Blenders en Maaltijd accessoires

Veel van wat je nodig hebt aan maaltijdaccessoires, vind je op deze pagina. Kijk gerust eens uitgebreid rond om te zien welke maaltijd accessoires het leven van jou en je kindje nóg aangenamer maken. Een groente- en fruitsnijder kan bijvoorbeeld heel handig zijn. Zo snijd je groente en fruit voor je kindje razendsnel in kleine blokjes.

Lees meer...

Blenders

Zelf de maaltijd voor je baby maken, mét verse ingrediënten, is natuurlijk heel gezond. Vind je dit teveel werk? Met speciale hulpmiddelen is het klusje zo geklaard. Wij verkopen speciale babymaaltijd blenders voor het pureren van het voedsel. Met de meeste blenders kun je het voedsel eerst laten stomen, zodat het gaar wordt. Sommige blenders zijn bedoeld om vier maaltijden tegelijkertijd te maken. Is dat niet handig?

Maaltijdaccessoires

Sommige maaltijdaccessoires zijn heel origineel vormgegeven zoals bijvoorbeeld sommige opvallende slabbetjes. Bakjes die het eten van je kindje warm houden, zijn ideaal. Als je met je kindje op pad gaat, kun je eten meenemen dat warm moet blijven. Op deze pagina vind je ons ruime en actuele assortiment met maaltijdaccessoires.

Lees minder...
13 Resultaten
 • Quick view

  Skip Hop Snack Cup Zoo Aap

  Met de Skip Hop snack cup Zoo aap neem je handig tussendoortjes mee voor je kindje. De snack cup beschikt over een afsluitbaar deksel, flexibele opening en easy grip handvat. De snack cup is gemaakt van BPA-vrij materiaal en bevat een inhoud van 700ml.

  9,99

  9,95

 • Quick view

  Skip Hop Snack Cup Zoo Lieveheersbeestje

  Met de Skip Hop snack cup Zoo lieveheersbeestje neem je handig tussendoortjes mee voor je kindje. De snack cup beschikt over een afsluitbaar deksel, flexibele opening en easy grip handvat. De snack cup is gemaakt van BPA-vrij materiaal en bevat een inhoud van 700ml.
  9,99
 • Quick view

  Skip Hop Bakje Lieveheersbeestje

  Het Skip Hop bakje lieveheersbeestje houdt het eten van je kindje warm en koud. Het bakje is gemaakt van roestvrij staal en beschikt over een inhoud van 325 ml. Geschikt vanaf 12 maanden en wordt geleverd inclusief vork en lepel.
  22,50
 • Quick view

  Skip Hop Bakje Fox

  Het vrolijke Skip Hop Bakje Fox is handig om mee te nemen wanneer je op pad gaat met je kindje. Het bewaarbakje met vorkje lekt niet en zorgt er voor dat het eten langere tijd op temperatuur blijft.
  22,50
 • Quick view

  Skip Hop Lunchbox Zoo Vlinder

  Met de Skip Hop Lunchbox Zoo neem je handig de lunch mee voor je kindje. De lunchbox is gemaakt van BPA-vrij materiaal en wasbaar in de vaatwasser. Geschikt vanaf 6 maanden.
  12,50
 • Quick view

  Skip Hop Snack Cup Zoo Uil

  Met de Skip Hop snack cup Zoo uil neem je handig tussendoortjes mee voor je kindje. De snack cup beschikt over een afsluitbaar deksel, flexibele opening en easy grip handvat. De snack cup is gemaakt van BPA-vrij materiaal en bevat een inhoud van 700ml.
  9,99
 • Quick view

  Skip Hop Bakje Uil

  Het Skip Hop bakje uil houdt het eten van je kindje warm en koud. Het bakje is gemaakt van roestvrij staal en beschikt over een inhoud van 325 ml. Geschikt vanaf 12 maanden en wordt geleverd inclusief vork en lepel.
  22,50
 • Quick view

  Skip Hop Lunchbox Zoo Lieveheersbeestje

  Met de Skip Hop lunchbox Zoo lieveheersbeestje neem je handig de lunch mee voor je kindje. De lunchbox is gemaakt van BPA-vrij materiaal en wasbaar in de vaatwasser. Geschikt vanaf 6 maanden.
  12,50
 • Quick view

  Skip Hop Zoo Bakje Vlinder

  Het Skip Hop Zoo Bakje Vlinder houdt het eten van je kindje warm en koud. Het bakje is gemaakt van roestvrij staal en beschikt over een inhoud van 325 ml. Geschikt vanaf 12 maanden en wordt geleverd inclusief vork en lepel.
  22,50
 • Quick view

  Skip Hop Lunchbox Zoo Uil

  Met de Skip Hop lunchbox Zoo uil neem je handig de lunch mee voor je kindje. De lunchbox is gemaakt van BPA-vrij materiaal en wasbaar in de vaatwasser. Geschikt vanaf 6 maanden.
  12,50
 • Quick view

  Skip Hop Bakje Aap

  Het Skip Hop bakje aap houdt het eten van je kindje warm en koud. Het bakje is gemaakt van roestvrij staal en beschikt over een inhoud van 325 ml. Geschikt vanaf 12 maanden en wordt geleverd inclusief vork en lepel.
  22,50
 • Quick view

  Skip Hop Snack Cup Lama

  Dit Skip Hop Snack Cup Lama is ideaal om snoepjes of koekjes erin te bewaren! Het snackdoosje heeft een openingen met deksel en beschikt over een vrolijk ontwerp die je kindje erg leuk zal vinden.
  9,95
 • Quick view

  Skip Hop Lunchbox Zoo Aap

  Met de Skip Hop lunchbox Zoo aap neem je handig de lunch mee voor je kindje. De lunchbox is gemaakt van BPA-vrij materiaal en wasbaar in de vaatwasser. Geschikt vanaf 6 maanden.

  12,50

  10,-

13 Resultaten