Fresk wikkeldoeken

Geef je kindje een wikkeldoek van Fresk. Veel Fresk wikkeldoeken zijn bedoeld om je kindje mee in te bakeren. Veel baby’s slapen veel beter als je ze inbakert. Ze hebben vaak last van maaiende armpjes, zijn onrustig en komen maar niet in slaap. Inbakeren doet vaak wonderen. Hiervoor kun je heel goed een Fresk wikkeldoek gebruiken.

Lees meer...

Materiaal en dessins

Fresk maakt zoveel mogelijk gebruik van 100% organisch katoen. Dit materiaal is geproduceerd in Europa, volgens het GOTS-keurmerk. De meeste Fresk wikkeldoeken zijn bedrukt met kleurrijke dessins die veel vrolijkheid uitstralen. De ontwerpen zijn Hollands met een vleugje Scandinavië. De oprichters, Mark en Katja van Aardenne, hebben namelijk Scandinavische roots.

Doe je bestelling online

Zoek een leuke Fresk wikkeldoek uit en bestel deze online via onze webshop. Indien jouw order en online betaling ons op een werkdag vóór 20:00 uur bereiken, krijg jij je bestelling in de meeste gevallen de volgende dag al thuisbezorgd.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Fresk Swan Wikkeldoek Pale Peach

    Deze mooie Fresk Swan Wikkeldoek Pale Peach is multifunctioneel. Dankzij de doek blijft je kindje lekker warm! De wikkeldoek is gemaakt van zacht materiaal en kan gewassen worden in de wasmachine.
    22,50
1 Resultaten
Trustpilot