12 Resultaten
 • Quick view

  Jollein Nature Washandje 3 Stuks

  Met het stijlvolle Jollein Nature Washandje 3 Stuks kan je je kindje heerlijk wassen of drogen. Het vrolijke washandje is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt op de huid van je kindje.

  Normale prijs: 3,95

  Special Price 3,56

 • Quick view

  Jollein Spot Washandje 3 Stuks

  Met het stijlvolle Jollein Spot Washandje 3 Stuks kan je je kindje heerlijk wassen of drogen. Het vrolijke washandje is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt op de huid van je kindje.

  Normale prijs: 3,95

  Special Price 3,56

 • Quick view

  Jollein Bloom Washandje 3 Stuks

  Met het stijlvolle Jollein Bloom Washandje 3 Stuks kan je je kindje heerlijk wassen of drogen. Het vrolijke washandje is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt op de huid.

  3,95

  3,56

 • Quick view

  Jollein Snake Washandje 3 Stuks

  Met het stijlvolle Jollein Snake Washandje 3 Stuks kan je je kindje heerlijk wassen of drogen. Het vrolijke washandje is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt op de huid van je kindje.

  Normale prijs: 3,95

  Special Price 3,56

 • Quick view

  Jollein Savannah Hydrofiel Washandje 3 Stuks

  Met het Jollein Savannah Hydrofiel Washandje 3 Stuks kan je je kindje heerlijk wassen of drogen. Het hydrofiele washandje is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt op de huid van je kindje.

  3,95

  3,56

 • Quick view

  Jollein Peach Hydrofiel Washandje 3 Stuks

  Met het Jollein Peach Hydrofiel Washandje 3 Stuks kan je je kindje heerlijk wassen of drogen. Het hydrofiele washandje is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt op de huid van je kindje.

  3,95

  3,56

 • Quick view

  Jollein Washandje Bamboe 3 Stuks

  Met het stijlvolle Jollein Washandje Bamboe 3 Stuks kan je je kindje heerlijk wassen of drogen. Het vrolijke washandje is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt op de huid van je kindje.

  Normale prijs: 4,50

  Special Price 4,05

 • Quick view

  Jollein Bamboe Hydrofiel Washandje 3 Stuks

  Met het Jollein Bamboe Hydrofiel Washandje 3 Stuks kan je je kindje heerlijk wassen of drogen. Het stijlvolle washandje is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt op de huid van je kindje.

  4,50

  4,49

 • Quick view

  Jollein Moonlight Hydrofiel Washandje 3 Stuks

  Met het Jollein Moonlight Hydrofiel Washandje 3 Stuks kan je je kindje heerlijk wassen of drogen. Het hydrofiele washandje is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt op de huid van je kindje.

  3,95

  3,56

 • Quick view

  Jollein Meadow Hydrofiel Washandje 3 Stuks

  Met het Jollein Meadow Hydrofiel Washandje 3 Stuks kan je je kindje heerlijk wassen of drogen. Het hydrofiele washandje is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt op de huid van je kindje.

  Normale prijs: 3,95

  Special Price 3,56

 • Quick view

  Jollein Polar Washandje 3 Stuks

  Met het stijlvolle Jollein Polar Washandje 3 Stuks kan je je kindje heerlijk wassen of drogen. Het vrolijke washandje is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt op de huid.

  3,95

  3,56

 • Quick view

  Jollein Pear Hydrofiel Washandje 3 Stuks

  Met het Jollein Pear Hydrofiel Washandje 3 Stuks kan je je kindje heerlijk wassen of drogen. Het hydrofiele washandje is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt op de huid van je kindje.

  3,95

  3,56

12 Resultaten
Trustpilot