5 Resultaten
 • Quick view Twistshake Bord Met Vakken

  Twistshake Bord Met Vakken

  Uit voorraad leverbaar
  13,50
 • Quick view Twistshake Lepelset 2 Stuks

  Twistshake Lepelset 2 Stuks

  Uit voorraad leverbaar
  7,-
 • Quick view Twistshake Bestek

  Twistshake Bestek

  Uit voorraad leverbaar
  8,-
 • Quick view Twistshake Bord Met Deksel

  Twistshake Bord Met Deksel

  Uit voorraad leverbaar
  13,50
 • Quick view Twistshake Kom

  Twistshake Kom

  Uit voorraad leverbaar
  12,-
5 Resultaten

Twistshake bestekjes en bordjes

 

Geef je kindje praktische Twistshake bestekjes en bordjes, waarmee het heel goed zelfstandig leert eten. Twistshake bestekjes en bordjes zijn gemaakt van kunststof dat vrij is van BPS, BPA en BPF. De bestekjes en bordjes zijn bestand tegen de vaatwasser.

 

Praktische Twistshake bestekjes en bordjes

Twistshake bestekjes en bordjes zijn speciaal gemaakt voor kindjes die zelfstandig leren eten. De meeste bordjes van Twistshake zijn vrij diep. Het eten valt dan minder snel van het bordje af. Verder hebben de meeste Twistshake bordjes een anti-slip onderkant, zodat je kindje het bordje net iets minder gemakkelijk van tafel kan schuiven. De meeste Twistshake bordjes hebben een deksel. Zo kun je eten gemakkelijk in het bordje meenemen. Daarnaast kun je eten in een bordje met deksel ook langer warm houden. Over het algemeen zijn Twistshake bordjes gewoon bestand tegen de magnetron. Twistshake bestekjes zijn voorzien van antislip. Hierdoor heeft je kindje meer grip bij het vasthouden. De bestekjes zijn ook speciaal gemaakt voor kleine handjes.

 

Twistshake bordje met vakken

Sommige Twistshake bordjes bevatten meerdere vakjes, zodat je kindje bijvoorbeeld groenten en aardappelen gescheiden kan opeten. Ook veel Twistshake bordjes met vakken worden geleverd met een deksel, zodat je het Twistshake bordje heel gemakkelijk meeneemt. Zeker als je met je kindje onderweg bent, is dat ideaal. Zo neem je heel gemakkelijk eten voor je kindje mee. Ook als je een vies bord onderweg niet direct kunt schoonmaken, is het heel fijn om het af te sluiten met een deksel. Wacht niet langer en bestel vandaag nog handige Twistshake bestekjes en bordjes online via Babypark.nl. Ontvangen wij vandaag nog vóór 20.00 jouw online order en betaal je ook direct online? Dan bezorgen wij jouw aankoop morgen al bij je thuis. Voorwaarde is natuurlijk wel dat de bestekjes en bordjes van Twistshake bij ons op voorraad zijn.