MamiBB speenkoorden

 

Wanneer je kindje een fopspeen gebruikt heb je de kans dat zo’n speen snel kwijtraakt. Om dit te voorkomen kun je de fopspeen aan een speenkoord hangen en zo aan de kleding van je kindje bevestigen. Bij Babypark zijn er diverse speenkoorden verkrijgbaar in mooie kleuren en stevige materialen.

 

Lees meer...

Multifunctionele MamiBB speenkoorden

De speenkoorden van MamiBB zijn gemaakt van 100% veilige silicone kralen en zijn BPA-vrij. Door middel van een clip kan je het MamiBB speenkoord bevestigen aan de kleding van je kindje, de fopspeen maak je aan het MamiBB speenkoord vast door middel van een lus. Het MamiBB speenkoord is naast een speenkoord ook te gebruiken als bijtkoord/ketting. Je kindje kan namelijk op de silicone kralen bijten wanneer het last heeft van doorkomende tandjes. Je hoeft dus nooit een extra bijtring mee te nemen, dat is nog eens handig! Door de verschillende vormen en kleuren van de silicone kralen worden ook nog eens het visueel vermogen en de motorische vaardigheden van je kindje ontwikkeld. Het mooie aan deze silicone kralen is dat je ze gewoon met water en zeep kunt wassen.
 

Over MamiBB

MamiBB is een Spaans merk dat speenkoorden en kettingen maakt van veilige silicone kralen. De speenkoorden en kettingen kunnen ook gebruikt worden als bijtkettingen. Tijdens een voeding zijn de MamiBB kettingen echt een uitkomst, je kindje kan dan mooi aan de ketting zitten en ermee spelen. Op onze website vind je de actuele producten van MamiBB. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.
Lees minder...
2 Resultaten
2 Resultaten