Ootje Kadootje speenkoorden

Dankzij een Ootje Kadootje speenkoord heeft je kindje de fopspeen altijd bij zich. Je maakt de speen aan het speenkoord vast met een lus. Aan het Ootje Kadootje speenkoord zit een clip die je vervolgens aan de kleertjes van je kindje vastmaakt. Ootje Kadootje speenkoorden zien er stuk voor stuk heel mooi uit.

Lees meer...

Ootje Kadootje speenketting als kraamcadeau

Een Ootje Kadootje speenkoord of speenketting is ook heel leuk om weg te geven als kraamcadeautje. Onze collectie Ootje Kadootje speenkoorden en speenkettingen is heel divers. Zoek je een roze Ootje Kadootje speenketting voor een meisje? Of toch liever een stoere Ootje Kadootje speenketting in een hippe kleur? In ons uitgebreide assortiment vind je zeker de Ootje Kadootje speenketting die je zoekt! Onze Ootje Kadootje speenkettingen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die lang mooi blijven.

Over Ootje Kadootje

Ootje Kadootje is een merk van hele leuke hebbedingetjes: van fraaie speenkoorden tot schattige haarspeldjes en haarbandjes voor je kindje. De Ootje Kadootje haarspeldjes zijn speciaal gemaakt voor kleine meisjes. Ze staan je kindje beeldig! Van Ootje Kadootje zijn ook allerlei feestartikelen verkrijgbaar: vrolijke slingers en sierlijk decoratiemateriaal, zoals pomponnetjes. Ootje Kadootje feestartikelen zijn leuk om op te hangen na de geboorte van je kindje, tijdens een verjaardag, of gewoon als je zin hebt om de kamer van je kindje op te vrolijken. Het is zeker de moeite waard om ons complete assortiment van Ootje Kadootje te bekijken. Jouw gewenste Ootje Kadootje speenkoord en andere items bestel je snel en eenvoudig online via onze webshop. Jij krijgt je bestelling zo snel mogelijk thuisgestuurd. Als wij jouw online order van een product uit onze voorraad vandaag nog vóór 20.00 uur ontvangen en jij ook meteen online betaalt, krijg jij jouw bestelling morgen al thuisgestuurd. Bij Babypark profiteer je ook van de Laagste Prijsgarantie, zodat je nooit teveel betaalt!

Lees minder...
28 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Ootje Kadootje Linnenlook Speenkoord Beige

  Met het Ootje Kadootje Linnenlook Speenkoord Beige raakt je kindje zijn of haar speen niet meer kwijt. Het speenkoord is gemaakt van zachte materiaal en makkelijk aan de kleertjes van je kindje te bevestigen met een clip.
  8,95
 • Quick view

  Ootje Kadootje Linnenlook Speenkoord

  Met het Ootje Kadootje Linnenlook Speenkoord raakt je kindje zijn of haar speen niet meer kwijt. Het speenkoord is gemaakt van zachte materiaal en makkelijk aan de kleertjes van je kindje te bevestigen met een clip.

  Normale prijs: 9,95

  Special Price 8,95

 • Quick view

  Ootje Kadootje Snake Speenkoord

  Met het Ootje Kadootje Snake Speenkoord raakt je kindje zijn of haar speen niet meer kwijt. Het speenkoord is gemaakt van zachte materiaal en makkelijk aan de kleertjes van je kindje te bevestigen met een clip.

  Normale prijs: 9,95

  Special Price 8,95

 • Quick view

  Ootje Kadootje Linnenlook Speenkoord Hout

  Met het Ootje Kadootje Linnenlook Speenkoord Hout raakt je kindje zijn of haar speen niet meer kwijt. Het speenkoord is gemaakt van zachte materiaal en makkelijk aan de kleertjes van je kindje te bevestigen met een clip.
 • Quick view

  Ootje Kadootje Linnen Speenkoord Zebra

  Met het Ootje Kadootje Linnen Speenkoord Zebra raakt je kindje zijn of haar speen niet meer kwijt. Het speenkoord is gemaakt van zachte materiaal en makkelijk aan de kleertjes van je kindje te bevestigen met een clip.
  8,95
 • Quick view

  Ootje Kadootje Metallic Speenkoord

  Met het Ootje Kadootje Metallic Speenkoord raakt je kindje zijn of haar speen niet meer kwijt. Het speenkoord is gemaakt van zachte materiaal en makkelijk aan de kleertjes van je kindje te bevestigen met een clip.

