Briljant Baby washandjes

 

Baby’s en kleine kinderen hebben een hele gevoelige huid, hierdoor is het dan ook aan te raden om hen te wassen met een zachte washand. Bij Babypark heb je washandjes te koop in verschillende kleuren en dessins, waaronder die van Briljant Baby.

 

Lees meer...

Zachte Briljant Baby washandjes

Briljant Baby washandjes zijn gemaakt van 100% hydrofiel katoen, voelen zachter aan dan een normale washand en zijn wasbaar in de wasmachine op 30°C. De Briljant Baby washandjes zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, maar ook in diverse dessins. Zo heb je Briljant Baby washandjes waarop sterren, hartjes en kruisjes zijn afgebeeld, maar je hebt ook Briljant Baby washandjes waarop favoriete kinderfiguren staan zoals Woezel en Pip en Nijntje.

 

Over Briljant Baby

Briljant Baby is een merk dat vooral gespecialiseerd is in bedtextiel voor baby’s en kinderen. Naast bedtextiel ontwerpt en produceert Briljant Baby ook accessoires voor de baby- en kinderkamer en voor onderweg zoals autostoelhoesjes. Bij Babypark zijn er verschillende producten van Briljant Baby te verkrijgen, zoals Briljant Baby slaapzakken, Briljant Baby knuffeldoekjes en Briljant Baby omslagdoeken. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.
Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  Briljant Baby Organic Birds Washandje 4 Stuks

  Dit Briljant Baby Organic Birds Washandje 4 Stuks is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt. Het stijlvolle washandje neemt snel vocht op en droogt lekker snel. Wasbaar op 30 graden.

  Normale prijs: 5,95

  Special Price 5,09

 • Quick view

  Briljant Baby Organic Hydrofiel Washandje Botanic 4 Stuks

  Met de Briljant Baby Organic Hydrofiel Washandje Botanic 4 Stuks is voorzien van een stijlvol design. De Briljant Baby washandjes zijn gemaakt van 100% organisch katoen dat heerlijk zacht en comfortabel aanvoelt.

  Normale prijs: 5,99

  Special Price 5,06

 • Quick view

  Briljant Baby Uni Hydrofiel Washandje 3 Stuks

  Met de Briljant Baby Uni Hydrofiel Washandje 3 Stuks kan je je kindje heerlijk wassen of drogen. De washandjes van Briljant Baby zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en worden geleverd per 3 stuks.

  Normale prijs: 3,56

  Special Price 3,36

 • Quick view

  Briljant Baby Spots Washandje 3 Stuks

  Met de Briljant Baby Spots Washandje 3 Stuks kan je je kindje heerlijk wassen of drogen. De washandjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en worden geleverd per 3 stuks.

  Normale prijs: 2,99

  Special Price 2,51

 • Quick view

  Briljant Baby Minimal Dots Washandje 3 Stuks

  Met het stijlvolle Briljant Baby Minimal Dots Washandje 3 Stuks kan je je kindje heerlijk wassen. Het vrolijke washandje is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt op de huid.

  Normale prijs: 3,95

  Special Price 3,36

 • Quick view

  Briljant Baby Sunny Washandje 3 Stuks

  Met het Briljant Baby Sunny Washandje 3 Stuks kun je je kindje heerlijk wassen. Het vrolijke washandje is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt op de huid. Wordt geleverd per 3 stuks.
  3,99
 • Quick view

  Briljant Baby Nijntje Hydrofiel Washandje 3 Stuks

  Met de Briljant Baby Nijntje Hydrofiel Washandje 3 Stuks kan je je kindje heerlijk wassen of drogen. De washandjes van Briljant Baby zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en worden geleverd per 3 stuks.

  Normale prijs: 3,95

  Special Price 3,36

 • Quick view

  Briljant Baby Dino Washandje Wit / Grijs / Groen 3 Stuks

  Met het stijlvolle Briljant Baby Dino Washandje Wit / Grijs / Groen 3 Stuks kan je je kindje heerlijk wassen. Het vrolijke washandje is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt op de huid.

  3,99

  3,36

8 Resultaten
Trustpilot