Skip Hop bestekjes en bordjes

 

Skip Hop bestekjes en bordjes zijn speciaal gemaakt voor kleine mondjes en kleine handjes. De meeste Skip Hop bordjes zijn gemaakt van melamine. Dat is ideaal, want hierdoor vallen deze bordjes niet zomaar kapot.

 

Lees meer...

Skip Hop bestekjes en bordjes als kraamcadeautje

Een setje Skip Hop bestekjes en bordjes is ook leuk om weg te geven als kraamcadeautje. Met zo’n cadeautje maak je elke jonge ouder blij. Je kunt zelf uitkiezen welke Skip Hop bestekjes en bordjes jij het leukst vindt om weg te geven.

 

Vrolijke Skip Hop bestekjes en bordjes

Kleine kinderen houden van sprekende kleuren. Skip Hop bestekjes en bordjes zijn dan ook gemaakt in allerlei vrolijke kleuren. Bijna alle Skip Hop bestekjes en bordjes zijn bedrukt met leuke afbeeldingen, zoals een dierenkop. Je kindje zal dit heel erg leuk vinden!Lees minder...
22 Resultaten
 • Quick view

  Skip Hop Bestekset Zoo Lieveheersbeestje

  De Skip Hop bestekset Zoo lieveheersbeestje bestaat uit een vork en lepel. Het bestek is gemaakt van roestvrij staal en beschikt over een dierenprint. Het bestek is vaatwasmachinebestendig.

  8,-

  6,95

 • Quick view

  Skip Hop Kom Zoo Aap

  De Skip Hop kom Zoo aap is erg handig om je kindje zelfstandig te laten eten. De kom is gemaakt van hoogwaardig 100% melamine en vaatwasmachinebestendig. Niet geschikt voor de magnetron!
  5,50
 • Quick view

  Skip Hop Zoo Kom Fox

  Met deze Skip Hop Zoo Kom Fox kan je kindje zelfstandig leren eten. De kom is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan je leuk combineren met andere bordjes, bekertjes en bestek van Skip Hop.
  5,50
 • Quick view

  Skip Hop Bord Met Vakken Fox

  Met het Skip Hop Bord Met Vakken Fox wordt eten met je kindje een feestje! Het bordje is voorzien van een vrolijke print die je kindje erg leuk zal vinden en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  8,-
 • Quick view

  Skip Hop Kom Zoo Uil

  De Skip Hop kom Zoo uil is erg handig om je kindje zelfstandig te laten eten. De kom is gemaakt van hoogwaardig 100% melamine en vaatwasmachinebestendig. Niet geschikt voor de magnetron!
  5,99
 • Quick view

  Skip Hop Kom Zoo Vlinder

  De Skip Hop Kom Zoo is erg handig om je kindje zelfstandig te laten eten. De kom is gemaakt van hoogwaardig 100% melamine en vaatwasmachinebestendig. Niet geschikt voor de magnetron.
  5,99
 • Quick view

  Skip Hop Zoo Bestekset Fox

  Met het Skip Hop Zoo Bestekset Fox beleeft je kindje meer plezier tijdens het eten. De set bestaat uit een vork met lepel die je kindje gemakkelijk kan vasthouden. Verder is de set gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  8,-
 • Quick view

  Skip Hop Bestekset Zoo Aap

  De Skip Hop bestekset Zoo aap bestaat uit een vork en lepel. Het bestek is gemaakt van roestvrij staal en beschikt over een dierenprint. Het bestek is vaatwasmachinebestendig.

