Smallstuff drinkbekers en tuitbekers

Geef je kindje een mooie Smallstuff drinkbeker of tuitbeker. Een Smallstuff drinkbeker voor een baby of tuitbeker is vaak ook heel goed te gebruiken als schoolbeker. Elke Smallstuff drinkbeker voor een baby ziet er heel leuk uit met stijlvolle retro prints. De ontwerpers van Smallstuff hebben een voorliefde voor bloemen. Die kom je dan ook regelmatig tegen op Smallstuff drinkbekers, meestal in een retro sfeer. Het is vaak ook mogelijk om Smallstuff bordjes, lepeltjes en vorkjes te kopen in dezelfde stijl en in dezelfde kleuren.

Lees meer...

Smallstuff tuitbeker

Als je kindje nog niet goed uit een gewone drinkbeker kan drinken, kun je een Smallstuff tuitbeker gebruiken. Drinken uit een tuitbeker lijkt een beetje op drinken uit een fles. Later kun je dan de tuit eraf halen zodat je kindje leert drinken uit een gewone beker. Aan een Smallstuff tuitbeker zitten twee handgrepen, zodat je kindje de beker goed kan vasthouden. Een Smallstuff tuitbeker is meestal gemaakt van melamine.

Over Smallstuff

Smallstuff is een merk van zowel drinkbekers, tuitbekers, bordjes, bestekjes als speelgoed en decoratiemateriaal voor de babykamer. Het design van Smallstuff items is retro en de kleuren zijn heel zacht en sfeervol. De Scandinavische kinderen en hun creativiteit zien de ontwerpers als een grote inspiratiebron, evenals hun moeders die dol zijn op zachte kleuren en klassieke looks. Opvallend is ook dat veel Smallstuff items zijn gemaakt van natuurlijke materialen, zoals hout en katoen. Verder zijn sommige producten met de hand gemaakt door middel van klassieke handwerktechnieken. Denk bijvoorbeeld aan gehaakte of gebreide knuffelpoppen en trekdieren.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Smallstuff Auto Tuitbeker

  Met deze stijlvolle Smallstuff Auto Tuitbeker leert jouw kindje hoe hij of zij uit een beker moet drinken. De drinkbeker beschikt over twee handvatten voor meer grip en is geschikt voor in de vaatwasser.
  8,95
 • Quick view

  Smallstuff Butterfly & Co. Dinerset

  Met de Smallstuff Butterfly & Co. Dinerset beleeft je kindje meer plezier tijdens het eten. Deze uitgebreide dinerset is gemaakt van hoogwaardig materiaal en bestaat uit een bordje, tuitbeker, vork en lepeltje.
  17,95
 • Quick view

  Smallstuff Auto Dinerset

  Met deze Smallstuff Auto Dinerset beleeft je kindje meer plezier tijdens het eten. Deze uitgebreide dinerset is gemaakt van hoogwaardig materiaal en bestaat uit een bordje, tuitbeker, vork en lepeltje.
  17,95
 • Quick view

  Smallstuff Butterfly & Co. Tuitbeker

  Met deze stijlvolle Smallstuff Butterfly & Co. Tuitbeker leert jouw kindje hoe hij of zij uit een beker moet drinken. De drinkbeker beschikt over twee handvatten voor meer grip en is geschikt voor in de vaatwasser.
  8,95
4 Resultaten