Bestekjes en Bordjes

Een kinderservies is onmisbaar voor je kleintje. Meestal zijn de bordjes van een kinderservies of kinderdinerset van kunststof, zodat deze niet kapot kunnen vallen. Bij de bordjes zitten meestal kleine vorkjes en lepeltjes die gemaakt zijn voor een klein mondje en kleine handjes.

Lees meer...

Bestek en bordjes als kraamcadeau

Een kinderservies is ook leuk om weg te geven als kraamcadeau. De bordjes en het bestek zijn meestal bedrukt met leuke prentjes van bijvoorbeeld Nijntje of Woezel en Pip. Merken als Sebra en Done by Deer kiezen vaak voor moderne prints met grafische vormen en pastelkleuren.

Warmteborden

Heb je wel eens gehoord van een warmtebord? Een warmtebord vul je met warm water, zodat het eten op het bord langer warm blijft. Vooral voor kinderen die vrij langzaam eten, is zo’n bordje ideaal. Sommige warmteborden zijn vooral bedoeld om eten wat langer in te bewaren. Het bordje kun je afsluiten met een deksel, zodat je op het bordje ook kunt gebruiken om eten mee te nemen.

Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Bambolino Woezel & Pip Vakkenbord

  De Bambolino Woezel & Pip Vakkenbord is een handige stap om je kindje zelfstandig te leren eten. Dit bord met print is gemaakt van hoogwaardig melamine en kan gewassen worden in de vaatwasmachine.
  3,99
 • Quick view

  Bambolino Woezel & Pip Baby Dinerset

  De Bambolino Woezel & Pip Baby Dinerset bestaat uit een bord, kom, beker, vork en lepel. Alle onderdelen zijn voorzien van een vrolijke en kleurrijke afbeelding, zo wordt etenstijd voor je kindje extra leuk!
  14,99
 • Quick view

  Bambolino Woezel & Pip Baby Lepelset

  De Bambolino Woezel & Pip Baby Lepelset is ideaal om de eerste hapjes aan je kindje te geven. De lepels met print zijn gemaakt van hoogwaardig melamine en kan gewassen worden in de vaatwasmachine.
  6,99
 • Quick view

  Bambolino Woezel & Pip Baby Lepelset Baby Roze

  De Bambolino Woezel & Pip Baby Lepelset Baby Roze zijn ideaal om de eerste hapjes aan je kindje te geven. De lepels met print zijn gemaakt van hoogwaardig melamine en kan gewassen worden in de vaatwasmachine.
  6,99
 • Quick view

  Bambolino Woezel & Pip Kids Dinerset

  De Bambolino Woezel & Pip Kids Dinerset bestaat uit een bord, kom, beker, vork en lepel. Alle onderdelen zijn voorzien van een vrolijke en kleurrijke afbeelding van Woezel en Pip, zo wordt etenstijd voor je kindje extra leuk!
  14,99
 • Quick view

  Bambolino Woezel & Pip Baby Lepelset Baby Blauw

  De Bambolino Woezel & Pip Baby Lepelset Blauw is ideaal om de eerste hapjes aan je kindje te geven. De lepels met print zijn gemaakt van hoogwaardig melamine en kan gewassen worden in de vaatwasmachine.
  6,99
6 Resultaten