Difrax fopspenen en speenkoorden

Koop een Difrax speen voor je kindje. Vooral de eerste vijf maanden na de geboorte, heeft jouw kindje een grote zuigbehoefte. Dit is heel natuurlijk: door te zuigen, komt de melkproductie bij de moeder op gang. Vaak heeft je kindje ook na het drinken nog veel behoefte om te zuigen. Een Difrax fopspeen geeft dan uitkomst. In de eerste periode vind je kindje het vaak nog lastig om de duim te pakken. Bovendien is zuigen aan een Difrax fopspeen veel tandvriendelijker dan duimzuigen.

Lees meer...

De pluspunten van een Difrax speen

Een Difrax speen heeft een aantal pluspunten. Deze speen is gemaakt in samenwerking met tandartsen, om tot een zo gezond mogelijk ontwerp te komen. Dankzij het vlindervormige schildje aan de speen, heeft je kindje de neus helemaal vrij. In het schildje zitten ook gaatjes voor extra luchttoevoer. Hierdoor wordt irritatie van de huid van je kindje voorkomen. Difrax spenen groeien als het ware met je kindje mee. Voor elke leeftijd is er weer een Difrax speen verkrijgbaar die past bij de grootte en de behoefte van je kindje in deze fase. Difrax fopspenen zien er ook heel leuk en kleurrijk uit.

Een Difrax speenkoord

Het is handig om een Difrax fopspeen aan te vullen met een Difrax speenkoord. Met een Difrax speenkoord kun je de Difrax fopspeen aan de kleren van je kindje vastmaken, zodat je de kindje de speen altijd bij zich heeft. Kies op deze pagina een leuke, kleurrijke Difrax speenketting uit! Een Difrax speenketting is meestal zowel geschikt voor jongens als meisjes. Onze Difrax fopspenen en Difrax speenkoorden zijn online te bestellen via Babypark.nl. Bestel je deze producten nog vóór 20.00 uur en betaal je ook meteen online, dan bezorgen wij deze al de volgende dag bij je thuis. Voorwaarde is wel dat de bestelde producten bij ons op voorraad zijn.

Lees minder...
18 Resultaten
 • Quick view

  Difrax Naturel Fopspeen 0-6 Mnd

  De Difrax Naturel Fopspeen 0-6 Mnd is een handige speen waarmee je jouw kindje rustig houdt. De fopspeen van Difrax heeft een symmetrische vorm en voorkomt huidirritatie door optimale luchttoevoer.

  Normale prijs: 4,99

  Special Price 3,99

 • Quick view

  Difrax Naturel Fopspeen Newborn

  De Difrax Naturel Fopspeen Newborn is een handige speen waarmee je jouw kindje rustig houdt. De fopspeen van Difrax heeft een symmetrische vorm en voorkomt huidirritatie door optimale luchttoevoer.

  Normale prijs: 4,49

  Special Price 3,59

 • Quick view

  Difrax Natural Fopspeen Woezel en Pip -2 - 2 Mnd

  De Difrax Natural Fopspeen Woezel en Pip -2 - 2 Mnd is een handige speen waarmee je jouw kindje rustig houdt. De fopspeen heeft een symmetrische vorm en voorkomt huidirritatie door optimale luchttoevoer.
  5,29
 • Quick view

  Difrax Natural Fopspeen Nacht Nina 0-6 Mnd

  De Difrax Natural Fopspeen Nacht Nina 0-6 Mnd is een handige speen waarmee je jouw kindje rustig houdt. De fopspeen van Difrax heeft een symmetrische vorm en voorkomt huidirritatie door optimale luchttoevoer.

  5,79

  5,29

 • Quick view

  Difrax Natural Fopspeen Nijntje Newborn

  De Difrax Natural Fopspeen Nijntje Newborn is een handige speen waarmee je jouw kindje rustig houdt. De fopspeen van Difrax heeft een symmetrische vorm en voorkomt huidirritatie door optimale luchttoevoer.
  5,29
 • Quick view

  Difrax Combi Fopspeen Nacht Baba 6+ Mnd

  De Difrax Combi Fopspeen Nacht Baba 6+ Mnd is een handige speen waarmee je jouw kindje rustig houdt. De fopspeen van Difrax heeft een symmetrische vorm en voorkomt huidirritatie door optimale luchttoevoer.

