Koeka speenkoorden

Dankzij een Koeka speenkoord of speendoekje, raakt het kleine speentje van je kindje niet zomaar kwijt. Een Koeka speendoekje is daarnaast ook heel fijn om mee te knuffelen. Aan het speendoekje zit een lus waaraan je het speentje gemakkelijk vastmaakt. Tijdens het zuigen aan het speentje kan je kindje heerlijk met het doekje knuffelen.

Lees meer...

Eigenschappen van een Koeka speendoekje

De meeste Koeka speendoekjes zijn gemaakt van hoogwaardig katoen en zijn soms gevoerd met polyester. Deze materialen voelen heel prettig aan voor je kindje en zijn ook prima uitwasbaar in de wasmachine. Vaak is katoen gebruikt in een samenstelling die lijkt op badstof. Wordt dit materiaal nat, dan droogt het ook zo weer op. Onze Koeka speendoekjes zijn meestal verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Over Koeka

Koeka is een merk van textielproducten voor de allerkleinsten. In onze webshop vind je allerlei items van Koeka: van wiegdekens tot badcapes en waskussenhoezen. Speendoekjes hebben een bijzondere betekenis voor Koeka. Het speendoekje behoorde tot de allereerste producten die Koeka maakte. Een neefje van één van de oprichters van Koeka, was onafscheidelijk van zijn speendoekje. Hij noemde dit knuffeldoekje ‘Koeka’. Hieraan ontleent Koeka ook zijn naam. Door het speendoekje van het neefje werd de oprichter ook geïnspireerd tot het ontwerpen van een handig en praktisch speendoekje dat heel fijn aanvoelt. Inmiddels zijn er Koeka speendoekjes in allerlei ontwerpen verkrijgbaar. Het opvallende aan Koek speendoekjes is dat deze zijn gemaakt van extra zachte stoffen. Vaak zijn deze gemaakt van wafelstof of andere stoffen die op badstof lijken. Jouw gewenste speendoekje van Koeka bestel je snel en eenvoudig online via onze webshop. Ontvangen wij jouw online order nog vóór 20.00 uur en betaal je ook direct online? Dan bezorgen wij het Koeka speendoekje morgen al bij je thuis. Dit is alleen mogelijk als het speendoekje van Koeka bij ons op voorraad is.

Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  Koeka Swim Swim Speenkoord Sand

  Deze Koeka Swim Swim Speenkoord Sand is de ideale oplossing om de speen van je kindje altijd bij de hand te hebben. Door middel van een clip kan je de speenkoord eenvoudig aan de kleding van je kindje bevestigen.
  14,95
 • Quick view

  Koeka Dijon Daily Speendoekje

  Met het Koeka Dijon Daily Speendoekje heeft je kindje altijd de speen bij de hand. Je kunt het doekje eenvoudig aan de speen bevestigen met een lus. Het speendoekje is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  12,95
 • Quick view

  Koeka Dijon Speendoekje

  Met het Koeka Dijon Speendoekje heeft je kindje altijd de speen bij de hand. Je kunt het doekje eenvoudig aan de speen bevestigen met een lus. Verder is het speendoekje gemaakt van zacht materiaal.

  9,95

  7,50

 • Quick view

  Koeka June Speendoekje Pebble

  Met het stijlvolle Koeka June Speendoekje Pebble heeft je kindje altijd de speen bij de hand. Je kunt het doekje eenvoudig aan de speen bevestigen met een lus. Het speendoekje is gemaakt van zacht materiaal.
  9,95
 • Quick view

  Koeka Vik Speendoekje

  Met het Koeka Vik Speendoekje heeft je kindje altijd de speen bij de hand. Je kunt het doekje eenvoudig aan de speen bevestigen met een lus. Verder is het speendoekje gemaakt van zacht materiaal.

  Normale prijs: 14,95

  Special Price 12,71

 • Quick view

  Koeka Cairo Speendoekje

  Met het Koeka Cairo Speendoekje heeft je kindje altijd de speen bij de hand. Je kunt het doekje eenvoudig aan de speen bevestigen met een lus. Verder is het speendoekje gemaakt van zacht materiaal.
  14,95
 • Quick view

  Koeka May Speendoekje Milky

  Met het Koeka May Speendoekje Milky heeft je kindje altijd de speen bij de hand. Je kunt het doekje eenvoudig aan de speen bevestigen met een lus. Verder is het speendoekje gemaakt van zacht materiaal.
  9,95
7 Resultaten
Trustpilot