4 Resultaten
 • Quick view OXO Tot Transitions Zachte Tuitbeker

  OXO Tot Transitions Zachte Tuitbeker

  Uit voorraad leverbaar
  12,95
 • Quick view OXO Tot Transitions Grote Rietjesbeker

  OXO Tot Transitions Grote Rietjesbeker

  Uit voorraad leverbaar
  13,50
 • Quick view OXO Tot Transitions Trainingsbeker

  OXO Tot Transitions Trainingsbeker

  Uit voorraad leverbaar
  10,95
 • Quick view OXO Tot Kinderglas

  OXO Tot Kinderglas

  Uit voorraad leverbaar
  6,95
4 Resultaten

Oxo Tot drinkbekers en antilekbekers

 

Dankzij een Oxo Tot drinkbeker met een tuitje is de overgang van de fles naar een gewone beker minder groot. Kinderen van een half jaar oud kunnen deze drinkbekers al gebruiken. De meeste Oxo Tot drinkbekers met tuit zijn zodanig gemaakt dat ze niet snel lekken. Je kindje kan de beker ook stevig vastpakken aan de handvaten.

 

Oxo Tot drinkbekers met rietje

Wij hebben ook regelmatig Oxo Tot drinkbekers met een rietje voor kinderen vanaf 8 maanden in ons assortiment.  Met zo’n Oxo Tot rietjesbeker leert je kindje op een leuke manier morsvrij te drinken. Het rietje is perfect afgestemd op het mondje van je kindje. Oxo Tot drinkbekers met een rietje zijn meestal gewoon bestand tegen de vaatwasser.

 

Verkrijgbaar in verschillende kleuren

De meeste Oxo Tot drinkbekers zijn verkrijgbaar in verschillende, trendy kleuren. Je kunt dus zelf kiezen welke kleur je het meest aanspreekt. Bestel vandaag nog een Oxo Tot drinkbeker via onze webshop. Als jouw online order en betaling ons vandaag nog vóór 20.00 uur bereiken, bezorgen wij de Oxo Tot drinkbeker meestal al de volgende dag bij je thuis.