Dr. Brown’s flesverwarmers en sterilisators

Op deze pagina vind je alle Dr. Brown’s flesverwarmers en sterilisators uit ons assortiment. Met een sterilisator reinig je de fles van je baby. Het is belangrijk om de fles regelmatig te steriliseren. Door middel van stoom worden dan alle bacteriën gedood.

Lees meer...

Magnetronsterilisator

Sommige sterilisators van Dr. Brown’s zijn bedoeld om te gebruiken in de magnetron. Dr. Brown’s magnetronsterilisators zijn heel handig in gebruik. Vaak kun je meerdere onderdelen, zoals flessen en spenen, tegelijkertijd steriliseren. In slechts enkele minuten zijn de producten helemaal gereinigd.

Over Dr. Brown’s

Het merk Dr. Brown’s is bedacht door de Amerikaanse arts Craig Browns. Wereldwijd worden de producten van dr. Brown’s gebruikt op kraamafdelingen en in professionele kinderopvangcentra. Veel artsen adviseren het gebruik van Dr. Brown’s producten, omdat deze de gezondheid van baby’s zoveel mogelijk bevorderen.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Dr. Brown's Deluxe Flessenwarmer en Sterilisator

  De Dr. Brown's Deluxe Flessenwarmer en Sterilisator is een hanndig apparaat. Het kan namelijk niet alleen de fles of het potje opwarmen tot kamer- of koelkasttemperatuur, maar heeft ook een steriliseer- en ontdooifunctie.

  69,99

  64,99

 • Quick view

  Dr. Brown's Elektrische Stoomsterilisator

  Deze Dr. Brown's Elektrische Stoomsterilisator steriliseert en droogt babyflessen door middel van stoom. In de elektrische sterilisator kunnen 6 babyflessen, spenen, fopspenen, borstkolf onderdelen en accessoires.

  119,99

  109,99

 • Quick view

  Dr. Brown's Magnetron Sterilisatiezakjes 5 Stuks

  De Dr. Brown's Magnetron Sterilisatiezakjes worden geleverd in een set van 5 stuks. De ruimtebesparende magnetronzak is geschikt voor 20 reinigingsbeurten in de magnetron van babyflessen en borstkolf accessoires.

  13,99

  11,01

 • Quick view

  Dr. Brown's Magnetronsterilisator

  Met de Dr. Brown’s Magnetronsterilisator kun je wel vier flessen en bijbehorende onderdelen tegelijk steriliseren. De sterilisator werkt veilig, eenvoudig en snel en is een aanvulling op de babyuitzet.

  37,99

  31,95

4 Resultaten
Trustpilot