Jollein speenkoorden

Dankzij een Jollein speenkoord, kun je de fopspeen van je kindje altijd goed vinden. Vanaf nu zal het minder vaak gebeuren dat je de fopspeen van je kindje kwijt bent. Een Jollein speenkoord bestaat meestal uit een speendoekje. Aan het speendoekje zit een lus om het speentje aan vast te maken. Een Jollein speendoekje is niet alleen een handig middel om het speentje van je kindje terug te vinden. Het is ook een heel fijn knuffeldoekje voor je kindje.

Lees meer...

Eigenschappen van een Jollein speendoekje

Een Jollein speendoekje bestaat meestal voor het grootste gedeelte uit katoen. Dit materiaal voelt heel zacht en comfortabel aan voor je kindje. Voor het kindje zal het doekje al gauw heel vertrouwd aanvoelen. Telkens als het de speen in de mond heeft, kan het met het Jollein speendoekje knuffelen. De meeste jollein speendoekjes zijn prima uitwasbaar in de wasmachine.

Over Jollein

Jollein is een merk van allerlei items die met comfortabel slapen te maken hebben. Denk bijvoorbeeld aan dekens, lakens en dekbedovertrekken. Van Jollein zijn ook andere textielproducten verkrijgbaar, zoals aankleedkussenhoezen en boxkleden. Al deze items zien er stuk voor stuk heel mooi uit en voelen ook heel comfortabel aan. Wij verkopen ook leuke Jollein hydrofiele doeken. Ons assortiment hydrofiele doeken van Jollein is heel divers. Veel van deze doeken zijn bedrukte met hele leuke prints die helemaal van deze tijd zijn. Jollein speendoekjes of andere items van Jollein, bestel je snel en eenvoudig online via Babypark.nl. Bij ons profiteer je niet alleen van de Laagste Prijsgarantie, maar ook van een snelle levering. Ontvangen wij jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur? Dan doen wij jouw bestelling meteen op de post. Jij krijgt deze dan morgen al thuisbezorgd. Voorwaarde is wel dat de bestelde producten bij ons op voorraad zijn.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Jollein Moon Speendoekje

  Met het Jollein Moon Speendoekje kan je kindje lekker knuffelen en de speen makkelijk terug vinden wanneer het valt. Door middel van een lus kan je het doekje vastmaken aan de speen.
  7,95
 • Quick view

  Jollein Lama Speendoekje

  Met het Jollein Lama Speendoekje kan je kindje lekker knuffelen en de speen makkelijk terug vinden wanneer het valt. Door middel van een lus kan je het doekje vastmaken aan de speen.
 • Quick view

  Jollein Pinguin Speendoekje

  Met het Jollein Pinguin Speendoekje kan je kindje lekker knuffelen en de speen makkelijk terug vinden wanneer het valt. Door middel van een lus kan je het doekje vastmaken aan de speen.
  8,95
3 Resultaten