Palais de L’eau washandjes

 

Tijdens het douchen of badderen is het gebruik van een washandje handig om het lichaam en gezichtje van je kindje te wassen. En heeft je kindje een vieze mond of handjes dan biedt een washandje ook uitkomst. Je kunt natuurlijk je kindjes gezicht en handjes ook schoonmaken met babydoekjes, maar vaak bevatten deze (geparfumeerde) stoffen die de huid kunnen irriteren. Met een washandje en wat water heb je daar geen last van. Babypark heeft een ruime keuze aan (hydrofiele) washandjes.

 

Lees meer...

Zachte Palais de L’eau washandjes

Palais de L’eau heeft washandjes in haar assortiment die gemaakt zijn van 100% organisch katoen (badstof). Door het badstof voelen de Palais de L’eau washandjes zacht aan. Zo voelt iedere wasbeurt als een echt feestje! De Palais de L’eau washandjes zijn er in verschillende kleuren en worden per 3 stuks verkocht. Wikkel je kindje na het wassen in een Palais de L’eau omslaghanddoek, zo blijft hij of zij lekker warm.

 

Over Palais de L’eau

Palais de L’eau is opgericht door een Amsterdamse moeder Conchita van Doorn. Naast Palais de L’eau washandjes bestaat het assortiment ook uit Palais de L’eau omslaghanddoeken en Palais de L’eau kinderbadcapes, dit alles is verkrijgbaar bij Babypark. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.
Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Palais de l'eau Washand 3 Stuks

    Met deze mooie Palais de l'eau Washand wordt je kindje wassen nog leuker. De washand wordt geleverd per drie stuks.
    14,95
1 Resultaten