Beaba flesverwarmers en sterilisators

Op deze pagina vind je alle flesverwarmers en sterilisators van Beaba. Van sommige producten wist je misschien niet eens dat ze bestonden. Als je ze eenmaal hebt, wil je niet meer zonder, zó handig zijn ze!

Lees meer...

Warmtegevoelige sensor

Met een Beaba flesverwarmer maak je heel simpel en snel de fles voor je kindje klaar. Een speciale, warmtegevoelige sensor controleert de temperatuur. Als het flesje warm genoeg is, gaat er een geluidssignaal af en stopt het apparaatje automatisch met verwarmen.

Fles verwarmen in de auto

Vind je het handig om onderweg even snel de fles te verwarmen? Koop dan een flesverwarmer die je in de auto kunt gebruiken. Je vangt dan twee vliegen in één klap. Terwijl jij in de auto rijdt, warm je ook meteen het flesje op. Is dat niet ideaal?

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Beaba Babycook® Original Grijs / Blauw

  De Beaba Babycook® Original is een ideaal hulpje bij het klaarmaken van de lekkerste voeding voor je kindje. Met de Babycook® blijven alle gezonden vitamines en mineralen behouden. Heel gezond en handig dus!
  134,99
 • Quick view

  Beaba Babymelkverwarmer

  De Beaba Babymelkverwarmer verwarmt de flesjes van je kindje op een snelle manier. De verwarmer is geschikt voor moedermelk, melkpoeder en zelfs melkchocolade. In te stellen op vier temperaturen.
  99,99
2 Resultaten
Trustpilot