Drinkbekers en Antilekbekers

Als je kind 9 maanden oud is, leer je hem hoe hij uit een gewone drinkbeker kan drinken. Drinken uit een beker is voor je baby net zo moeilijk als voor het eerst gaan zitten, kruipen of lopen. Reken er op dat je kind eerst nog veel zal knoeien en morsen. Maar dat is niet erg. Uiteindelijk leert je kind het wel!

Lees meer...

Antiknoeibeker

Om te drinken uit een gewone drinkbeker, moet je kind een nieuw zuig- en slikpatroon aanleren. Kies je ervoor om je kind het stap voor stap te leren, begin dan met een tuitbeker en stap daarna over naar een antiknoeibeker. Dat is een trainingsbeker voor de verdere ontwikkeling van je kind. Is hij dit gewend, geef hem dan een gewone drinkbeker.

Antilekbeker

Wil je voorkomen dat de beker lekt? Schaf dan een antilekbeker voor je kind aan. Deze beker biedt net dat beetje extra bescherming waar je op zit te wachten.

Lees minder...
166 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 7
 • Quick view

  Oxo Tot Transitions Grote Rietjesbeker 250 Ml

  Het Oxo Tot Transitions Grote Rietjesbeker 250 Ml beschikt over een speciaal rietje dat er voor zorgt dat de beker niet lekt. De beker is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is geschikt voor in de vaatwasser.
  14,50
 • Quick view

  Nuuroo Bertil Big Stripe Drinkfles Cobblestone

  Deze Nuuroo Bertil Big Stripe Drinkfles Cobblestone is gemaakt van hoogwaardig materiaal en een echte must-have als je er samen met je kindje op uit gaat. De fles is lekvrij en ideaal om mee te nemen onderweg.
  32,-
 • Quick view

  Jollein Siliconen Beker

  Met de stijlvolle Jollein Siliconen Beker leert je kindje zelfstandig drinken met zijn of haar eigen beker. De beker is gemaakt van siliconen waardoor het niet kapot kan vallen. Geschikt voor in de vaatwasser.
  9,99
 • Quick view

  Jollein Siliconen Drinkbeker

  Met de stijlvolle Jollein Siliconen Drinkbeker leert je kindje zelfstandig drinken met een eigen beker. De drinkbeker is gemaakt van siliconen waardoor het niet kapot kan vallen. Geschikt voor in de vaatwasser.

  14,99

  10,95

 • Quick view

  Jollein Siliconen Rietjes Multicolour 6 Stuks

  Met deze Jollein Siliconen Rietjes Multicolour 6 Stuks kan je kindje prettig drinken zonder te knoeien. De rietjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en worden geleverd inclusief reinigingsborsteltje.
  8,99
 • Quick view

  Nuuroo Adita Rietjesbeker

  Deze stijlvolle Nuuroo Adita Rietjesbeker is ideaal om je kindje te leren drinken. De schattige beker met rietje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is geschikt voor in de vaatwasser en magnetron.

  Normale prijs: 17,-

  Special Price 16,-

 • Quick view

  Nuuroo Aiko Tuitbeker

  Met de stijlvolle Nuuroo Aiko Tuitbeker leert jouw kindje hoe hij of zij uit een beker moet drinken. De vrolijke drinkbeker beschikt over twee handvatten voor meer grip en kan na gebruik in de vaatwasser.

  18,-

  14,-

 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Flower Tuitbeker Rose

  Met deze Cam Cam Copenhagen Flower Tuitbeker Rose leert jouw kindje hoe hij/zij uit een beker moet drinken. De vrolijke drinkbeker beschikt over een handvat voor meer grip en kan na gebruik in de vaatwasser.
  24,-
 • Quick view

  Nuuroo Bertil Flower Drinkfles Caramel Café

  Deze Nuuroo Bertil Flower Drinkfles Caramel Café is gemaakt van hoogwaardig materiaal en een echte must-have als je er samen met je kindje op uit gaat. De fles is lekvrij en ideaal om mee te nemen onderweg.
  32,-
 • Quick view

  Munchkin Stainless Steel Miracle 360° Sippy Cup

  Met de Munchkin Stainless Steel Miracle 360° Sippy Cup is knoeien verleden tijd! De 360° deksel sluit automatisch als je kindje klaar is met drinken. Verder is de beker eenvoudig te reinigen na gebruik.

  24,95

  21,95

 • Quick view

  Nuuroo Abiola Beker 2 Stuks

  De stijlvolle Nuuroo Abiola Beker 2 Stuks is erg handig om je kindje zelfstandig te leren drinken. De beker is gemaakt van siliconen en door de handvatten kan je kindje de beker zelf makkelijk vasthouden.

