Elodie Details fopspenen en speenkoorden

 

Maak je kindje blij met een fijne Elodie Details fopspeen met een bijpassend Elodie speenkoord. Ons actuele aanbod Elodie Details fopspenen en speenkoorden vind je op deze pagina. Het zijn stuk voor stuk hele mooie fopspenen en speenkoorden in allerlei trendy kleuren. Elodie Details fopspenen en speenkoorden zijn ook leuk om weg te geven als kraamcadeautje.

 

Lees meer...

Elodie Details fopspenen met leuke afbeeldingen

Veel Elodie Details fopspenen zijn bedrukt met leuke afbeeldingen van bijvoorbeeld een leeuwtje, een luchtballon of een libelle. Sommige fopspenen zijn bedrukt met sfeervolle figuurtjes. Op sommige Elodie Details fopspenen staat zelfs een tekst.

 

Elodie Details speenkoorden

Maak de fopspeen compleet met een Elodie Details speenkoord. Dankzij een Elodie Details  speenkoord kun je de fopspeen gemakkelijk terugvinden. Dat is handig voor jou en voor je kindje. Bestel vandaag nog Elodie Details fopspenen en speenkoorden online via onze webshop.Lees minder...
15 Resultaten
 • Quick view

  Elodie Details Dragon Fly Speenkoord

  Met deze Elodie Details Dragon Fly Speenkoord heeft je kindje de speen altijd bij de hand. De speenkoord is gemaakt van zacht materiaal en eenvoudig te bevestigen met een clip. Geschikt vanaf de geboorte.
  12,90
 • Quick view

  Elodie Details Fopspeen Tender Blue

  Deze Elodie Details Fopspeen Tender Blue kalmeert je kindje en door de soepelheid past het zich aan de vorm van de mond aan. De speen met ring is gemaakt van BPA-vrij materiaal en geschikt vanaf 3 maanden.
  8,90
 • Quick view

  Elodie Details Gold Shimmer Fopspeen 0+

  Deze Elodie Details Gold Shimmer Fopspeen 0+ kalmeert je kindje en door de soepelheid past het zich aan de vorm van de mond aan. De speen met ring is gemaakt van BPA-vrij materiaal en geschikt vanaf de geboorte.
  8,90
 • Quick view

  Elodie Details Fopspeen Playful Pepe

  Deze Elodie Details Fopspeen Playful Pepe kalmeert je kindje en door de soepelheid past het zich aan de vorm van de mond aan. De speen met ring is gemaakt van BPA-vrij materiaal en geschikt vanaf 3 maanden.
  8,90
 • Quick view

  Elodie Details Unicorn Rain Fopspeen 3+ Mnd

  De Elodie Details Unicorn Rain Fopspeen 3+ Mnd is een handige speen waarmee je jouw kindje rustig houdt. De stijlvolle fopspeen heeft een symmetrische vorm en voorkomt huidirritatie door optimale luchttoevoer.
  8,90
 • Quick view

  Elodie Details Playful Pepe Speenkoord

  Met deze Elodie Details Playful Pepe Speenkoord heeft je kindje de speen altijd bij de hand. De speenkoord is gemaakt van zacht materiaal en eenvoudig te bevestigen met een clip. Geschikt vanaf de geboorte.
  12,90
 • Quick view

  Elodie Details Pepe Mini Speenkoord

  Met deze Elodie Details Pepe Mini Speenkoord heeft je kindje de speen altijd bij de hand. De speenkoord is gemaakt van zacht materiaal en eenvoudig te bevestigen met een clip. Geschikt vanaf de geboorte.
  12,90
 • Quick view

  Elodie Details Everest Feathers Speenkoord

  Met deze Elodie Details Everest Feathers Speenkoord heeft je kindje de speen altijd bij de hand. De speenkoord is gemaakt van zacht materiaal en eenvoudig te bevestigen met een clip. Geschikt vanaf de geboorte.
  12,90
 • Quick view

  Elodie Details Mineral Green Speenkoord

  Met deze Elodie Details Mineral Green Speenkoord heeft je kindje de speen altijd bij de hand. De speenkoord is gemaakt van zacht materiaal en eenvoudig te bevestigen met een clip. Geschikt vanaf de geboorte.
  12,90
 • Quick view

  Elodie Details Midnight Bells Speenkoord

  Met deze Elodie Details Midnight Bells Speenkoord heeft je kindje de speen altijd bij de hand. De speenkoord is gemaakt van zacht materiaal en eenvoudig te bevestigen met een clip. Geschikt vanaf de geboorte.
  12,90
 • Quick view

  Elodie Details Watercolor Wings Speenkoord

  Met deze Elodie Details Watercolor Wings Speenkoord heeft je kindje de speen altijd bij de hand. De speenkoord is gemaakt van zacht materiaal en eenvoudig te bevestigen met een clip. Geschikt vanaf de geboorte.
  12,90
 • Quick view

  Elodie Details Everest Feathers Fopspeen 3+ Mnd

  De Elodie Details Everest Feathers Fopspeen 3+ Mnd is een handige speen waarmee je jouw kindje rustig houdt. De stijlvolle fopspeen heeft een symmetrische vorm en voorkomt huidirritatie door optimale luchttoevoer.
  8,90
 • Quick view

  Elodie Details Playful Pepe Patch Speenkoord

  Met deze Elodie Details Playful Pepe Patch Speenkoord heeft je kindje de speen altijd bij de hand. De speenkoord is gemaakt van zacht materiaal en eenvoudig te bevestigen met een clip. Geschikt vanaf de geboorte.
  12,90
 • Quick view

  Elodie Details Powder Pink Speenkoord

  Met deze Elodie Details Powder Pink Speenkoord heeft je kindje de speen altijd bij de hand. De speenkoord is gemaakt van zacht materiaal en eenvoudig te bevestigen met een clip. Geschikt vanaf de geboorte.
  12,90
 • Quick view

  Elodie Details Feathered Friend Speenkoord

  Met deze Elodie Details Feathered Friend Speenkoord heeft je kindje de speen altijd bij de hand. De speenkoord is gemaakt van zacht materiaal en eenvoudig te bevestigen met een clip. Geschikt vanaf de geboorte.
  12,90
15 Resultaten