Waskussenhoezen

Maak jouw waskussen compleet met een mooie en comfortabele waskussenhoes. Een waskussenhoes voelt veel prettiger aan voor je kindje. Een waskussen kan heel koud aanvoelen. Daarnaast houd je het waskussen dankzij de hoes lekker lang schoon. In geval van een ongelukje, geef je het waskussenhoes gewoon een beurt in de wasmachine.

Lees meer...

Het materiaal

Wij verkopen waskussenhoezen van allerlei stofjes. Veelgebruikt textiel voor een waskussenhoes is badstof. Dit materiaal heeft een groot voordeel: het neemt goed vocht op en is ook zo weer droog. Koeka maakt veel gebruik van wafelstof. Bij sommige Koeka waskussenhoezen is het middenstuk wel van badstof. Andere waskussenhoezen zijn van katoen.

Uitwasbaar

Onze waskussenhoezen zijn over het algemeen heel goed bestand tegen de wasmachine. Je wast deze vaak uit op maximaal 30 of 40 graden. Voor meer specifieke informatie over de waskussenhoezen, verwijzen wij je naar de productbeschrijvingen.

Lees minder...
161 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 7
 • Quick view

  Koeka Amsterdam Wafel Waskussenhoes

  Dit Koeka Amsterdam Wafel Waskussenhoes is geschikt voor elk standaard waskussen. Het zachte waskussenhoes is gemaakt van hoogwaardig materiaal, wasbaar in de wasmachine en heeft een perfecte pasvorm.

  Normale prijs: 44,95

  Special Price 29,99

 • Quick view

  Bebe-Jou Jersey Riverside Aankleedkussenhoes

  Dit Bebe-Jou Jersey Riverside Aankleedkussenhoes met prints ligt comfortabel voor je kindje wanneer het aangekleed moet worden. De stijlvolle aankleedkussenhoes is gemaakt van zacht en hoogwaardig materiaal.
  17,99
 • Quick view

  Noppies Botanical Waskussenhoes Duits Beetle

  Dit Noppies Botanical Waskussenhoes Duits Beetle is ideaal voor om een Duitse waskussen. Het stijlvolle waskussenhoes is gemaakt van zacht materiaal zodat je kindje comfortabel ligt als het wordt verschoond.
  24,99
 • Quick view

  Noppies Botanical Waskussenhoes Beetle

  De Noppies Botanical Waskussenhoes Beetle is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vuil tijdens het verschonen. De hoes is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  19,99
 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies Waskussenhoes Roze

  Dit Little Dutch Flowers & Butterflies Waskussenhoes Roze is geschikt voor elk standaard waskussen. Het stijlvolle waskussenhoes is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en wasbaar in de wasmachine.

  28,95

  24,61

 • Quick view

  Little Dutch Little Pink Flowers Waskussenhoes Donkerroze

  Dit Little Dutch Little Pink Flowers Waskussenhoes Donkerroze is geschikt voor elk standaard waskussen. Het waskussenhoes is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en wasbaar in de wasmachine.

  28,95

  21,21

 • Quick view

  Little Dutch Sailors Bay Waskussenhoes

  Dit schattige Little Dutch Sailors Bay Waskussenhoes is geschikt voor elk standaard waskussen. Het stijlvolle waskussenhoes is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en wasbaar in de wasmachine.

  24,95

  23,16

 • Quick view

  Bebe-Jou Pure Cotton Aankleedkussenhoes

  Dit Bebe-Jou Pure Cotton Aankleedkussenhoes ligt comfortabel voor je kindje wanneer het aangekleed moet worden. De aankleedkussenhoes is gemaakt van zacht en hoogwaardig materiaal. Wasbaar op 40 graden.