  20,-

  18,-

 • Quick view

  Munchkin Cool Cat Stainless Steel Rietjesbeker

  De Munchkin Cool Cat Stainless Steel Rietjesbeker beschikt over een speciaal rietje dat er voor zorgt dat de beker niet lekt. De beker is gemaakt van hoogwaardig materiaal en geschikt voor kinderhandjes.
  24,95
 • Quick view

  Munchkin 360° Oefenbeker 207 ml

  Ben je opzoek naar een praktische beker voor jou kleine dreumes? De Munchkin 360° Oefenbeker is een fijne handzame beker om je kindje kennis te laten maken met het drinken uit een 'gewone' beker.
  9,95
 • Quick view

  Munchkin 360° Beker 296 ml

  Met de Munchkin 360° Beker is vanaf nu knoeien verleden tijd. Door de nauwsluitende bekerrand kan je kindje zonder te knoeien zijn beker leegdrinken. De beker is gemaakt van BPA-vrij materiaal.
  11,95
 • Quick view

  Stokke® Munch Essentials Soft Mint

  Het Stokke® Munch Essentials Soft Mint is een vrolijk set wat speciaal gemaakt is voor kinderen vanaf 6 maanden. De set bestaande uit een plat bord, anti-lek beker en bestek is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  35,-

  27,99

 • Quick view

  Nijntje Drinkpakjeshouder

  Deze Nijntje Drinkpakjeshouder voorkomt morsen en knijpfonteinen tijdens het drinken met een drinkpakje. De ideale oplossing! De stijlvolle houder is makkelijk vast te houden met kleine kinderhandjes.
  3,99
 • Quick view

  Dr. Brown’s Voedingsspeen

  Met de Dr. Brown’s Voedingsspeen kan je baby vast wennen aan de verschillende smaken van vaste voeding. In de speen bevinden zich allemaal gaatjes waardoor de smaak komt. Het is zeer veilig en betrouwbaar!

  Normale prijs: 7,80

  Special Price 6,50

 • Quick view

  Nijntje Rietjesbeker

  Deze Nijntje Rietjesbeker is ideaal om je kindje zelfstandig te leren drinken. De handige rietjesbeker is gemaakt van hoogwaardig en BPA-vrij materiaal en mag na gebruik worden gewassen in de vaatwasser.

  Normale prijs: 4,99

  Special Price 3,99

 • Quick view

  Nijntje 360º Beker Met Handvat

  De Nijntje 360º Beker Met Handvat is een handige beker die de overgang van fles naar beker eenvoudiger maakt. De stijlvolle beker is gemaakt van BPA vrij materiaal en te gebruiken vanaf ongeveer 6 maanden.

  Normale prijs: 9,99

  Special Price 7,99

 • Quick view

  Nijntje Voedingsspeen

  Met de Nijntje Voedingsspeen kan je baby vast wennen aan de verschillende smaken van vaste voeding. In de speen bevinden zich allemaal gaatjes waardoor de smaak komt. Het is zeer veilig en betrouwbaar!

  5,99

  4,79

 • Quick view

  Little Dutch Spring Flowers Drinkfles

  Deze stijlvolle en handige Little Dutch Spring Flowers Drinkfles is ideaal voor als je kindje naar school gaat. Bij deze drinkfles heeft je kindje geen hulp nodig bij het drinken. Verder is de beker vrij van BPA.
  10,99
 • Quick view

  Done By Deer Peekaboo Elphee Beker

  De stijlvolle Done By Deer Peekaboo Elphee Beker is erg handig om je kindje zelfstandig te leren drinken. De beker is gemaakt van silicone en door het handvat kan je kindje de beker zelf makkelijk vasthouden.

  13,95

  12,71

 • Quick view

  Done by Deer Easy Grip Mini Mok

  De schattige Done by Deer Croco Mini Mok is erg handig om je kindje zelfstandig te leren drinken. De mok is gemaakt van hoogwaardig en recyclebaar materiaal en beschikt over een inhoud van 100 ml.

  12,95

  8,76

 • Quick view

  Munchkin Color Changing 360° Beker 266 ml

  Met de Munchkin Color Changing 360° Beker 266 ml is knoeien vanaf nu verleden tijd. Door de beker te vullen met een koel drankje verandert de beker van kleur. Verder is de beker gemaakt van BPA-vrij materiaal.
  12,95
166 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 7
Trustpilot