Een SnoozeBaby wikkeldeken is altijd makkelijk

 

Een SnoozeBaby wikkeldoek is lekker warm
SnoozeBaby wikkeldekens zijn ervoor om je baby lekker warm te houden. Deze kun je bijvoorbeeld gebruiken om je baby in te wikkelen na het wassen. Deze wikkeldeken kun je ook gebruiken als gewoon dekentje, bijvoorbeeld in de kinderwagen. Je baby zal zich dan meteen kunnen vermaken met de labels aan de zijkant van de deken. Deze deken heeft speciale inkepingen voor het autostoeltje zodat je je baby overal mee naartoe kunt nemen.

Koop een SnoozeBaby wikkeldeken in de online shop van Babypark
Bij Babypark kun je nu terecht voor het kopen van één van die leuke SnoozeBaby wikkeldekens. Koop deze wikkeldeken nu in een leuke kleur of wacht totdat je deze online in de aanbieding kunt kopen. Zo bespaar je eenvoudig een paar euro. Deze wikkeldeken is altijd gemakkelijk, want je kunt je baby er inleggen waar en wanneer je wilt. Koop deze SnoozeBaby wikkeldoek online en in de aanbieding bij Babypark en kies voor comfort en warmte voor je baby.

Lees meer...
1 Resultaten
  • Quick view

    Snoozebaby Organic Wikkeldeken Milky Rust

    De Snoozebaby Organic Wikkeldeken Milky Rust is gemaakt van hoogwaardig materiaal. De wikkeldeken houd je kindje goed op temperatuur. Ook is de stijlvolle wikkeldeken voor verschillende doeleinden te gebruiken.

    49,95

    44,95

1 Resultaten
Black Friday
Trustpilot