Wikkeldoeken

Een wikkeldoek is heel handig om te hebben. Meestal is een wikkeldoek multifunctioneel. Het ene moment gebruik je deze om je kindje mee af te drogen, het volgende moment als waskussenhoes.

Lees meer...

Nog meer mogelijkheden

En dat is dan nog maar een greep uit de functies die een wikkeldoek kan vervullen. Je kindje kan er bijvoorbeeld op spelen. Een wikkeldoek is ook heel fijn om onderweg te gebruiken, bijvoorbeeld in het autostoeltje of in de buggy. Met een wikkeldoek kan je kindje in het autostoeltje veel fijner slapen. Een wikkeldoek kan ook bescherming geven tegen de zon.

Bijzondere wikkeldoeken

Sommige wikkeldoeken zijn speciaal bedoeld voor het inbakeren van je kindje. Omdat het inbakeren met een gewone doek vaak verkeerd gebeurt, zijn er inbakerdoeken ontworpen die het inbakeren een stuk gemakkelijker maken. Verder verkopen wij wikkeldoeken met een soort capuchon. Deze zijn bedoeld om je kindje na het badderen af te drogen en warm te houden.

Lees minder...
124 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 • Quick view

  Liewood Nomi Panda Wikkeldeken Crème De La Crème

  De Liewood Nomi Panda Wikkeldeken Crème De La Crème is een multifunctionele deken die voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. De wikkeldeken is voorzien van een capuchon en voelt heerlijk zacht aan.
  30,-
 • Quick view

  Liewood Nomi Rabbit Wikkeldeken

  De Liewood Nomi Rabbit Wikkeldeken is een multifunctionele deken die voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. De stijlvolle deken is voorzien van een capuchon en voelt heerlijk zacht aan.
  30,-
 • Quick view

  Little Dutch Waves Wikkeldoek Pink & Mauve 70 x 70 cm

  Met de Little Dutch Waves Wikkeldoek Pink & Mauve 70 x 70 cm blijft je kindje heerlijk warm. De doek is multifunctioneel en kan bijvoorbeeld gebruikt worden als handdoek, spuugdoek of zonnescherm bij de kinderwagen.
  17,95
 • Quick view

  Laessig Lela Swaddle Poeder Blauw 85 x 85 cm

  De schattige Laessig Lela Swaddle Poeder Blauw 85 x 85 cm zijn gemaakt van zacht en absorberend materiaal. De swaddles zijn gemaakt van katoen en kunnen in de wasmachine. Wordt geleverd in een set van 3.
  19,95
124 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6