Mundo Melocotón wikkeldoeken

 

Wikkeldoeken zijn onmisbaar voor de baby-uitzet. Je gebruikt ze dagelijks: als spuugdoek, lakentje voor in de wieg, als inbakerdoek, handdoek of speelkleed. De Mundo Melocotón wikkeldoeken zijn extra zacht en ademend en daardoor heel fijn om te gebruiken. Daarnaast zijn deze doeken verkrijgbaar in stoere, sprekende kleuren die helemaal passen bij hippe ouders van nu.

Lees meer...

 

Steeds zachter

Het zachte, hydrofiele katoen van Mundo Melocotón wikkeldoeken voelt heel prettig aan voor het tere babyhuidje. Hoe meer je de wikkeldoeken wast, hoe zachter ze worden. Naarmate je de doeken vaker hebt gebruikt, worden ze dus steeds fijner. Je raakt al snel aan deze wikkeldoeken gehecht.

 

Vochtabsorberend

Verder nemen Mundo Melocotón wikkeldoeken heel goed vocht op. Hierdoor kun je deze doeken lekker lang gebruiken als spuugdoek of als handdoek. Een spuugdoek gebruik je de hele dag door. Dan is het maar wat fijn als de doek lekker veel vocht opneemt.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Mundo Melocotón Organic Swaddle Off-white Small 2 Stuks

  De Mundo Melocotón Organic Swaddle Off-white Small 2 Stuks is de musthave voor iedere ouder. De doeken zijn multifunctioneel en nemen goed vocht op. De swaddles zijn gemaakt van zacht materiaal en worden geleverd per 2 stuks.
  17,95
 • Quick view

  Mundo Melocotón Organic Swaddle Indigo Large

  De Mundo Melocotón Organic Swaddle Indigo Large is de musthave voor iedere ouder. De doeken zijn multifunctioneel en nemen goed vocht op. De swaddles zijn gemaakt van zacht materiaal.
  22,95
2 Resultaten