Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Vloerkleed kinderkamer

Om een kinderkamer wat extra gezelligheid te geven, kun je gebruik maken van een mooi vloerkleed. Een vloerkleed kan de kinderkamer helemaal afmaken en biedt daarnaast ook een prettige plek om op te spelen. Bij Babypark kun je terecht voor verschillende soorten, maten en kleuren. Van de klassieke rechthoek tot aparte vormen zoals een krokodil en van egale kleuren tot aparte prints.

Lees meer...

Kinderkamer vloerkleed in verschillende uitvoeringen

Zo hebben wij een mooi rond wit vloerkleed dat een wereldbol vormt door de zwarte print van de continenten. Liever een kleurtje? Ook daar hebben we mooie ronde vloerkleden voor met een ringpatroon. De zachte vloerkleden maken een kinderkamer niet alleen gezelliger, ze zijn ook lekker zacht en daardoor plezierig om op te spelen. In de meeste gevallen is het materiaal dan ook volledig of grotendeels van katoen. Maar andere materialen zijn ook mogelijk zo hebben we zelfs een vloerkleed dat is gemaakt van jute.

Kinderkamer vloerkleed bestellen

In ons assortiment kun je direct in het overzicht zien in welke kleuren een bepaald vloerkleed te bestellen is. Maar je kunt ook nog op kleur selecteren zodat je direct een overzicht vindt van vloerkleden voor de kinderkamer in die betreffende kleur. Zo kun je eenvoudig zoeken naar een match met het interieur van de kinderkamer. Heb je een bepaald merk op het oog dan kun je daar ook op filteren. Welk merk je ook kiest, het is gegarandeerd een A-merk dat uitstekende kwaliteit levert. Door onze laagsteprijsgarantie betaal je ook nooit teveel. Bestel jouw vloerkleed eenvoudig via onze webshop. Indien het totaalbedrag van de bestelling hoger ligt dan 20 euro dan rekenen wij geen verzendkosten. De vloerkleden eerst eens bekijken in een van onze 10 megastores? Dat kan natuurlijk ook, je vindt ze verspreid over heel Nederland. Bekijk de website voor de openingstijden.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren
Pagina

1-36 van 102 producten 102 producten

Populariteit
Filteren
Pagina

1-36 van 102 producten 102 producten

Populariteit
Scroll naar boven

Oval loader