Een SnoozeBaby wikkeldeken is altijd makkelijk

 

Een SnoozeBaby wikkeldoek is lekker warm
SnoozeBaby wikkeldekens zijn ervoor om je baby lekker warm te houden. Deze kun je bijvoorbeeld gebruiken om je baby in te wikkelen na het wassen. Deze wikkeldeken kun je ook gebruiken als gewoon dekentje, bijvoorbeeld in de kinderwagen. Je baby zal zich dan meteen kunnen vermaken met de labels aan de zijkant van de deken. Deze deken heeft speciale inkepingen voor het autostoeltje zodat je je baby overal mee naartoe kunt nemen.

Koop een SnoozeBaby wikkeldeken in de online shop van Babypark
Bij Babypark kun je nu terecht voor het kopen van één van die leuke SnoozeBaby wikkeldekens. Koop deze wikkeldeken nu in een leuke kleur of wacht totdat je deze online in de aanbieding kunt kopen. Zo bespaar je eenvoudig een paar euro. Deze wikkeldeken is altijd gemakkelijk, want je kunt je baby er inleggen waar en wanneer je wilt. Koop deze SnoozeBaby wikkeldoek online en in de aanbieding bij Babypark en kies voor comfort en warmte voor je baby.

Lees meer...
2 Resultaten
 • Quick view

  Snoozebaby Organic Wikkeldeken

  De Snoozebaby Organic Wikkeldeken is gemaakt van hoogwaardig en zacht materiaal. De wikkeldeken houd je kindje goed op temperatuur. Ook is de stijlvolle wikkeldeken voor verschillende doeleinden te gebruiken.

  46,95

  35,21

 • Quick view

  Snoozebaby Trendy Wrapping Voetenzak

  Deze heerlijk zachte Snoozebaby Trendy Wrapping Voetenzak is multifunctioneel! Gebruik het als wikkeldoek voor in de wieg, box of kinderwagen of als voetenzak voor in de buggy, wipstoel of autostoel.
  34,99
2 Resultaten
Trustpilot