  5,99

  5,49

 • Quick view

  Difrax Natural Fopspeen Cotton Newborn

  De Difrax Natural Fopspeen Gold Newborn is een handige speen waarmee je jouw kindje rustig houdt. De fopspeen heeft een symmetrische vorm en voorkomt huidirritatie door optimale luchttoevoer.
  4,49
 • Quick view

  Difrax Natural Fopspeen Animal Remi 0-6 Mnd

  De Difrax Natural Fopspeen Animal Remi 0-6 Mnd is een handige speen waarmee je jouw kindje rustig houdt. De fopspeen van Difrax heeft een symmetrische vorm en voorkomt huidirritatie door optimale luchttoevoer.
  5,79
 • Quick view

  Difrax Naturel Fopspeen 18+ Mnd

  De Difrax Naturel Fopspeen 18+ Mnd is een handige speen waarmee je jouw kindje rustig houdt. De fopspeen van Difrax heeft een symmetrische vorm en voorkomt huidirritatie door optimale luchttoevoer.

  Normale prijs: 5,79

  Special Price 4,63

 • Quick view

  Difrax Natural Fopspeen Nacht Isha 18+ Mnd

  De Difrax Natural Fopspeen Nacht Isha 18+ Mnd is een handige speen waarmee je jouw kindje rustig houdt. De fopspeen van Difrax heeft een symmetrische vorm en voorkomt huidirritatie door optimale luchttoevoer.
  6,49
 • Quick view

  Difrax Pluche Speenkoord Multi

  Met deze Difrax Pluche Speenkoord Multi heeft je kindje de speen altijd bij de hand. Het speenkoord is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan je eenvoudig bevestigen aan de kleertjes door middel van een clip.

  5,99

  5,95

 • Quick view

  Difrax Speenkoord Hartjes

  Raak je kindje de speen vaak kwijt? Dan biedt deze Difrax Speenkoord de ideale uitkomst. Je maakt de speen eenvoudig vast aan de lus van de ketting en met een clip bevestig je de speenkoord aan de kleding van je kindje.
  6,99
 • Quick view

  Difrax Combi Fopspeen Nijntje 6+ Mnd

  De Difrax Combi Fopspeen Nijntje 6+ Mnd is een handige speen waarmee je jouw kindje rustig houdt. De fopspeen van Difrax heeft een symmetrische vorm en voorkomt huidirritatie door optimale luchttoevoer.
  5,99
 • Quick view

  Difrax Speenkoord Kraaltjes

  Raak je kindje de speen vaak kwijt? Dan biedt deze Difrax Speenkoord de ideale uitkomst. Je maakt de speen eenvoudig vast aan de lus van de ketting en met een clip bevestig je de speenkoord aan de kleding van je kindje.
  6,99
 • Quick view

  Difrax Natural Fopspeen Nijntje 0-6 Mnd

  De Difrax Natural Fopspeen Nijntje 0-6 Mnd is een handige speen waarmee je jouw kindje rustig houdt. De fopspeen van Difrax heeft een symmetrische vorm en voorkomt huidirritatie door optimale luchttoevoer.

  5,79

  5,29

 • Quick view

  Difrax Natural Fopspeen Nijntje 12+ Mnd

  De Difrax Natural Fopspeen Nijntje 12+ Mnd is een handige speen waarmee je jouw kindje rustig houdt. De fopspeen van Difrax heeft een symmetrische vorm en voorkomt huidirritatie door optimale luchttoevoer.
  6,29
 • Quick view

  Difrax Natural Fopspeen Nacht Timo 12+ Mnd

  De Difrax Natural Fopspeen Nacht Timo 12+ Mnd is een handige speen waarmee je jouw kindje rustig houdt. De fopspeen van Difrax heeft een symmetrische vorm en voorkomt huidirritatie door optimale luchttoevoer.

  6,29

  5,79

 • Quick view

  Difrax Woezel en Pip Speenkoord

  Met deze Difrax Woezel en Pip Speenkoord heeft je kindje de speen altijd bij de hand. De speenkoord is gemaakt van zacht materiaal en kan je eenvoudig bevestigen aan de kleertjes door middel van een clip.

  5,99

  5,95

18 Resultaten