11 Resultaten
 • Quick view

  Liewood Cat Dinerset Bamboe

  Met de Liewood Cat Dinerset Bamboe beleeft je kindje meer plezier tijdens het eten. Deze uitgebreide dinerset is gemaakt van duurzaam materiaal en bestaat uit een bordje, kommetje, mokje en lepeltje.
  27,-
 • Quick view

  Liewood Panda Dinerset Bamboe Creme De La Creme

  Met de Liewood Panda Dinerset Bamboe Creme De La Creme beleeft je kindje meer plezier tijdens het eten. Deze uitgebreide dinerset is gemaakt van duurzaam materiaal en bestaat uit een bordje, kommetje, mokje en lepeltje.
  27,-
 • Quick view

  Liewood Barbara Cat Bamboe Dinerset Dusty Mint

  Met de Liewood Barbara Cat Bamboe Dinerset Dusty Mint beleeft je kindje meer plezier tijdens het eten. Deze dinerset is gemaakt van duurzaam materiaal en bestaat uit een bordje, kommetje, mokje en lepeltje.
  27,-
 • Quick view

  Liewood Rabbit Dinerset Bamboe Dumbo Grey

  Met de Liewood Rabbit Dinerset Bamboe Dumbo Grey beleeft je kindje meer plezier tijdens het eten. Deze uitgebreide dinerset is gemaakt van duurzaam materiaal en bestaat uit een bordje, kommetje, mokje en lepeltje.
  27,-
 • Quick view

  Liewood Dino Bamboe Dinerset Mix

  Met de Liewood Dino Bamboe Dinerset Mix beleeft je kindje meer plezier tijdens het eten. Deze uitgebreide dinerset is gemaakt van duurzaam materiaal en bestaat uit een bordje, kommetje, mokje en lepeltje.
  27,-
 • Quick view

  Liewood Anker Panda Thermosfles Light Grey

  De Liewood Anker Panda Thermosfles Light Grey is handig om mee te nemen wanneer je op pad gaat met je kindje. De vrolijke thermosfles lekt niet en zorgt er voor dat de vloeistof langere tijd op temperatuur blijft.
  27,-
 • Quick view

  Liewood Jules Cat Bamboe Dinerset

  Met de Liewood Jules Cat Bamboe Dinerset beleeft je kindje meer plezier tijdens het eten. Deze dinerset is gemaakt van duurzaam materiaal en bestaat uit een bordje, mokje, kommetje en lepeltje.
  35,-
 • Quick view

  Liewood Estella Waterfles

  De Liewood Estella Waterfles is handig om mee te nemen wanneer je op pad gaat met je kindje. De stijlvolle fles lekt niet en is voorzien van een handige draaidop die je eenvoudig kan openen en sluiten.
  25,-
 • Quick view

  Liewood Jules Rabbit Bamboe Dinerset

  Met de Liewood Jules Rabbit Bamboe Dinerset beleeft je kindje meer plezier tijdens het eten. Deze dinerset is gemaakt van duurzaam materiaal en bestaat uit een bordje, mokje, kommetje en lepeltje.
  35,-
 • Quick view

  Liewood Bamboe Dinerset

  Met de Liewood Bamboe Dinerset beleeft je kindje meer plezier tijdens het eten. Deze uitgebreide dinerset is gemaakt van duurzaam materiaal en bestaat uit een bordje, kommetje, bekertje, mesje en lepeltje.
  27,-
 • Quick view

  Liewood Anker Dino Thermosfles Mix

  De Liewood Anker Dino Thermosfles Mix is handig om mee te nemen wanneer je op pad gaat met je kindje. De vrolijke thermosfles lekt niet en zorgt er voor dat de vloeistof langere tijd op temperatuur blijft..
  27,-
11 Resultaten