Baby Brezza flesverwarmers en sterilisators

De babymelk voor je kindje maak je in slechts enkele seconden klaar met de Baby Brezza Formula Pro. Deze flesverwarmer is vergelijkbaar met een koffiezetapparaat. Je doet water en melkpoeder in de Baby Brezza Formula Pro, drukt op de knop en het apparaat doet de rest.

Lees meer...

Eenvoudig in gebruik

Je hoeft geen moeite meer te doen om water op de juiste temperatuur te krijgen. Ook het gedoe om de melk klontvrij te krijgen, is verleden tijd. Met de Baby Brezza Formula Pro is het klaarmaken van de fles voor je kindje wel héél gemakkelijk. Vooral in de nachtelijke uurtjes, als je moe bent en je baby hongerig ligt te huilen, is dat maar wat fijn! Je kunt de melkpoeder ruim van tevoren in het apparaat opslaan. Er is ruimte om poeder voor twintig flessen veilig en luchtdicht te bewaren.

Geschikt voor alle flessen

Welke fles je ook hebt, deze past bijna altijd in de Baby Brezza Formula Pro. Het apparaat is geschikt voor flessen van alle soorten en maten.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Baby Brezza Formula Pro Advanced

    Met de Baby Brezza Formula Pro Advanced heb jij in mum van tijd en met één druk op de knop een perfecte fles voor je kindje klaar. Het flesvoeding apparaat is geschikt voor alle soorten flessen en hoeveelheden.
    284,90
1 Resultaten
Trustpilot