Elodie Details fopspenen en speenkoorden

Maak je kindje blij met een fijne Elodie Details fopspeen met een bijpassend Elodie speenkoord. Ons actuele aanbod Elodie Details fopspenen en speenkoorden vind je op deze pagina. Het zijn stuk voor stuk hele mooie fopspenen en speenkoorden in allerlei trendy kleuren. Elodie Details fopspenen en speenkoorden zijn ook leuk om weg te geven als kraamcadeautje. Lees meer...

Elodie Details fopspenen met leuke afbeeldingen

Veel Elodie Details fopspenen zijn bedrukt met leuke afbeeldingen van bijvoorbeeld een leeuwtje, een luchtballon of een libelle. Sommige fopspenen zijn bedrukt met sfeervolle figuurtjes. Op sommige Elodie Details fopspenen staat zelfs een tekst.

Elodie Details speenkoorden

Maak de fopspeen compleet met een Elodie Details speenkoord. Dankzij een Elodie Details  speenkoord kun je de fopspeen gemakkelijk terugvinden. Dat is handig voor jou en voor je kindje. Bestel vandaag nog Elodie Details fopspenen en speenkoorden online via onze webshop.Lees minder...
20 Resultaten
 • Quick view

  Elodie Details Tidemark Drops Speenkoord

  Met deze Elodie Details Tidemark Drops Speenkoord heeft je kindje de speen altijd bij de hand. Het speenkoord is gemaakt van zacht materiaal en eenvoudig te bevestigen met een clip. Geschikt vanaf de geboorte.
  12,90
 • Quick view

  Elodie Details Hout Speenkoord

  Met deze Elodie Details Hout Speenkoord heeft je kindje de speen altijd bij de hand. Het speenkoord is gemaakt van zacht materiaal en eenvoudig te bevestigen met een clip. Geschikt vanaf de geboorte.

  Normale prijs: 12,90

  Special Price 10,97

 • Quick view

  Elodie Details Speenkoord

  Met dit stijlvolle Elodie Details Speenkoord heeft je kindje de speen altijd bij de hand. Het speenkoord is gemaakt van zacht materiaal en eenvoudig te bevestigen met een clip. Geschikt vanaf de geboorte.

  Normale prijs: 12,90

  Special Price 10,97

 • Quick view

  Elodie Details Meadow Flower Speenkoord

  Met deze Elodie Details Meadow Flower Speenkoord heeft je kindje de speen altijd bij de hand. Het speenkoord is gemaakt van zacht materiaal en eenvoudig te bevestigen met een clip. Geschikt vanaf de geboorte.
  12,90
 • Quick view

  Elodie Details Bunny Speenkoord

  Met de stijlvolle Elodie Details Bunny Speenkoord heeft je kindje de speen altijd bij de hand. Het speenkoord is gemaakt van zacht materiaal en eenvoudig te bevestigen met een clip. Geschikt vanaf de geboorte.

  12,90

  11,99

 • Quick view

  Elodie Details Forest Florian The Fox Fopspeen 3+ Mnd

  De Elodie Details Forest Florian The Fox Fopspeen 3+ Mnd is een handige speen waarmee je jouw kindje rustig houdt. De fopspeen heeft een symmetrische vorm en voorkomt huidirritatie door optimale luchttoevoer.
  8,90
 • Quick view

  Elodie Details Hapiness Is Born Fopspeen 0-6 Mnd

  De Elodie Details Hapiness Is Born Fopspeen 0-6 Mnd is een handige speen waarmee je jouw kindje rustig houdt. De stijlvolle fopspeen heeft een symmetrische vorm en voorkomt huidirritatie door optimale luchttoevoer.

