Drinkbekers en Antilekbekers

Als je kind 9 maanden oud is, leer je hem hoe hij uit een gewone drinkbeker kan drinken. Drinken uit een beker is voor je baby net zo moeilijk als voor het eerst gaan zitten, kruipen of lopen. Reken er op dat je kind eerst nog veel zal knoeien en morsen. Maar dat is niet erg. Uiteindelijk leert je kind het wel!

Lees meer...

Antiknoeibeker

Om te drinken uit een gewone drinkbeker, moet je kind een nieuw zuig- en slikpatroon aanleren. Kies je ervoor om je kind het stap voor stap te leren, begin dan met een tuitbeker en stap daarna over naar een antiknoeibeker. Dat is een trainingsbeker voor de verdere ontwikkeling van je kind. Is hij dit gewend, geef hem dan een gewone drinkbeker.

Antilekbeker

Wil je voorkomen dat de beker lekt? Schaf dan een antilekbeker voor je kind aan. Deze beker biedt net dat beetje extra bescherming waar je op zit te wachten.

Lees minder...
87 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • Quick view

  Done by Deer Happy Dots Tuitbeker

  Met deze Done by Deer Happy Dots Tuitbeker leert jouw kindje hoe hij/zij uit een beker moet drinken. De drinkbeker beschikt over twee handvatten voor meer grip en geschikt voor de magnetron en vaatwasser.
  6,95
 • Quick view

  Dr. Brown’s Voedingsspeen

  Met de Dr. Brown’s Voedingsspeen kan je baby vast wennen aan de verschillende smaken van vaste voeding. In de speen bevinden zich allemaal gaatjes waardoor de smaak komt. Het is zeer veilig en betrouwbaar!
  7,99
 • Quick view

  Stokke® Munch Essentials Soft Mint

  Het Stokke® Munch Essentials Soft Mint is een vrolijk set wat speciaal gemaakt is voor kinderen vanaf 6 maanden. De set bestaande uit een plat bord, anti-lek beker en bestek is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  35,-
 • Quick view

  Stokke® Munch Complete Soft Mint

  Het Stokke® Munch Complete Soft Mint is een vrolijk set wat speciaal gemaakt is voor kinderen vanaf 6 maanden. De set bestaande uit een slab, plat bord, kom met deksel, anti-lek beker en bestek is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  60,-
 • Quick view

  Stokke® Munch Everyday Soft Mint

  Het Stokke® Munch Everyday Soft Mint is een vrolijk set wat speciaal gemaakt is voor kinderen vanaf 6 maanden. De set bestaande uit een plat bord, kom met deksel, anti-lek beker en bestek is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  50,-
 • Quick view

  Done by Deer YummyPlus Mok Elphee

  De Done by Deer YummyPlus Mok Elphee is erg handig om je kindje zelfstandig te leren drinken. De mok is gemaakt van hoogwaardig melamine en beschikt over een inhoud van 160ml.
  9,95
 • Quick view

  Avent Rietjesbeker 200 ml

  Met de Avent Rietjesbeker kan je kindje zelfstandig leren drinken. Het drinken wordt makkelijker door het gebogen rietje en de zachte handvatten. De beker is gemaakt van BPA-vrij materiaal.
  9,49
 • Quick view

  Stokke® Munch Snack Pack Soft Mint

  Het Stokke® Munch Snack Pack Soft Mint is een vrolijk set wat speciaal gemaakt is voor kinderen vanaf 6 maanden. De set bestaande uit een kom met deksel en anti-lek beker is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  28,-
 • Quick view

  Laessig Glama Lama Beker

  De Laessig Glama Lama Beker zorgt er voor dat je kindje leert drinken uit een beker. Dankzij de oortjes kan je kindje de beker goed vast houden. Verder is de beker gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  7,95
 • Quick view

  Done by Deer Mok Contour

  Met deze Done by Deer mok Contour leert je kindje zelfstandig drinken. De drinkbeker met handvat is gemaakt van hoogwaardig melamine en geschikt voor de magnetron en vaatwasser.
  4,95
 • Quick view

  Skip Hop Drinkbeker Zoo

  De Skip Hop drinkbeker Zoo beschikt over een inhoud van 350 ml en is geschikt vanaf 18 maanden. De beker is gemaakt van BPA-vrij materiaal, vaatwasbestendig en wordt geleverd met rietje en een riempje.
  6,95
 • Quick view

