Alecto flesverwarmers en sterilisators

Een flesverwarmer is een ideaal middel om de fles van je kindje te verwarmen. In een Alecto flesverwarmer passen flessen en potjes met babyvoeding van verschillende merken. Wil je hier meer over weten, lees dan de productbeschrijving.

Lees meer...

Voor thuis en in de auto

Niet elke Alecto flesverwarmer is alleen bedoeld voor gebruik thuis. Sommige flesverwarmers kun je daarnaast ook onderweg gebruiken. Soms zit bij de aankoop een autolader inbegrepen, zodat je potjes en flesjes ook heel gemakkelijk in de auto opwarmt.

Flesverwarmer en sterilisator in één

Sommige Alecto flesverwarmers kun je ook gebruiken als sterilisator. Met een sterilisator maak je flessen helemaal steriel. Alle bacteriën zijn dan gedood. Het steriliseren van flessen is belangrijk om de fles hygiënisch te houden.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Alecto BW-700BK Digitale Flessenwarmer

  Met de Alecto BW700BK Digitale Flessenwarmer kun je voeding voor je kindje supersnel of langzaam verwarmen. Ook kun je dit apparaat gebruiken voor steriliseren en ontdooien. Geschikt voor zowel flesjes als potjes.

  44,99

  39,-

 • Quick view

  Alecto BW-500 Flessenwarmer

  Met deze handige Alecto BW-500 Flessenwarmer kan je snel en moeiteloos de fles of potje voeding voor je kindje opwarmen. De flessenwarmer is geschikt voor vrijwel alle flessen en potjes.

  27,99

  21,95

 • Quick view

  Alecto BW-512 Flessenwarmer

  De Alecto BW-512 Flessenwarmer is geschikt voor zowel thuis als onderweg. De flessenwarmer warmt babyvoeding en (moedermelk) snel op (500W / 230V of 100W / 12V) en wordt geleverd inclusief een 12V auto adapter.
  29,99
 • Quick view

  Alecto BW-700TWIN Digitale Duo Flessenwarmer

  Met de Alecto BW-700TWIN Digitale Duo Flessenwarmer kun je voeding voor je kindje supersnel of langzaam verwarmen. Ook kun je dit handige apparaat gebruiken om 2 flesjes tegelijk te steriliseren en ontdooien.
  49,99
 • Quick view

  Alecto BW-700 Flessenwarmer

  De Alecto BW-700 Flessenwarmer is een multifunctioneel apparaat. Hij kan namelijk niet alleen de fles of het potje opwarmen tot kamer- of koelkasttemperatuur, maar heeft ook een steriliseer- en ontdooifunctie.

  44,99

  34,95

5 Resultaten
Trustpilot