  8,90

  6,20

 • Quick view

  Elodie Details Sweethearts Fopspeen 3+ Mnd

  De Elodie Details Sweethearts Fopspeen 3+ Mnd is een handige speen waarmee je jouw kindje rustig houdt. De stijlvolle fopspeen heeft een symmetrische vorm en voorkomt huidirritatie door optimale luchttoevoer.
  8,90
 • Quick view

  Elodie Details Floating Flowers Speenkoord

  Met deze Elodie Details Floating Flowers Speenkoord heeft je kindje de speen altijd bij de hand. Het speenkoord is gemaakt van zacht materiaal en eenvoudig te bevestigen met een clip. Geschikt vanaf de geboorte.
  12,90
 • Quick view

  Elodie Details Sweethearts Speenkoord

  Met deze Elodie Details Sweethearts Speenkoord heeft je kindje de speen altijd bij de hand. Het speenkoord is gemaakt van zacht materiaal en eenvoudig te bevestigen met een clip. Geschikt vanaf de geboorte.
  12,90
 • Quick view

  Elodie Details Forest Mouse Max Fopspeen 3+ Mnd

  De Elodie Details Forest Mouse Max Fopspeen 3+ Mnd is een handige speen waarmee je jouw kindje rustig houdt. De stijlvolle fopspeen heeft een symmetrische vorm en voorkomt huidirritatie door optimale luchttoevoer.
  8,90
 • Quick view

  Elodie Details Floating Flowers Fopspeen 0-6 Mnd

  De Elodie Details Floating Flowers Fopspeen 0-6 Mnd is een handige speen waarmee je jouw kindje rustig houdt. De stijlvolle fopspeen heeft een symmetrische vorm en voorkomt huidirritatie door optimale luchttoevoer.
  8,90
 • Quick view

  Elodie Details Humble Hugo Fopspeen 0-6 Mnd

  De Elodie Details Humble Hugo Fopspeen 0-6 Mnd is een handige speen waarmee je jouw kindje rustig houdt. De stijlvolle fopspeen heeft een symmetrische vorm en voorkomt huidirritatie door optimale luchttoevoer.
  8,90
 • Quick view

  Elodie Details Hazy Jade Max Fopspeen 0-6 Mnd

  De Elodie Details Hazy Jade Max Fopspeen 0-6 Mnd is een handige speen waarmee je jouw kindje rustig houdt. De stijlvolle fopspeen heeft een symmetrische vorm en voorkomt huidirritatie door optimale luchttoevoer.
  8,90
 • Quick view

  Elodie Details Meadow Flower Fopspeen 0-6 Mnd

  De Elodie Details Meadow Flower Fopspeen 0-6 Mnd is een handige speen waarmee je jouw kindje rustig houdt. De stijlvolle fopspeen heeft een symmetrische vorm en voorkomt huidirritatie door optimale luchttoevoer.
  8,90
 • Quick view

  Elodie Details Tender Blue Bunny Speenkoord

  Met deze Elodie Details Tender Blue Bunny Speenkoord heeft je kindje de speen altijd bij de hand. Het speenkoord is gemaakt van zacht materiaal en eenvoudig te bevestigen met een clip. Geschikt vanaf de geboorte.
  12,90
 • Quick view

  Elodie Details Tidemark Drops 3+ Mnd

  De Elodie Details Tidemark Drops 3+ Mnd is extra zacht voor het gezichtje van je kindje. Verder beschikt het Elodie Details fopspeentje over een stijlvol ontwerp en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  8,90
 • Quick view

  Elodie Details Autumn Rose Speenkoord

  Met deze Elodie Details Autumn Rose Speenkoord heeft je kindje de speen altijd bij de hand. Het speenkoord is gemaakt van zacht materiaal en eenvoudig te bevestigen met een clip. Geschikt vanaf de geboorte.
  12,90
 • Quick view

  Elodie Details Amber Apricot Fopspeen 3+ Mnd

  De Elodie Details Amber Apricot Fopspeen 3+ Mnd is een handige speen waarmee je jouw kindje rustig houdt. De stijlvolle fopspeen heeft een symmetrische vorm en voorkomt huidirritatie door optimale luchttoevoer.
  8,90
 • Quick view

  Elodie Details Autumn Rose Fopspeen 3+ Mnd

  De Elodie Details Autumn Rose Fopspeen 3+ Mnd is extra zacht voor het gezichtje van je kindje. Verder beschikt het fopspeentje over een lief bloemetjes printje en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  8,90
20 Resultaten
Trustpilot