Cam Cam waskussens

 

Maak de uitzet voor je baby compleet met een Cam Cam waskussen. Alle Cam Cam waskussens zijn van goede kwaliteit en voelen comfortabel aan. Dat is belangrijk, want een waskussen gebruik je dagelijks: om je kindje te verschonen of om te kleden.

 

Over Cam Cam

Het Deense label Cam Cam heeft een eigen stijl gecreëerd door iets van de Japanse cultuur, de Franse verfijndheid en het Scandinavisch minimalisme met elkaar te combineren. Cam Cam maakt vooral textielproducten en accessoires voor jonge kinderen. Alle producten komen heel rustgevend over.

 

Lees meer...

Goed voor het milieu

Cam Cam vindt een schoon milieu heel belangrijk. Daarom maakt Cam Cam alleen maar gebruik van stoffen die niet schadelijk zijn voor het milieu. In Cam Cam waskussens zitten dan ook geen gifstoffen of niet-natuurlijke kleurstoffen. Bestel vandaag nog een Cam Cam waskussen en maak deze compleet met een comfortabel waskussenhoes.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Cam Cam Dandelion Waskussen

  Het Cam Cam Dandelion Waskussen is erg handig om je kindje op aan te kleden of te verschonen. Het waskussen is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wordt geleverd inclusief stijlvolle waskussenhoes.
  52,-
 • Quick view

  Cam Cam Wave Waskussen Grey

  Het Cam Cam Wave waskussen is handig in gebruik en voorzien van opstaande randen. Bovendien is het waskussen gemaakt van zacht materiaal en is het kussen dus ideaal om je kindje op te verschonen.
  52,-
 • Quick view

  Cam Cam Pressed Leaves Waskussen Rose

  Het Cam Cam Pressed Leaves Waskussen Rose is erg handig om je kindje op aan te kleden of te verschonen. Het waskussenhoes is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wordt geleverd inclusief stijlvolle waskussenhoes.
  52,-
 • Quick view

  Cam Cam Holiday Waskussen

  Het Cam Cam Holiday Waskussen is erg handig om je kindje op aan te kleden of te verschonen. Het waskussen is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wordt geleverd inclusief stijlvolle waskussenhoes.
  52,-
4 Resultaten