Nuby flessen en flessenspenen

 

Koop een Nuby fles en flesspeen voor je kindje. Nuby heeft voor elke fase een passende fles. Zo komt je kindje niets tekort en kan het altijd heel fijn en comfortabel drinken. Wij verkopen ook losse spenen van Nuby.

Lees meer...

 

Anti-koliekfles bij darmkrampjes

De speciale anti-koliekflessen van Nuby zijn vaak extra breed. In zo’n fles hang je zakjes waarmee je de lucht in de fles weghaalt. Dit kan helpen als je kindje last heeft van kolieken, oftewel darmkrampjes. Deze darmkrampjes kunnen ontstaan doordat je kindje tijdens het drinken veel lucht binnenkrijgt. Een kindje dat last heeft van kolieken heeft vaak ontroostbare huilbuien, zonder aanwijsbare oorzaak. Probeer in zo’n geval eens een anti-koliekfles van Nuby uit.

 

Verschillende spenen

Wij verkopen ook losse spenen van Nuby. Sommige spenen kun je zelfs in drie verschillende standen gebruiken. De spenen hebben de vorm van de moederborst waardoor deze heel vertrouwd aanvoelen voor je kindje.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Nuby Drie-Standenspeen Standaard

    Deze speen is van het merk Nuby. De drie standenspeen is de perfecte keuze, omdat ze voorzien zijn van een unieke afsluiter.

    3,99

    3,19

1 Resultaten