Little Dutch speenkoorden

Op deze pagina vind je ons complete assortiment Little Dutch speenkoorden. Onze Little Dutch speenkoorden zijn meestal Little Dutch speendoekjes. Aan zo’n speendoekje zit een lus waaraan je de fopspeen van je kindje vastmaakt. Het voordeel van een Little Dutch speendoekje is dat je de speen van je kindje niet zomaar kwijtraakt. Daarnaast is een Little Dutch speendoekje heel fijn voor je kindje om mee te knuffelen.

Lees meer...

Een lekker zacht Little Dutch speendoekje

Een Little Dutch speenkoord of speendoekje is altijd gemaakt van materialen die je kindje fijn vindt om vast te pakken. Vrijwel elk Little Dutch speendoekje is gemaakt van 100% katoen dat heerlijk zacht aanvoelt. Veel Little Dutch speendoekjes hebben de vorm van een ster. Dit ziet er leuk uit en deze vorm maakt het voor je kindje ook extra leuk om aan het doekje te sabbelen. Aan een stervormig speendoekje van Little Dutch zitten namelijk meerdere uiteinden. Juist die vindt je kindje leuk om aan te frunniken of in de mond te stoppen.

Over Little Dutch

Little Dutch is een sprankelend label voor baby’s en jonge kinderen. De producten zijn gemaakt volgens een echt Hollands ontwerp. Alle items van Little Dutch stralen vrolijkheid en rust uit. Little Dutch is een label waar je blij van wordt! Alle Little Dutch accessoires zijn met grote zorg en toewijding gemaakt voor baby- en kinderkamers. De mooie designs vallen op door de fijne figuurtjesdessins in zachte kleuren. De producten zijn zodanig ontworpen dat je ze gemakkelijk onderling combineert. Het is leuk om naast een Little Dutch speendoekje ook andere Little Dutch producten te kopen. Ons Little Dutch assortiment is heel divers. Wij verkopen niet alleen Little Dutch speelgoed, maar ook Little Dutch wiegovertrekken, slaapzakken, kruikenzakken en aankleedkussenhoezen. Bestel vandaag nog een speendoekje van Little Dutch en eventuele andere producten online via onze webshop. Bij ons profiteer je van een snelle levering. Als jouw online order en betaling ons vandaag nog vóór 20.00 uur bereikt, dan doen wij jouw bestelling meteen op de post. Jij krijgt deze dan morgen al thuisgestuurd. Voorwaarde is wel dat het product bij ons op voorraad is.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Little Dutch Pure Speendoekje

    Ben je regelmatig de speen van je kindje kwijt? Dit stijlvolle Little Dutch Pure Speendoekje is dan een uitkomst. Dankzij het formaat van het speendoekje kun je de speen makkelijk weer terugvinden.

    Normale prijs: 4,95

    Special Price 3,95

1 Resultaten
Trustpilot