7 Resultaten
 • Quick view

  Boon Afdruiprekje Grass Groen

  Dit Boon Afdruiprekje Grass Groen is een ideaal afdruiprekje! Het gras houdt de objecten rechtop terwijl het overtollige water wegdruipt in het opvangbakje. Het afdruiprekje is gemakkelijk te onderhouden.

  25,-

  23,49

 • Quick view

  Boon Lawn Afdruiprekje Grijs

  Dit Boon Lawn Afdruiprekje Grijs is een ideaal afdruiprekje! Het gras houdt de objecten rechtop terwijl het overtollige water wegdruipt in het opvangbakje. Het afdruiprekje is gemakkelijk te onderhouden.
  35,-
 • Quick view

  Boon Forb Plus Flessenborstel

  De Boon Forb Plus Flessenborstel is voorzien van een handige speenreiniger dat verborgen zit in het handvat. De flessenborstel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wordt geleverd met borstelhouder.
  15,-
 • Quick view

  Boon Stump Afdruiprekje Accessoire Grijs

  Ben je in het bezit van een Boon afdruiprekje? Dan is het Boon Stump Afdruiprekje Accessoire Grijs een handige aanvulling. In het bakje kun je extra flesvoeding accessoires kwijt, maar ook de flessen beter scheiden.
  7,50
 • Quick view

  Boon Travel Trip Afdruiprekje

  Met het Boon Travel Trip Afdruiprekje maak je gemakkelijk drinkflesjes, fopspenen, ventieltjes en borstkolf onderdelen schoon. De set wordt geleverd in een compacte box en inclusief verschillende borsteltjes.
  23,-
 • Quick view

  Boon Afdruiprekje Grass Grijs

  Dit Boon Afdruiprekje Grass Grijs is een ideaal afdruiprekje! Het gras houdt de objecten rechtop terwijl het overtollige water wegdruipt in het opvangbakje. Het afdruiprekje is gemakkelijk te onderhouden.
  26,-
 • Quick view

  Boon Cactus Flesvoeding Schoonmaakset

  Deze Boon Cactus Flesvoeding Schoonmaakset kan niet ontbreken als je jouw kindje flesvoeding geeft. Dankzij de set kun je heel makkelijk de flessen schoonmaken. En het ziet er ook nog eens leuk uit. Win-win dus!
  25,-
7 Resultaten
Trustpilot