Kidsmill Waskussenhoezen

 

Een waskussen voelt een beetje koud aan voor je kindje. Mét een hoes eromheen is het waskussen helemaal compleet en biedt deze optimaal comfort. Op deze pagina vind je al onze waskussenhoezen van Kidsmill, stuk voor stuk mooi vormgeven en lekker zacht.

Lees meer...

 

Gebruiksgemak

Comfort is niet de enige meerwaarde die een Kidsmill waskussenhoes biedt. Het houdt ook het waskussen schoon. De hoezen passen over het algemeen op elk standaard waskussen. De meeste Kidsmill waskussenhoezen kun je heel goed uitwassen in de wasmachine, vaak op ongeveer 30°C.

 

Vochtabsorberend

De meeste hoezen nemen veel vocht op. Soms zit in het midden een stukje stof dat extra vocht opneemt. Al met al zijn Kidsmill waskussenhoezen fijne en mooie hoezen waar je veel plezier aan zult beleven. Koop vandaag nog een Kidsmill waskussenhoes online via onze webshop en profiteer van onze aantrekkelijke bezorgservice.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Kidsmill Knitted Waskussenhoes

    Dit Kidsmill Knitted waskussenhoes is de ideale hoes om te gebruiken voor elk standaard waskussen. Het waskussenhoes is gemaakt van zachte materialen en wasbaar in de wasmachine.

    63,95

    54,95

1 Resultaten