Mies & Co wikkeldoeken

Een Mies & Co wikkeldoek is heel breed te gebruiken. Je kunt je kindje hier bijvoorbeeld mee inbakeren. Baby’s kunnen soms ongecontroleerde bewegingen met hun armpjes maken waardoor ze zichzelf uit de slaap houden. Is dit het geval, dan is het een idee om je kindje in te bakeren. Een Mies & Co wikkeldoek is verder ook te gebruiken als lakentje, als handdoek of als aankleedkussenhoes. De meeste Mies & Co wikkeldoeken zijn 120 x 120 cm. Dat is een vrij groot formaat.

Lees meer...

Mooi vormgegeven Mies & Co wikkeldoeken

Het design van Mies & Co artikelen springt er echt uit. Opvallend is de Mies & Co collectie met prints in water colour look. Sommige Mies & Co wikkeldoeken zijn bijvoorbeeld bedrukt met veren in water colour look. Naast jouw uitgekozen wikkeldoek van Mies & Co kun je vaak ook andere items van Mies & Co met dezelfde dessins bestellen.

Over Mies & Co

De baby textielproducten van het Nederlandse merk Mies & Co zijn een echte aanrader. Shop naast Mies & Co wikkeldoeken ook andere leuke items van Mies & Co! De allernieuwste collectie van Mies & Co heeft een rijke mix van diepe kleuren. De collectie ziet er klassiek uit en is daarnaast ook helemaal van deze tijd. Met de collectie komt het team van Mies & Co tegemoet aan de wensen van jonge ouders en blijft het tegelijkertijd ook dicht staan bij wat past bij Mies & Co. Bekijk ook eens de Mies & Co merkenpagina op onze webshop en laat je verrassen door alle mooie ontwerpen! Een wikkeldoek van Mies & Co is online te bestellen via Babypark.nl. Je profiteer hiermee van de Laagste Prijsgarantie én een snelle levering. Ontvangen wij jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur, dan doen wij de wikkeldoek van Mies & Co meteen op de post. In de meeste gevallen krijg jij deze dan morgen al thuisgestuurd.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Mies & Co Little Dreams Swaddle White 120 x 120 cm

  De Mies & Co Little Dreams Swaddle White 120 x 120 cm is de musthave voor iedere ouder. De doek is multifunctioneel en neemt goed vocht op. Verder is de swaddle gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan.
  29,95
 • Quick view

  Mies & Co Bumble Love Swaddle White 120 x 120 cm

  De Mies & Co Bumble Love Swaddle White 120 x 120 cm is de musthave voor iedere ouder. De doek is multifunctioneel en neemt goed vocht op. Verder is de swaddle gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan.

  29,95

  23,96

2 Resultaten
Trustpilot