Doddle & Co fopspenen

Een Doddle & Co fopspeen is gemaakt van honderd procent siliconen. De speen bevat geen lood, latex, ftalaten, PVC of BPA. Meestal kun je een Doddle & Co speen gerust een beurt geven in de vaatwasser. Dat is natuurlijk ideaal. Daarnaast is er nóg een eigenschap die een fopspeen van Doddle & Co heel praktisch maakt.

Lees meer...

Een Doddle & Co fopspeen praktisch opbergen

Vind je het ook zo vervelend dat je steeds een hoesje of speenbakje nodig hebt om de fopspeen van je kindje in op te bergen? Bij een Doddle & Co fopspeen heb je iets dergelijks niet nodig. Knijp je aan de zijkanten van een Doddle & Co fopspeen, dan gaat de speen naar binnen, zodat deze geen contact meer kan hebben met het oppervlak. Zo houdt je de speen hygiënisch.

Over Doddle & Co

Het doel van Doddle & Co is simpel: producten maken die elke dag als ouder of verzorger iets eenvoudiger maken. Doddle & Co is opgestart door twee moeders. De ene woont in New York, de andere in Seoul. Toch is dit wat hun bindt: dezelfde visie dat het leven als ouder gemakkelijker kan. De fopspeen van Doddle & Co past helemaal bij deze visie. Deze speen is van alle gemakken voorzien. Als je zo’n speen ziet, denk je: wat heerlijk dat het zó gemakkelijker kan. Dat zoiets niet eerder is uitgevonden! Geef jezelf meer gemak en koop een fopspeen van Doddle & Co voor je kindje! Bij je aankoop profiteer je van de Laagste Prijsgarantie, zodat je zeker weet dat je niet teveel betaalt voor de fopspeen. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jouw bestelling zo snel mogelijk jouw kant op komt, zodat je meteen van je aankoop kunt genieten! Ontvangen wij jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur, dan doen wij de bestelde Doddle & Co speen meestal direct op de post, zodat jij deze morgen al krijgt thuisgestuurd. Dit is alleen mogelijk als de Doddle & Co speen bij ons op voorraad is.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Pop & Go Fopspeen

    De Pop & Go Fopspeen is een stijlvolle fopspeen gemaakt van hoogwaardig materiaal. De speen is praktisch in gebruik en vaatwasser bestendig. De Pop & go fopspeen is gemaakt om zijn positie te behouden.
    8,99
1 Resultaten
Trustpilot