Dr. Brown’s flessen

 

De flessen van Dr. Brown’s zijn ontworpen door de Amerikaanse arts Craig Brown. Dankzij een speciaal ventielsysteem zijn de flessen vacuümvrij, wat gezonder is voor je kindje. Dit is ook wetenschappelijk aangetoond. Van dr. Brown’s zijn ook verschillende soorten spenen beschikbaar. Sommige Dr. Brown’s spenen zijn bedoeld voor melk, andere voor grovere en dikkere voeding zoals pap.

 

Lees meer...

Dr. Brown’s flessen zijn aanbevolen door artsen

Er komt geen lucht in de melk. Hierdoor krijgt je kindje ook geen lucht binnen en heeft het minder kans op darmkrampjes en boertjes. Dr. Brown’s flessen worden aanbevolen door artsen. De vacuümvrije flessen verminderen vocht in de oortjes, waardoor je kindje minder last heeft van zere oortjes.

 

Vitamines blijven behouden in Dr. Brown’s flessen.

Dankzij het vacuümvrije voeden blijven de vitamines C, A en E optimaal behouden. De kwaliteit van de melk blijft dus zo goed mogelijk. Hierdoor zijn Dr. Brown’s flessen zeker aan te raden.

 

Lees minder...
23 Resultaten
 • Quick view

  Dr. Brown's Startpakket Standaardfles

  Met het Dr. Brown's Startpakket Standaardfles kun je voorlopig wel even vooruit. Het pakket bestaat uit flessen van verschillende milliliters en soorten spenen. Deze flessen helpen buikkrampjes te minderen.

  32,99

  27,95

 • Quick view

  Dr. Brown's Standaardfles 250ml

  De Dr. Brown's standaardfles 250ml is de ideale fles om voeding aan je kindje te geven. De fles voorkomt darmkrampjes, spugen en zere oortjes. Wordt geleverd met speen, reinigingsborstel, dop en gebruiksaanwijzing.
  11,99
 • Quick view

  Dr. Brown's Speen Fase 2 Standaardfles

  De Dr. Brown's Speen Fase 2 Standaardfles beschikt over een speciale vorm, zodat flesvoeding voor je kindje aangenamer wordt. De siliconen speen is geschikt vanaf 3 maanden en wordt geleverd per 2 stuks.
  5,79
 • Quick view

  Dr. Brown's Transition Bottle Brede Hals 270ml

  De Dr. Brown's Transition Bottle Brede Hals 270ml is ideaal om je kindje mee te voeden. De 2 in 1 beker zorgt voor een gemakkelijke overstap van fles naar beker met de Sippy Spout.
  13,99
 • Quick view

  Dr. Brown's Brede Halsfles Duo-pack 270 ml

  Met deze handige Dr. Brown's brede halsfles duo-pack haal je in één klap fijne flesjes voor je kindje in huis. Fijn voor je jou en je kindje!
  19,95
 • Quick view

  Dr. Brown's Speen Fase 4 Pap / Brede Halsfles

  De Dr. Brown's speen fase 4 pap / brede halsfles beschikt over een speciale vorm, zodat flesvoeding voor je kindje aangenamer wordt. De siliconen speen is geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden en wordt geleverd per 2 stuks.
  5,99
 • Quick view

  Dr. Brown's Speen Fase 3 Standaardfles

  De Dr. Brown's speen fase 3 standaardfles beschikt over een speciale vorm, zodat flesvoeding voor je kindje aangenamer wordt. De siliconen speen is geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden en wordt geleverd per 2 stuks.
  5,79
 • Quick view

  Dr. Brown's Speen Fase 3 Brede Halsfles

  De Dr. Brown's speen fase 3 brede halsfles beschikt over een speciale vorm, zodat flesvoeding voor je kindje aangenamer wordt. De siliconen speen is geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden en wordt geleverd per 2 stuks.
  5,99
 • Quick view

  Dr. Brown's Standaardfles 120 ml

  De Dr. Brown's standaardfles120ml is de ideale fles om voeding aan je kindje te geven. De fles voorkomt darmkrampjes, spugen en zere oortjes. Wordt geleverd met speen, reinigingsborstel, dop en gebruiksaanwijzing.
  9,99
 • Quick view

  Dr. Brown's Brede Halsfles Giftset

  De Dr. Brown’s Brede Halsfles Giftset bestaat uit verschillende flessen met een vrolijke print. Al deze brede halsflessen zijn uitgevoerd met een ventilatiesysteem dat buikkrampjes vermindert.
  39,99
 • Quick view

  Dr. Brown's Brede Halsfles 270ml

  De Dr. Brown's brede halsfles is ideaal om je kindje mee te voeden. Bij deze fles heb je een voortdurende stroom van voeding. De fles is breder dan de standaardfles en wordt vaak gebruikt door vrouwen die borst- & flesvoeding afwisselen.
  12,99
 • Quick view

  Dr. Brown's Speen Fase 2 Brede Halsfles

  De Dr. Brown's speen fase 2 brede halsfles beschikt over een speciale vorm, zodat flesvoeding voor je kindje aangenamer wordt. De siliconen speen is geschikt voor kinderen vanaf 3 maanden en wordt geleverd per 2 stuks.

  5,99

  5,49

 • Quick view

  Dr. Brown's Prematuurspeen Standaard- & Prematuurfles

  De Dr. Brown's speen prematuurspeen voor een standaard- & prematuurfles beschikt over een speciale vorm, zodat flesvoeding voor je kindje aangenamer wordt. De siliconen speen is geschikt vanaf geboorte en wordt geleverd per 2 stuks.
  5,79
 • Quick view

  Dr. Brown's Brede Halsfles 150ml

  De Dr. Brown's brede halsfles is ideaal om je kindje mee te voeden. Bij deze fles heb je een voortdurende stroom van voeding. De fles is breder dan de standaardfles en wordt vaak gebruikt door vrouwen die borst- & flesvoeding afwisselen.
  10,99
 • Quick view

  Dr. Brown's Startpakket Brede Halsfles

  Met het Dr. Brown's Startpakket Brede Halsfles kun je voorlopig wel even vooruit. Het pakket bestaat uit flessen van verschillende milliliters en soorten spenen. Deze flessen helpen buikkrampjes te verminderen.
  34,99
 • Quick view

  Dr. Brown's Standaardfles Giftset

  De Dr. Brown’s Standaardfles Giftset bestaat uit verschillende flessen met een vrolijke print. Al deze standaardflessen zijn uitgevoerd met een ventilatiesysteem dat buikkrampjes vermindert.
  59,99
 • Quick view

  Dr. Brown's Speen Fase 1 Brede Halsfles

  De Dr. Brown's speen fase 1 brede halsfles beschikt over een speciale vorm, zodat flesvoeding voor je kindje aangenamer wordt. De siliconen speen is geschikt vanaf geboorte en wordt geleverd per 2 stuks.
  5,99
 • Quick view

  Dr. Brown's Sippy Spout Brede Halsfles 2 Stuks

  De Dr. Brown's Sippy Spout Brede Halsfles 2 Stuks is ideaal voor de overstap naar een drinkbeker. De tuit is eenvoudig te bevestigen op de drinkfles en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  5,99
 • Quick view

  Dr. Brown's Standaardfles Duo-pack 250 ml

  Met deze handige Dr. Brown's standaardfles duo-pack haal je in één klap fijne flesjes voor je kindje in huis. Fijn voor je jou en je kindje!
  21,49
23 Resultaten