Baby’s Only speenkoorden

Dankzij een Baby’s Only speenkoord, raak je de speen van je kindje minder snel kwijt. De speen van je kindje is klein, maar mét speenkoord is het veel gemakkelijker terug te vinden. De meeste Baby’s Only speenkoorden bestaan uit een speendoekje met een lus voor de speen. Je maakt de speen van je kindje heel eenvoudig aan de lus vast.

Lees meer...

Een gebreid Baby’s Ony speendoekje

De meeste Baby’s Only speendoekjes zijn gebreid. Hierdoor zien deze doekjes er extra mooi en sfeervol uit. De ontwerpen zijn heel divers. Het ene Baby’s Only speendoekje heeft de vorm van een hartje, het andere is rechthoekig en is gebreid in een fraai kabelpatroon. Een Baby’s Only speendoekje is meestal een combinatie van katoen, acryl en microfiber. Dit materiaal voelt heel zacht en comfortabel aan voor je kindje. Een speendoekje van Baby’s Only is een heerlijk knuffeldoekje voor je kindje. Terwijl de kleine de speen in de mond heeft, kan het fijn met het doekje knuffelen.

Over Baby’s Only

Baby’s Only is een merk van traditioneel breiwerk voor baby’s in een hip jasje. Baby’s Only opbergmandjes, muziekdoosjes, wiegdekens en aankleedkussenhoezen zijn stuk voor stuk echte blikvangers in de babykamer. Met de gebreide items van Baby’s Only tover je de kamer van je kindje om tot een knus plekje waar je graag wilt zijn. Meestal hebben wij ook Baby’s Only babykleertjes in ons assortiment. Naast gebreide items, verkopen wij ook enkele niet-gebreide producten van Baby’s Only. Wacht niet langer en koop vandaag nog een fijn speenkoord of speendoekje van Baby’s Only online via onze webshop. Bij Babypark profiteer je niet alleen van de Laagste Prijsgarantie, maar ook van een snelle levering. Ontvangen wij vandaag nog jouw online order en betaling van een product dat wij direct op voorraad hebben? Dan krijg jij jouw bestelling morgen al thuisgestuurd!

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Baby's Only Kabel Speendoekje

  Met het stijlvolle Baby's Only Kabel Speendoekje heb je de speen van je kindje zo weer gevonden. Het stijlvolle speendoekje voelt heerlijk zacht aan en je kindje kan er ook heerlijk mee knuffelen en spelen.
  7,95
 • Quick view

  Baby's Only Marble Speendoekje

  Met het Baby's Only Marble Speendoekje heb je de speen van je kindje zo weer gevonden. Het stijlvolle speendoekje is gemaakt van zacht materiaal dat comfortabel aanvoelt en je kindje kan er ook mee spelen.

  16,95

  14,95

 • Quick view

  Baby's Only Classic Speendoekje

  Met de Baby's Only Classic Speendoekje kan je kindje de speen makkelijker terug vinden als het valt. Het speendoekje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van een handige lus voor de speen.
  10,95
3 Resultaten