  27,99

  25,19

 • Quick view

  Bebe-Jou Riverside Aankleedkussenhoes

  De stijlvolle Bebe-Jou Riverside Aankleedkussenhoes is een stijlvolle hoes gemaakt van hoogwaardig materiaal. Dankzij het elastiek aan de onderkant blijft de Fabulous hoes goed op de juiste plek zitten.
  22,99
 • Quick view

  Noppies Blooming Clover Waskussenhoes

  De stijlvolle Noppies Blooming Clover Waskussenhoes is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vuil tijdens het verschonen. De hoes is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  39,99

  29,99

 • Quick view

  Noppies Botanical Waskussenhoes Duits Misty Rose

  Dit Noppies Botanical Waskussenhoes Duits Misty Rose is ideaal voor om een Duitse waskussen. Het stijlvolle waskussenhoes is gemaakt van zacht materiaal zodat je kindje comfortabel ligt als het wordt verschoond.
  24,99
 • Quick view

  Bamboom Bears Waskussenhoes

  Deze Bamboom Bears Waskussenhoes is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van natuurlijk bamboemateriaal.

  37,95

  36,99

 • Quick view

  Jollein Waskussenhoes Badstof

  Dit stijlvolle Jollein Waskussenhoes Badstof is de ideale hoes om te gebruiken voor elk standaard waskussen. De mooie waskussenhoes is gemaakt van hoogwaardig materiaal en uitwasbaar in de wasmachine.

  Normale prijs: 5,50

  Special Price 4,68

 • Quick view

  Bebe-Jou Waskussen

  Dit waskussen van het merk Bebe-Jou is ideaal om je kleintje op te verschonen.

  24,50

  21,99

 • Quick view

  Meyco Basic Jersey Waskussenhoes

  De Meyco Basic Jersey Waskussenhoes is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes is voorzien van een stijlvolle kleur en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  4,21
 • Quick view

  Jollein Badstof Waskussenhoes

  De Jollein Badstof Waskussenhoes is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes past om vrijwel ieder standaard waskussen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  Normale prijs: 5,50

  Special Price 5,09

 • Quick view

  Witlof For Kids Corduroy Waskussenhoes

  Deze Witlof For Kids Corduroy Waskussenhoes heeft een perfecte pasvorm dat geschikt is voor alle standaard waskussens. Het waskussenhoes is gemaakt van zacht materiaal en wasbaar in de wasmachine.

  Normale prijs: 39,95

  Special Price 24,95

 • Quick view

  Koeka Vik Waskussenhoes

  Deze Koeka Vik Waskussenhoes is geschikt voor elk standaard waskussen. De hoes is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan. Verder heeft deze trendy waskussenhoes een perfecte pasvorm.

  Normale prijs: 44,95

  Special Price 33,71

 • Quick view

  Baby's Only Sense Waskussenhoes

  Deze Baby's Only Sense Waskussenhoes is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vuil en vocht tijdens het verschonen. De hoes is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  Normale prijs: 34,95

  Special Price 31,46

 • Quick view

  Baby's Only Classic Waskussenhoes

  Dit Baby's Only Classic Waskussenhoes is de ideale hoes om te gebruiken voor elk standaard waskussen. Het waskussenhoes is gemaakt van zachte materialen en wasbaar in de wasmachine.

  Normale prijs: 36,49

  Special Price 26,90

 • Quick view

  Jollein Pure Knit Duits Waskussenhoes

  Deze Jollein Pure Knit Duits Waskussenhoes is geschikt voor elk standaard Duits waskussen. De stijlvolle waskussenhoes is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en wasbaar in de wasmachine.

  Normale prijs: 41,99

  Special Price 29,39

 • Quick view

  Babypark Waskussenhoes Badstof Stone Green

  Met dit Babypark Waskussenhoes Badstof Stone Green ligt je kindje comfortabel op het waskussen als het een schone luier krijgt of aangekleed wordt. Het waskussenhoes is geschikt voor elk standaard waskussen.
  4,95
 • Quick view

  Meyco Knots Waskussenhoes

  De Meyco Knots Waskussenhoes is ideaal om het waskussen te beschermen tegen vocht en vuil tijdens het verschonen. De hoes is voorzien van een stijlvol ontwerp en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  24,71
 • Quick view

  Jollein Basic Knit Waskussenhoes 50 x 70 Cm

  Dit Jollein Basic Knit Waskussenhoes 50 x 70 Cm is de ideale hoes om te gebruiken voor elk standaard waskussen. Het stijlvolle waskussenhoes is gemaakt van zachte materialen en uitwasbaar in de wasmachine.

  Normale prijs: 29,99

  Special Price 22,49

161 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 7
Trustpilot