95
 • Quick view

  Theraline Halve Maan Voedingskussenhoes Grey

  De Theraline Halve Maan Voedingskussenhoes Grey maakt het voeden van je kindje een stuk comfortabeler. De hoes voelt lekker zacht aan en is geschikt voor een standaard voedingskussen.
  19,99
 • Quick view

  Theraline Voedingskussen MY7

  Het Theraline MY7 voedingskussen biedt comfort aan moeder en kind. Beschermt, ondersteunt en nog veel meer.
  99,95
21 Resultaten