Fopspenen en Speenkoorden

Een fopspeen. Sommige baby's kunnen echt niet zonder. En erg is het niet. Tandartsen zien er geen kwaad in als een baby de eerste maanden van zijn leven een speen gebruikt. Mocht het gebit door de fopspeen beschadigd raken, dan herstelt het zich heel gemakkelijk weer. Je kind heeft de eerste maanden nu eenmaal een grote zuigbehoefte. Een fopspeen vervult dan dit verlangen.

Lees meer...

Grappige fopspenen

Je hebt keus uit allerlei soorten fopspenen. Sommige zijn bedrukt met leuke teksten als 'I love mama' of ze zijn bedrukt met figuurtjes.

Waar laat je de fopspeen?

Je zult niet de eerste zijn die de fopspeen constant loopt te zoeken. Je kind heeft hem even uit zijn mond gehaald en ergens achtergelaten. Maar waar? Maak je de fopspeen vast aan een speenkoord, dan raak je hem vast minder snel kwijt. Bovendien kun je de speen door middel van het speenkoord aan je tas bevestigen. Zo neem je hem overal mee naartoe.

Lees minder...
144 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 • Quick view

  Hevea Classic Fopspeen Rond 3-36 Mnd

  Met deze ideale Hevea Classic Fopspeen Rond 3-36 Mnd blijft je kindje lekker rustig. Het achterblijven van bacteriën en vuil wordt voorkomen doordat naden ontbreken. De speen is gemaakt van BPA-vrij materiaal.
  7,50
 • Quick view

  Hevea Fopspeen Orthodontisch Baby Blue 0-3 Mnd

  Met de Hevea Fopspeen Orthodontisch Baby Blue 0-3 Mnd blijft je kindje lekker rustig. Het achterblijven van bacteriën wordt voorkomen doordat naden ontbreken. De speen is gemaakt van BPA-vrij materiaal.
  7,95
 • Quick view

  Elodie Details Amber Apricot Fopspeen 3+ Mnd

  De Elodie Details Amber Apricot Fopspeen 3+ Mnd is een handige speen waarmee je jouw kindje rustig houdt. De stijlvolle fopspeen heeft een symmetrische vorm en voorkomt huidirritatie door optimale luchttoevoer.
  8,90
 • Quick view

  Hevea Fopspeen Rond Powder Pink 0-3 Mnd

  Met de Hevea Fopspeen Rond Powder Pink 0-3 Mnd blijft je kindje lekker rustig. Het achterblijven van bacteriën en vuil wordt voorkomen doordat naden ontbreken. De speen is gemaakt van BPA-vrij materiaal.

  7,95

  7,60

 • Quick view

  Dr. Brown's Fopspeen Fase 1 Blauw

  De Dr. Brown's Fopspeen Fase 1 Blauw geschikt voor kindjes van 0-6 maanden. De fopspeen bevat slimme handigheidjes en is ontwikkeld door orthodontisten. Het ontwerp zorgt voor minder belasting voor de mond.

  9,99

  7,99

 • Quick view

  Difrax Dental Fopspeen Nacht 6+ Mnd

  De Difrax Dental Fopspeen Nacht 6+ Mnd is een handige speen waarmee je jouw kindje rustig houdt. De fopspeen van Difrax heeft een symmetrische vorm en voorkomt huidirritatie door optimale luchttoevoer.

  5,99

  4,79

 • Quick view

  Dr. Brown's Glow in the Dark Fopspeen Fase 1 Roze 2 Stuks

  Deze Dr. Brown's Glow in the Dark Fopspeen Fase 1 Roze 2 Stuks is geschikt voor kindjes van 0-6 maanden. De fopspeen bevat slimme handigheidjes en is ontwikkeld door orthodontisten. Gemaakt van BPA-vrij materiaal.

  12,99

  10,39

 • Quick view

  Hevea Classic Fopspeen Orthodontisch 0-3 Mnd

  Met deze ideale Hevea Classic Fopspeen Orthodontisch 0-3 Mnd blijft je kindje lekker rustig. Het achterblijven van bacteriën en vuil wordt voorkomen doordat naden ontbreken. De speen is gemaakt van BPA-vrij materiaal.
  7,50
 • Quick view

  Trixie Sunny Spots Speendoekje

  Met het Trixie Sunny Spots Speendoekje heeft je kindje altijd de speen bij de hand. Je kunt het doekje eenvoudig aan de speen bevestigen met een lus. Verder is het speendoekje gemaakt van zacht materiaal.

  9,95

  7,96

 • Quick view

  Elodie Details White Tiger Fopspeen 3+ Mnd

  De Elodie Details White Tiger Fopspeen 3+ Mnd is een handige speen waarmee je jouw kindje rustig houdt. De stijlvolle fopspeen heeft een symmetrische vorm en voorkomt huidirritatie door optimale luchttoevoer.
  8,90
 • Quick view

  House Of Jamie Speenkoord Powder Pink

  Met dit House Of Jamie Speenkoord Powder Pink heeft je kindje de speen altijd bij de hand. Het koord is gemaakt van zacht materiaal en is eenvoudig te bevestigen met een clip aan de kleding van je kindje.

