Fresk wikkeldoeken

 

Geef je kindje een wikkeldoek van Fresk. Veel Fresk wikkeldoeken zijn bedoeld om je kindje mee in te bakeren. Veel baby’s slapen veel beter als je ze inbakert. Ze hebben vaak last van maaiende armpjes, zijn onrustig en komen maar niet in slaap. Inbakeren doet vaak wonderen. Hiervoor kun je heel goed een Fresk wikkeldoek gebruiken.

Lees meer...

 

Materiaal en dessins

Fresk maakt zoveel mogelijk gebruik van 100% organisch katoen. Dit materiaal is geproduceerd in Europa, volgens het GOTS-keurmerk. De meeste Fresk wikkeldoeken zijn bedrukt met kleurrijke dessins die veel vrolijkheid uitstralen. De ontwerpen zijn Hollands met een vleugje Scandinavië. De oprichters, Mark en Katja van Aardenne, hebben namelijk Scandinavische roots.

 

Doe je bestelling online

Zoek een leuke Fresk wikkeldoek uit en bestel deze online via onze webshop. Indien jouw order en online betaling ons op een werkdag vóór 20:00 uur bereiken, krijg jij je bestelling in de meeste gevallen de volgende dag al thuisbezorgd.

Lees minder...
11 Resultaten
 • Quick view

  Fresk Whale Wikkeldoek

  Deze stijlvolle Fresk Whale Wikkeldoek is multifunctioneel. Dankzij de doek blijft je kindje lekker warm! De wikkeldoek is gemaakt van zacht materiaal en kan gewassen worden in de wasmachine.
  24,95
 • Quick view

  Fresk Giraf Wikkeldoek Indigo Blue

  Deze mooie Fresk Giraf Wikkeldoek Indigo Blue is multifunctioneel. Dankzij de doek blijft je kindje lekker warm! De wikkeldoek is gemaakt van zacht materiaal en kan gewassen worden in de wasmachine.
  22,50
 • Quick view

  Fresk Raindrops Wikkeldoek

  Deze stijlvolle Fresk Raindrops Wikkeldoek is multifunctioneel. Dankzij de doek blijft je kindje lekker warm! De wikkeldoek is gemaakt van zacht materiaal en kan gewassen worden in de wasmachine.
  24,95
 • Quick view

  Fresk Swan Wikkeldoek Pale Peach

  Deze mooie Fresk Swan Wikkeldoek Pale Peach is multifunctioneel. Dankzij de doek blijft je kindje lekker warm! De wikkeldoek is gemaakt van zacht materiaal en kan gewassen worden in de wasmachine.
  22,50
 • Quick view

  Fresk Pineapple Wikkeldoek

  Deze stijlvolle Fresk Pineapple Wikkeldoek is multifunctioneel. Dankzij de doek blijft je kindje lekker warm! De wikkeldoek is gemaakt van zacht materiaal en kan gewassen worden in de wasmachine.
  24,95
 • Quick view

  Fresk Rainbow Wikkeldoek

  Deze mooie Fresk Rainbow Wikkeldoek is multifunctioneel. Dankzij de doek blijft je kindje lekker warm! De wikkeldoek is gemaakt van zacht materiaal en kan gewassen worden in de wasmachine.
  22,50
 • Quick view

  Fresk Rainbow Badcape Chintz Rose

  De Fresk Rainbow Badcape Chintz Rose zorgt er voor dat je kindje lekker warm blijft na het badderen. De cape is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht en comfortabel aan.
  39,95
 • Quick view

  Fresk Giraf Indigo Badcape Blue

  De Fresk Giraf Indigo Badcape Blue zorgt er voor dat je kindje lekker warm blijft na het badderen. De cape is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht en comfortabel aan.
  39,95
 • Quick view

  Fresk Diagonals Wikkeldoek

  Deze stijlvolle Fresk Diagonals Wikkeldoek is multifunctioneel. Dankzij de doek blijft je kindje lekker warm! De wikkeldoek is gemaakt van zacht materiaal en kan gewassen worden in de wasmachine.
  24,95
 • Quick view

  Fresk Swan Badcape Pale Peach

  De Fresk Swan Badcape Pale Peach zorgt er voor dat je kindje lekker warm blijft na het badderen. De cape is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht en comfortabel aan.
  39,95
 • Quick view

  Fresk Rainbow Badcape Ether Blue

  De Fresk Rainbow Badcape Ether Blue zorgt er voor dat je kindje lekker warm blijft na het badderen. De cape is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht en comfortabel aan.
  39,95
11 Resultaten