9 Resultaten
 • Quick view

  Beaba Glazen Maaltijd Set Eucalyptus

  Met het stijlvolle Beaba Glazen Maaltijd Set Eucalyptus kan je kindje heerlijk eten. Glas is hygiënisch, krasbestendig, reukloos en verkleurt niet. De set bestaat uit een bord, kom en beker.
  40,-
 • Quick view

  Beaba Rietjes Set Drinkbeker 350 ml

  Deze Beaba Rietjes Set Drinkbeker 350 ml zijn voorzien van een uniek antileksysteem doordat het rietje is gebogen. De rietjes zijn geschikt voor de Beaba rietjesbeker 350 ml en worden geleverd per 2 stuks.
  4,70
 • Quick view

  Beaba Rietje Drinkbeker 350 ml

  Het Beaba Rietje Drinkbeker 350 ml is voorzien van een uniek antileksysteem doordat het rietje is gebogen. Het handige rietje is geschikt voor de Beaba rietjesbeker 350 ml en worden geleverd per 1 stuk.
  3,-
 • Quick view

  Beaba Meegroeibeker Evoluclip 3-in-1

  De Beaba Meegroeibeker Evoluclip 3-in-1 is een 3-in-1 beker waaruit je kindje leert drinken. De handige beker is vanaf 4 maanden te gebruiken als fles (speen 1e fase), antilekbeker en losse beker.
  14,99
 • Quick view

  Beaba Rietje Drinkbeker 240 ml

  Het Beaba Rietje Drinkbeker 240 ml is voorzien van een uniek antileksysteem doordat het rietje is gebogen. Het handige rietje is geschikt voor de Beaba rietjesbeker 240 ml en worden geleverd per 1 stuk.
  2,80
 • Quick view

  Beaba Rietjes Set Drinkbeker 240 ml

  Deze Beaba Rietjes Set Drinkbeker 240 ml zijn voorzien van een uniek antileksysteem doordat het rietje is gebogen. De rietjes zijn geschikt voor de Beaba rietjesbeker 240 ml en worden geleverd per 2 stuks.
  4,50
 • Quick view

  Beaba Glazen Maaltijd Set Jungle

  Met het stijlvolle Beaba Glazen Maaltijd Set Jungle kan je kindje heerlijk eten. Het glas is hygiënisch, krasbestendig, reukloos en verkleurt niet. De set van Beaba bestaat uit een bord, kom en beker.
  40,-
 • Quick view

  Beaba Rietjesbeker 300 ml

  Deze Beaba Rietjesbeker 300 ml is ideaal om je kindje zelfstandig te leren drinken. De beker van Beaba is gemaakt van hoogwaardig en BPA-vrij materiaal en mag na gebruik worden gewassen in de vaatwasser.
 • Quick view

  Beaba Evolutieve 2-in-1 Drinkfles 210 ml

  Deze Beaba Evolutieve 2-in-1 Drinkfles 210 ml is ideaal om je kindje zelfstandig te leren drinken. De drinkfles is gemaakt van hoogwaardig materiaal en mag na gebruik worden gewassen in de vaatwasser.
9 Resultaten