  10,-

  8,-

 • Quick view

  Difrax Natural Fopspeen Nijntje 12+ Mnd

  De Difrax Natural Fopspeen Nijntje 12+ Mnd is een handige speen waarmee je jouw kindje rustig houdt. De fopspeen van Difrax heeft een symmetrische vorm en voorkomt huidirritatie door optimale luchttoevoer.

  6,29

  5,03

 • Quick view

  Hevea Fopspeen Orthodontisch Mellow Mint 0-3 Mnd

  Met de Hevea Fopspeen Orthodontisch Mellow Mint 0-3 Mnd blijft je kindje lekker rustig. Het achterblijven van bacteriën wordt voorkomen doordat naden ontbreken. De speen is gemaakt van BPA-vrij materiaal.
  7,95
 • Quick view

  Elodie Details Vintage Flower Fopspeen 3+ Mnd Gold

  De Elodie Details Vintage Flower Fopspeen 3+ Mnd Gold is een handige speen waarmee je jouw kindje rustig houdt. De stijlvolle fopspeen heeft een symmetrische vorm en voorkomt huidirritatie door optimale luchttoevoer.
  8,90
 • Quick view

  Smallstuff Square Speenkoord Blue

  Met deze Smallstuff Square Speenkoord Blue heeft je kindje de speen altijd bij de hand. De speenkoord is gemaakt van zacht materiaal en eenvoudig te bevestigen met een clip. Geschikt vanaf de geboorte.

  10,95

  8,76

 • Quick view

  Ootje Kadootje Metallic Speenkoord Zilver

  Met het Ootje Kadootje Metallic Speenkoord Zilver raakt je kindje zijn of haar speen niet meer kwijt. Het speenkoord is gemaakt van zachte materiaal en makkelijk aan de kleertjes van je kindje te bevestigen met een clip.

  8,95

  7,16

 • Quick view

  Smallstuff Dot Speenkoord Grey

  Met deze Smallstuff Dot Speenkoord Grey heeft je kindje de speen altijd bij de hand. De speenkoord is gemaakt van zacht materiaal en eenvoudig te bevestigen met een clip. Geschikt vanaf de geboorte.

  10,95

  8,76

 • Quick view

  Cottonbaby Soft Speendoekje Savanne

  Met het Cottonbaby Soft Speendoekje Savanne kan je kindje de speen makkelijker terugvinden als het valt. Het stijlvolle speendoekje is uitgerust met een lus en gemaakt van 100% kwalitatief hoogwaardig katoen.

  7,50

  5,99

 • Quick view

  Dr. Brown's Fopspeen Fase 2 Blauw

  De Dr. Brown's Fopspeen Fase 2 Blauw geschikt voor kindjes van 6-12 maanden. De fopspeen bevat slimme handigheidjes en is ontwikkeld door orthodontisten. Het ontwerp zorgt voor minder belasting voor de mond.

  9,99

  7,96

 • Quick view

  Ootje Kadootje Metallic Speenkoord Aubergine

  Met het Ootje Kadootje Metallic Speenkoord Aubergine raakt je kindje zijn of haar speen niet meer kwijt. Het speenkoord is gemaakt van zachte materiaal en makkelijk aan de kleertjes van je kindje te bevestigen met een clip.

  8,95

  7,16

 • Quick view

  Bambam Speenkoord Heart Pink

  Met de Bambam Speenkoord Heart pink heeft je kindje de speen altijd bij de hand. Het speenkoord is makkelijk te bevestigen met een clip en gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  12,95

  10,36

 • Quick view

  Hevea Fopspeen Orthodontisch Milky White 3-36 Mnd

  Met de Hevea Fopspeen Orthodontisch Milky White 3-36 Mnd blijft je kindje lekker rustig. Het achterblijven van bacteriën wordt voorkomen doordat naden ontbreken. De speen is gemaakt van BPA-vrij materiaal.
  7,95
 • Quick view

  Hevea Fopspeen Rond Gorgeous Grey 3-36 Mnd

  Met de Hevea Fopspeen Rond Milky White 3-36 Mnd blijft je kindje lekker rustig. Het achterblijven van bacteriën en vuil wordt voorkomen doordat naden ontbreken. De speen is gemaakt van BPA-vrij materiaal.
  7,95
 • Quick view

  Elodie Details Powder Pink Speenkoord

  Met deze Elodie Details Powder Pink Speenkoord heeft je kindje de speen altijd bij de hand. Het speenkoord is gemaakt van zacht materiaal en eenvoudig te bevestigen met een clip. Geschikt vanaf de geboorte.

  12,90

  10,32

144 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
Trustpilot