  Avent Rietjesbeker 300 ml

  Deze Avent Rietjesbeker is ideaal om je kindje zelfstandig te leren drinken. Door het gebogen rietje wordt het drinken makkelijker. De beker is gemaakt van BPA-vrij materiaal en kan in de vaatwasser.
  9,99
 • Quick view

  Done by Deer Contour Mok

  Met deze Done by Deer Contour Mok leert jouw kindje hoe hij/zij uit een beker moet drinken. De drinkbeker beschikt over een handvat voor meer grip en geschikt voor de vaatwasser en niet in de magnetron.
  4,95
 • Quick view

  Stokke® Munch Cup Soft Mint

  Leer je kindje met de Stokke® Munch Cup Soft Mint zelfstandig drinken. De drinkbeker is gemaakt van siliconen materiaal en beschikt over voldoende inhoud. Geschikt voor de vaatwasser.
  15,-
 • Quick view

  Bebe-Jou Ollie Drinkbeker

  Leer je kindje met de Bebe-Jou Ollie Drinkbeker zelfstandig drinken. De drinkbeker is gemaakt van polystyreen materiaal en beschikt over een inhoud van 200ml. Geschikt voor de vaatwasser en magnetron!
  4,99
 • Quick view

  Laessig Little Water Dinerset Whale

  Met de Laessig Little Water Dinerset Whale beleeft je kindje meer plezier tijdens het eten. Deze uitgebreide dinerset is gemaakt van duurzame materiaal en bestaat uit een bordje, kommetje, mokje en lepeltje.
  21,95
 • Quick view

  Avent Beker Met Drinktuit Zwart 200 ml

  De Avent beker met drinktuit is lekvrij! Door middel van de zachte tuit en handvatten kan je kindje zelf uit de beker drinken zonder te knoeien. De drinkbeker heeft een inhoud van 200 ml, en is geschikt vanaf 6 maanden. De beker dat gemaakt is van BPA-vrij materiaal kan gewassen worden in de vaatwasser.

  9,99

  7,95

 • Quick view

  Laessig Little Water Dinerset Swan

  Met de Laessig Little Water Dinerset Swan beleeft je kindje meer plezier tijdens het eten. Deze uitgebreide dinerset is gemaakt van duurzame materiaal en bestaat uit een bordje, kommetje, mokje en lepeltje.
  21,95
 • Quick view

  Done by Deer Yummy Mini Mok 3 Stuks

  De Done by Deer Yummy Mini Mok 3-Stuks is erg handig om je kindje zelfstandig te leren drinken. De mok is gemaakt van hoogwaardig melamine en beschikt over een inhoud van 120ml.
  15,95
 • Quick view

  BabyBjörn Beker 2 Stuks

  De BabyBjörn Beker 2 Stuks is prettig om vast te houden, heeft een brede voet met rubberen lijst en is ergonomisch vormgegeven. De perfecte drinkbeker voor kinderen die zelf willen leren drinken uit een open glas.
  15,90
 • Quick view

  Kiddyboo Antilekbeker 'Ik Hou Van Papa'

  Antilekbeker van KiddyBoo met daarop een leuke tekst geprint. Een echte aanrader om als cadeautje te geven!
  7,22
 • Quick view

  Done by Deer Yummy Mok Contour

  De Done by Deer Yummy Mok Contour is erg handig om je kindje zelfstandig te leren drinken. De mok is gemaakt van hoogwaardig acryl en beschikt over een inhoud van 160ml. Met leuke printjes aan de zijkant.
  6,95
 • Quick view

  OXO Tot Kinderglas

  Met dit OXO Tot Kinderglas kan je kindje zelfstandig leren drinken. Het kinderglas beschikt over een strook met antislip en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat wel tegen een stootje kan.
  7,95
 • Quick view

  BabyBjörn Eetset

  De BabyBjörn Eetset is een vrolijk set wat speciaal gemaakt is voor kinderen vanaf 4 maanden. De set bestaat uit een bord, beker, bestek en slab en is gemaakt van duurzaam en kwalitatief hoogwaardig materiaal.
  35,90
87 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4