BamBam fopspenen en speenkoorden

Maak de fopspeen van je kindje helemaal compleet met een mooi BamBam speenkoord. Op deze pagina vind je onze volledige collectie BamBam speenkoorden. Het zijn stuk voor stuk prachtige speenkoorden met sfeervolle lintjes en leuke figuurtjes. BamBam speenkoorden zijn ook leuk om weg te geven als kraamcadeautje. Lees meer...

BamBam speenkoorden voorkomen dat de fopspeen kwijtraakt

Dankzij een BamBam speenkoord raakt de fopspeen van je kindje niet zomaar kwijt. Je kindje kan de fopspeen op die manier ook gemakkelijk vinden. Ook als je de fopspeen in je tas opbergt, vind je deze heel gemakkelijk weer terug.

BamBam speenkoorden hebben zachte tinten

De meeste BamBam speenkoorden zijn verkrijgbaar in mooie, zachte tinten, zoals lichtblauw en lichtroze. Je kunt ervoor kiezen om een jongetje een BamBam speenkoord te geven en een dochtertje een lichtroze speenkoord, maar dat hoeft natuurlijk niet per se. Meestal verkopen wij ook BamBam speenkoorden in vrij neutrale kleuren, zoals wit en lichtgrijs.Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Bambam Speenkoord Crown Grey

  Met de Bambam Speenkoord Crown grey heeft je kindje de speen altijd bij de hand. De speenkoord is makkelijk te bevestigen met een clip en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  13,95
 • Quick view

  Bambam Speenkoord Met Hart

  Schattige speenkoord van het merk Bambam, wat voorzien is van een hart.
  13,95
 • Quick view

  Bambam Speenkoord Met Ster

  Schattige speenkoord van het merk Bambam, wat voorzien is van een ster.

  13,95

  10,39

 • Quick view

  Bambam Speenkoord Heart Pink

  Met de Bambam Speenkoord Heart pink heeft je kindje de speen altijd bij de hand. Het speenkoord is makkelijk te bevestigen met een clip en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  13,95
 • Quick view

  Bambam Bear Speenkoord

  Het Bambam Speenkoord is de ideale oplossing om de speen van je kindje altijd bij de hand te hebben. Door middel van de lus maak je de speen eenvoudig vast aan de ketting. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  13,95
5 Resultaten
Trustpilot