Oxo Tot drinkbekers en antilekbekers

Dankzij een Oxo Tot drinkbeker met een tuitje is de overgang van de fles naar een gewone beker minder groot. Kinderen van een half jaar oud kunnen deze drinkbekers al gebruiken. De meeste Oxo Tot drinkbekers met tuit zijn zodanig gemaakt dat ze niet snel lekken. Je kindje kan de beker ook stevig vastpakken aan de handvaten.
Lees meer...

Oxo Tot drinkbekers met rietje

Wij hebben ook regelmatig Oxo Tot drinkbekers met een rietje voor kinderen vanaf 8 maanden in ons assortiment.  Met zo’n Oxo Tot rietjesbeker leert je kindje op een leuke manier morsvrij te drinken. Het rietje is perfect afgestemd op het mondje van je kindje. Oxo Tot drinkbekers met een rietje zijn meestal gewoon bestand tegen de vaatwasser.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren

De meeste Oxo Tot drinkbekers zijn verkrijgbaar in verschillende, trendy kleuren. Je kunt dus zelf kiezen welke kleur je het meest aanspreekt. Bestel vandaag nog een Oxo Tot drinkbeker via onze webshop. Als jouw online order en betaling ons vandaag nog vóór 20.00 uur bereiken, bezorgen wij de Oxo Tot drinkbeker meestal al de volgende dag bij je thuis.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Oxo Tot Transitions Grote Rietjesbeker 250 Ml

  Het Oxo Tot Transitions Grote Rietjesbeker 250 Ml beschikt over een speciaal rietje dat er voor zorgt dat de beker niet lekt. De beker is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is geschikt voor in de vaatwasser.
 • Quick view

  OXO Tot Transitions Trainingsbeker

  De OXO Tot Transitions Trainingsbeker Navy leert je kindje vanaf 15 maanden makkelijk en snel uit een normale beker te drinken zonder te knoeien. De beker heeft een inhoud van 250 ml en is vaatwasserbestendig.
  10,95
 • Quick view

  OXO Tot Kinderglas

  Met dit OXO Tot Kinderglas kan je kindje zelfstandig leren drinken. Het kinderglas beschikt over een strook met antislip en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat wel tegen een stootje kan.
 • Quick view

  OXO Tot Transitions Zachte Tuitbeker

  Door de zachte tuit en de slipvrije handgrepen kan je kindje zelfstandig uit de lekvrije OXO Tot Transitions Zachte Tuitbeker drinken zonder te knoeien. De beker is geschikt voor kindjes vanaf ongeveer 4 maanden.
  12,95
4 Resultaten