Drinkbekers en Antilekbekers

Als je kind 9 maanden oud is, leer je hem hoe hij uit een gewone drinkbeker kan drinken. Drinken uit een beker is voor je baby net zo moeilijk als voor het eerst gaan zitten, kruipen of lopen. Reken er op dat je kind eerst nog veel zal knoeien en morsen. Maar dat is niet erg. Uiteindelijk leert je kind het wel!

Lees meer...

Antiknoeibeker

Om te drinken uit een gewone drinkbeker, moet je kind een nieuw zuig- en slikpatroon aanleren. Kies je ervoor om je kind het stap voor stap te leren, begin dan met een tuitbeker en stap daarna over naar een antiknoeibeker. Dat is een trainingsbeker voor de verdere ontwikkeling van je kind. Is hij dit gewend, geef hem dan een gewone drinkbeker.

Antilekbeker

Wil je voorkomen dat de beker lekt? Schaf dan een antilekbeker voor je kind aan. Deze beker biedt net dat beetje extra bescherming waar je op zit te wachten.

Lees minder...
121 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 • Quick view

  Beaba Meegroeibeker Evoluclip 3-in-1

  De Beaba Meegroeibeker Evoluclip 3-in-1 is een 3-in-1 beker waaruit je kindje leert drinken. De handige beker is vanaf 4 maanden te gebruiken als fles (speen 1e fase), antilekbeker en losse beker.

  Normale prijs: 14,99

  Special Price 12,99

 • Quick view

  Laessig Little Water Mok Whale

  Deze mooie Laessig Little Water Mok Whale is een leuke beker voor je kindje. De mok heeft een vrolijk design en is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Het mokje van Laessig mag na gebruik in de vaatwasser.
  5,95
 • Quick view

  Munchkin Miracle 360° Fruit Infuser

  Met de Munchkin Miracle 360° Fruit Infuser is knoeien verleden tijd! De handige 360° deksel sluit automatisch als je kindje klaar is met drinken. Ook heeft de drinkbeker ruimte voor verse stukjes fruit.

  Normale prijs: 17,95

  Special Price 15,49

 • Quick view

  Sebra Wildlife Tuitbeker

  Met deze Sebra Wildlife Tuitbeker leert jouw kindje hoe hij of zij uit een beker moet drinken. De drinkbeker beschikt over een stijlvol ontwerp met dieren en is geschikt voor in de vaatwasser.
  8,95
 • Quick view

  Sebra Wildlife Dinerset

  Met de Sebra Wildlife Dinerset beleeft je kindje meer plezier tijdens het eten. De dinerset is gemaakt van hoogwaardig materiaal en bestaat uit een een bordje, een beker, een kom en een vork en lepel.
  31,95
 • Quick view

  Beaba Rietje Drinkbeker 240 ml

  Het Beaba Rietje Drinkbeker 240 ml is voorzien van een uniek antileksysteem doordat het rietje is gebogen. Het handige rietje is geschikt voor de Beaba rietjesbeker 240 ml en worden geleverd per 1 stuk.
  2,80
 • Quick view

  Munchkin Color Me Hungry Dinerset

  Met de Munchkin Color Me Hungry Dinerset beleeft je kindje meer plezier tijdens het eten. De set is gemaakt van duurzaam materiaal en bestaat uit een bord, bord met vakjes, schaal, beker, mes, vork en lepel.
 • Quick view

  Beaba Rietjes Set Drinkbeker 240 ml

  Deze Beaba Rietjes Set Drinkbeker 240 ml zijn voorzien van een uniek antileksysteem doordat het rietje is gebogen. De rietjes zijn geschikt voor de Beaba rietjesbeker 240 ml en worden geleverd per 2 stuks.
  4,50
 • Quick view

  Laessig Little Chums Beker Mouse

  Deze Laessig Little Chums Beker Mouse is gemaakt voor kinderen die zelfstandig willen leren drinken. De drinktuit maakt het nog eenvoudiger. De leuke print op de voorzijde zorgt voor een vrolijke beker.
  5,95
 • Quick view

  Laessig Little Water Beker Swan

  Deze Laessig Little Water Beker Swan is gemaakt voor kinderen die zelfstandig willen leren drinken. De drinktuit maakt het nog eenvoudiger. De leuke print op de voorzijde zorgt voor een vrolijke beker.
  7,95
 • Quick view

  Munchkin Miracle 360° Personalised Drinkbeker

  De Munchkin Miracle 360° Personalised Drinkbeker is dubbelwandig en is voorzien van een isolerende functie. Zo blijven de drankje van je kindje langer koel én warm. De beker is gemaakt van BPA-vrij materiaal.

