Inbakeren met Taftan

 

Wikkeldekens voor beter slapen
Vroeger werden baby’tjes ingebakerd als het tijd was om te gaan slapen. Inbakeren wordt echter weer steeds vaker toegepast. Vooral bij drukke baby’s die moeite hebben om in slaap te vallen of waarvan de slaapjes niet voldoende rust bieden. Inbakeren geeft namelijk een gevoel van veiligheid en geborgenheid. Geef je kindje en jezelf deze rust met de wikkeldekens van Taftan.

Taftan wikkeldeken
Inbakeren kan niet in een willekeurige doek en daarom heeft Taftan speciale wikkeldoeken of -dekens in het assortiment. De Taftan wikkeldekens zijn online verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder traditioneel roze en blauw. De doeken zijn van dubbel geweven, zacht en luchtdoorlatend katoen, waardoor de dekens vriendelijk zijn voor het huidje van je kindje.

Taftan en Babypark.nl
De Taftan wikkeldeken kun je uiteraard kopen bij Babypark.nl. Ook voor een Taftan wikkeldoek aanbieding ben je hier aan het juiste adres.

Lees meer...
1 Resultaten
  • Quick view

    Taftan Hello World Roze Hydrofiel Doek

    De Taftan Hello World Roze Hydrofiel Doek is te gebruiken voor verschillende doeleinden en geschikt voor dagelijks gebruik. Daarnaast is de multidoek gemaakt van biologisch katoen, wat zacht aanvoelt.
    18,75
1 Resultaten
Trustpilot