Avent flesverwarmers en sterilisators

 

Een flesverwarmer van Avent is ideaal. In no time warm je hiermee de fles voor je kindje op. Ook een sterilisator van Avent is een echte aanrader. Met een sterilisator maak je de flessen van je kindje helemaal vrij van bacteriën. Dat is wel zo hygiënisch!

Lees meer...

 

Babyvoeding opwarmen

Met sommige flesverwarmers van Avent verwarm je niet alleen flessen, maar bijvoorbeeld ook potjes met babyvoeding. Flesverwarmers van Avent zijn heel gemakkelijk te bedienen. Dat maakt het gebruik ervan heel comfortabel. 

 

Flessen reinigen

Een fles gebruik je dagelijks. Er komen heel snel bacteriën de fles binnen. Daarom is het aan te bevelen om de fles regelmatig te steriliseren. Na het steriliseren blijft de fles ongeveer 24 uur steriel. Voorwaarde is wel dat je de fles afgesloten houdt. Wacht niet langer en bestel vandaag nog Avent flesverwarmers en sterilisators via onze webshop.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Philips Avent Stoomsterilisator

  De Philips Avent Stoomsterilisator is een handig item voor elke ouder. De sterilisator is geschikt voor alle typen flessen en is binnen 6 minuten klaar. De sterilisator wordt geleverd incl. tang.

  109,99

  89,95

 • Quick view

  Avent Magnetronsterilisator

  Handige magnetronsterilisator van Avent. Licht van gewicht en een compact design. Met veel eigenschappen zoals BPA-Vrij en nog veel meer.

  34,99

  31,95

 • Quick view

  Avent Flesverwarmer SCF355

  De Avent Flesverwarmer SCF355 is een handige fles- en babyvoedingverwarmer dat de voeding in slechts 3 minuten opwarmt. De flesverwarmer zorgt voor een geleidelijke ontdooiing en is makkelijk te bedienen.
  36,99
3 Resultaten