  Normale prijs: 17,95

  Special Price 14,36

 • Quick view

  Nuby Rietjesbeker Roze 530 ml

  Deze stijlvolle Nuby Rietjesbeker Roze 530 ml is ideaal om je kindje zelfstandig te leren drinken. De beker is gemaakt van hoogwaardig Tritan materiaal en geschikt voor in de vaatwasser en de magnetron.
  15,99
 • Quick view

  Beaba Glazen Maaltijd Set Eucalyptus

  Met het stijlvolle Beaba Glazen Maaltijd Set Eucalyptus kan je kindje heerlijk eten. Glas is hygiënisch, krasbestendig, reukloos en verkleurt niet. De set bestaat uit een bord, kom en beker.
  40,-
 • Quick view

  Nuby Flip-It Drinkbeker Blauw 360 ml

  Deze stijlvolle Nuby Flip-It Drinkbeker Blauw 360 ml is ideaal om je kindje zelfstandig te leren drinken. De beker is gemaakt van hoogwaardig Tritan materiaal en geschikt voor in de vaatwasser.
  11,99
 • Quick view

  Laessig Little Water Mok Swan

  Deze mooie Laessig Little Water Mok Swan is een leuke beker voor je kindje. De mok heeft een vrolijk design en is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Het mokje van Laessig mag na gebruik in de vaatwasser.
  5,95
 • Quick view

  Stokke® Munch Snack Pack Soft Mint

  Het Stokke® Munch Snack Pack Soft Mint is een vrolijk set wat speciaal gemaakt is voor kinderen vanaf 6 maanden. De set bestaande uit een kom met deksel en anti-lek beker is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  28,-

  25,20

 • Quick view

  Little Indians Dots Waterfles Wildstar Sponge

  Deze stijlvolle Little Indians Dots Waterfles Wildstar Sponge is gemaakt van hoogwaardig materiaal en een echte must-have als je er samen met je kindje op uit gaat. De fles is lekvrij en ideaal om mee te nemen.
  24,95
 • Quick view

  Done by Deer Yummy Mini Mok 3 Stuks

  De Done by Deer Yummy Mini Mok 3-Stuks is erg handig om je kindje zelfstandig te leren drinken. De mok is gemaakt van hoogwaardig melamine en beschikt over een inhoud van 120ml.

  Normale prijs: 15,95

  Special Price 13,56

 • Quick view

  Sebra Daydream Dinerset

  Met de Sebra Daydream Dinerset beleeft je kindje meer plezier tijdens het eten. De dinerset is gemaakt van hoogwaardig materiaal en bestaat uit een een bordje, een beker, een kom en een vork en lepel.
  34,-
 • Quick view

  Beaba Glazen Maaltijd Set Jungle

  Met het stijlvolle Beaba Glazen Maaltijd Set Jungle kan je kindje heerlijk eten. Het glas is hygiënisch, krasbestendig, reukloos en verkleurt niet. De set van Beaba bestaat uit een bord, kom en beker.
  40,-
 • Quick view

  Little Indians Dots Waterfles Canyon Clay

  Deze stijlvolle Little Indians Dots Waterfles Canyon Clay is gemaakt van hoogwaardig materiaal en een echte must-have als je er samen met je kindje op uit gaat. De fles is lekvrij en ideaal om mee te nemen.
  24,95
 • Quick view

  Laessig Garden Explorer Dinerset Porselein

  Met de Laessig Garden Explorer Dinerset Porselein beleeft je kindje meer plezier tijdens het eten. Deze uitgebreide dinerset is gemaakt van porselein en bestaat uit een bordje, kommetje en mokje.

  Normale prijs: 29,95

  Special Price 28,49

 • Quick view

  Munchkin Grow Up Dinerset Black

  Met de Munchkin Grow Up Dinerset Black beleeft je kindje meer plezier tijdens het eten. De set is gemaakt van duurzaam materiaal en bestaat uit een bord, bord met vakjes, schaal, beker, mes, vork en lepel.
  39,95
 • Quick view

  Hegen Drinkfles 330 ml

  De Hegen Drinkfles 330 ml is ideaal voor het hele gezin! Dankzij de drinktuit leert je kindje zelfstandig drinken. Daarnaast kan de fles worden gebruikt voor het bewaren van verse groente, fruit en snacks.
  16,99
121 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
Trustpilot