  8,-

  7,45

 • Quick view

  Skip Hop Bord Met Vakken Lama

  Met het Skip Hop Bord Met Vakken Lama wordt eten met je kindje een feestje! Het bordje is voorzien van een vrolijke print die je kindje erg leuk zal vinden en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  8,-
 • Quick view

  Skip Hop Bord Zoo Uil

  Het Skip Hop bord Zoo uil is erg handig om je kindje zelfstandig te laten eten. Het bord is gemaakt van hoogwaardig 100% melamine en vaatwasmachinebestendig. Niet geschikt voor de magnetron!
  8,-
 • Quick view

  Skip Hop Bestekset Zoo Uil

  De Skip Hop bestekset Zoo uil bestaat uit een vork en lepel. Het bestek is gemaakt van roestvrij staal en beschikt over een dierenprint. Het bestek is vaatwasmachinebestendig.

  8,-

  6,95

 • Quick view

  Skip Hop Bestekset Zoo Egel

  De Skip Hop bestekset Zoo egel bestaat uit een vork en lepel. Het bestek is gemaakt van roestvrij staal en beschikt over een dierenprint. Het bestek is vaatwasmachinebestendig.

  8,-

  6,95

 • Quick view

  Skip Hop Bord Zoo Lieveheersbeestje

  Het Skip Hop bord Zoo lieveheersbeestje is erg handig om je kindje zelfstandig te laten eten. Het bord is gemaakt van hoogwaardig 100% melamine en vaatwasmachinebestendig. Niet geschikt voor de magnetron!
  8,-
 • Quick view

  Skip Hop Zoo Kom Lama

  Met deze Skip Hop Zoo Kom Lama kan je kindje zelfstandig leren eten. De kom is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan je leuk combineren met andere bordjes, bekertjes en bestek van Skip Hop.
  5,50
 • Quick view

  Skip Hop Kom Zoo Lieveheersbeestje

  De Skip Hop kom Zoo lieveheersbeestje is erg handig om je kindje zelfstandig te laten eten. De kom is gemaakt van hoogwaardig 100% melamine en vaatwasmachinebestendig. Niet geschikt voor de magnetron!
  5,99
 • Quick view

  Skip Hop Zoo Bord Vlinder

  Het Skip Hop Zoo Bord Vlinder is erg handig om je kindje zelfstandig te laten eten. Het bord is gemaakt van hoogwaardig 100% melamine en vaatwasmachinebestendig. Niet geschikt voor de magnetron!
  8,-
 • Quick view

  Skip Hop Bord Zoo Egel

  Het Skip Hop bord Zoo egel is erg handig om je kindje zelfstandig te laten eten. Het bord is gemaakt van hoogwaardig 100% melamine en vaatwasmachinebestendig. Niet geschikt voor de magnetron!
  8,-
 • Quick view

  Skip Hop Zoo Bestekset Vlinder

  De Skip Hop Zoo Bestekset Vlinder bestaat uit een vork en lepel. Het bestek is gemaakt van roestvrij staal en beschikt over een dierenprint. Het bestek is vaatwasmachinebestendig.
  8,-
 • Quick view

  Skip Hop Kom Zoo Egel

  De Skip Hop kom Zoo egel is erg handig om je kindje zelfstandig te laten eten. De kom is gemaakt van hoogwaardig 100% melamine en vaatwasmachinebestendig. Niet geschikt voor de magnetron!
  5,99
 • Quick view

  Skip Hop Zoo Smart Bord En Kom Owl

  Deze Skip Hop Zoo Smart Bord En Kom Owl is erg handig om je kindje zelfstandig te laten eten. Daarnaast is het lichtgewicht bordje gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan na gebruik in de vaatwasser.

  14,50

  9,96

 • Quick view

  Skip Hop Bord Zoo Aap

  Het Skip Hop bord Zoo aap is erg handig om je kindje zelfstandig te laten eten. Het bord is gemaakt van hoogwaardig 100% melamine en vaatwasmachinebestendig. Niet geschikt voor de magnetron!
  8,-
 • Quick view

  Skip Hop Zoo Bestekset Lama

  Met het Skip Hop Zoo Bestekset Lama beleeft je kindje meer plezier tijdens het eten. De set bestaat uit een vork met lepel die je kindje gemakkelijk kan vasthouden. Verder is de set gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  8,-
22 Resultaten