A3 Baby en Kids flesverwarmers en sterilisators

Het is belangrijk om flessen vrij te houden van schadelijke bacteriën. Gebruik een sterilisator van A3 Baby en Kids om bacteriën in de flessen van je baby te doden. Bij een sterilisator wordt de fles gereinigd door middel van stoom. Als jij de fles hebt gesteriliseerd, blijft deze gedurende 24 uur steriel.

Lees meer...

Gebruiksvriendelijk

Sterilisators van A3 Baby en Kids zijn heel gemakkelijk in gebruik. Het steriliseren kost je nauwelijks moeite. Sommige sterilisators neem je heel gemakkelijk mee op reis, vanwege het compacte formaat.

Online bestellen

De flesverwarmers en sterilisators van A3 Baby en Kids bestel je heel gemakkelijk online via onze webshop. Indien jouw bestelling ons nog vóór 20:00 uur bereikt, bezorgen wij deze meestal al de volgende dag bij je thuis. Bestel je voor meer dan 20 euro aan producten, dan is de bezorging gratis.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    A3 Baby & Kids Magnetronsterilisator

    Deze A3 Baby & Kids magnetronsterilisator steriliseert flessen en accessoires in 4 tot 8 minuten. De compacte sterilisator is BPA-vrij, past in bijna elke magnetron en ideaal voor thuis of op vakantie.
    14,95
1 Resultaten
Trustpilot