Avent blenders en maaltijd accessoires

 

Maak de maaltijden voor je kindje klaar met behulp van Avent blenders en maaltijd accessoires. Met behulp van een Philips Avent 4-in-1 Stomer / Blender maak je bijvoorbeeld in no time een gezonde maaltijd klaar voor je kindje.

 

Lees meer...

Voordelen van Avent blenders

Een Avent blender kan zowel stomen als mixen. Door de speciale stoomtechnologie, waarbij de stoom van beneden naar boven circuleert, worden alle ingrediënten gelijkmatig gegaard zonder te koken. Verder is deze blender zo groot dat je hier vier maaltijden mee kunt maken.

 

Avent maaltijd accessoires om voedsel te bewaren

Van Avent zijn meestal ook bewaarbekers verkrijgbaar, zodat je de maaltijden voor je kindje op een handige manier kunt opbergen. Wacht niet langer en koop vandaag nog handige Avent blenders en maaltijd accessoires online via onze webshop en maak gebruik van onze aantrekkelijke bezorgservice!Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Avent Bewaarbekers 2 x 10 Stuks

  De Avent bewaarbekers zijn gemaakt van BPA-vrij materiaal, waarin je de voeding van je kindje kunt bewaren. De set bestaat uit 10 bewaarbekers van 180 ml, 10 bewaarbekers van 240 ml, een lepeltje en 20 deksels.

  32,99

  21,95

 • Quick view

  Avent Bewaarbekers 240 ml 5 Stuks

  De Avent bewaarbekers zijn gemaakt van BPA-vrij materiaal, waarin je de voeding van je kindje kunt bewaren. Wordt geleverd inclusief: 5 bekers van 240 ml en 5 deksels. De stapelbare bekers zijn geschikt voor de vriezer en koelkast!

  8,99

  7,95

 • Quick view

  Avent Bewaarbekers 180 ml 10 Stuks

  De Avent bewaarbekers zijn gemaakt van BPA-vrij materiaal, waarin je de voeding van je kindje kunt bewaren. Deze set wordt bestaat uit 10 bekers van 180 ml en 10 deksels. De stapelbare bekers zijn geschikt voor de vriezer en koelkast.

  16,99

  14,95

3 Resultaten