Difrax flesverwarmers en sterilisators

Flesvoeding of afgekolfde borstvoeding verwarm je heel gemakkelijk met behulp van een Difrax flesverwarmer. Om te voorkomen dat er bacteriën in de fles komen is het belangrijk dat je jouw Difrax fles regelmatig reinigt met behulp van een Difrax sterilisator.

Lees meer...

Flesverwarmers

Op deze pagina vind je al onze Difrax flesverwarmers. De verwarmer voor de populaire S-fles is heel handig in gebruik. Melk opwarmen was nog nooit zo gemakkelijk. Met één druk op de knop wordt de melk in drie minuten opgewarmd tot juiste temperatuur.

Sterilisators

In een Difrax sterilisator kun je vaak meerdere flessen, spenen en onderdelen van een borstkolf steriliseren. Bij een magnetronsterilisator doe je dit met behulp van de magnetron. Speciale signalen geven aan of het deksel van de sterilisator nog warm is. Het product van Difrax is heel gebruiksvriendelijk. In mum van tijd maak je de fles en andere spulletjes helemaal vrij van bacteriën.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Difrax Magnetronsterilisator

    Deze Difrax magnetronsterilisator steriliseert flessen en accessoires in slechts enkele minuten. In de sterilisator kunnen 4 S-babyflessen, spenen, fopspenen, borstkolf onderdelen en accessoires, handig toch?
    34,99
1 Resultaten
Trustpilot