  Normale prijs: 9,95

  Special Price 8,95

 • Quick view

  Ootje Kadootje Metallic Speenkoord Koper

  Met het Ootje Kadootje Metallic Speenkoord Koper raakt je kindje zijn of haar speen niet meer kwijt. Het speenkoord is gemaakt van zachte materiaal en makkelijk aan de kleertjes van je kindje te bevestigen met een clip.
  8,95
 • Quick view

  Ootje Kadootje Linnen Speenkoord Old Blush

  Met het Ootje Kadootje Linnen Speenkoord Old Blush raakt je kindje zijn of haar speen niet meer kwijt. Het speenkoord is gemaakt van zachte materiaal en makkelijk aan de kleertjes van je kindje te bevestigen met een clip.
  8,95
 • Quick view

  Ootje Kadootje Linnen Speenkoord Oker

  Met het Ootje Kadootje Linnen Speenkoord Oker raakt je kindje zijn of haar speen niet meer kwijt. Het speenkoord is gemaakt van zachte materiaal en makkelijk aan de kleertjes van je kindje te bevestigen met een clip.
  8,95
 • Quick view

  Ootje Kadootje Beach Speenkoord Grijs

  Met deze Ootje Kadootje Beach Speenkoord heeft je kindje de speen altijd bij de hand. De speenkoord is gemaakt van eersteklas materiaal en eenvoudig te bevestigen met een clip. Geschikt vanaf de geboorte.
  8,15
 • Quick view

  Ootje Kadootje Metallic Speenkoord Zilver

  Met het Ootje Kadootje Metallic Speenkoord Zilver raakt je kindje zijn of haar speen niet meer kwijt. Het speenkoord is gemaakt van zachte materiaal en makkelijk aan de kleertjes van je kindje te bevestigen met een clip.
  8,95
 • Quick view

  Ootje Kadootje Metallic Speenkoord Aubergine

  Met het Ootje Kadootje Metallic Speenkoord Aubergine raakt je kindje zijn of haar speen niet meer kwijt. Het speenkoord is gemaakt van zachte materiaal en makkelijk aan de kleertjes van je kindje te bevestigen met een clip.
  8,95
 • Quick view

  Ootje Kadootje Snake Speenkoord Ivoor

  Met het Ootje Kadootje Snake Speenkoord Ivoor raakt je kindje zijn of haar speen niet meer kwijt. Het speenkoord is gemaakt van zachte materiaal en makkelijk aan de kleertjes van je kindje te bevestigen met een clip.
  8,95
 • Quick view

  Ootje Kadootje Azteken Speenkoord Grijs / Wit

  Met deze Ootje Kadootje Azteken Speenkoord heeft je kindje de speen altijd bij de hand. De speenkoord is gemaakt van eersteklas materiaal en eenvoudig te bevestigen met een clip. Geschikt vanaf de geboorte.
  8,15
 • Quick view

  Ootje Kadootje Beach Speenkoord Mint

  Met deze Ootje Kadootje Beach Speenkoord heeft je kindje de speen altijd bij de hand. De speenkoord is gemaakt van eersteklas materiaal en eenvoudig te bevestigen met een clip. Geschikt vanaf de geboorte.
  8,15
 • Quick view

  Ootje Kadootje Linnen Speenkoord Navy

  Met het Ootje Kadootje Linnen Speenkoord Navy raakt je kindje zijn of haar speen niet meer kwijt. Het speenkoord is gemaakt van zachte materiaal en makkelijk aan de kleertjes van je kindje te bevestigen met een clip.
  8,95
 • Quick view

  Ootje Kadootje Linnen Speenkoord Ivory

  Met het Ootje Kadootje Linnen Speenkoord Ivory raakt je kindje zijn of haar speen niet meer kwijt. Het speenkoord is gemaakt van zachte materiaal en makkelijk aan de kleertjes van je kindje te bevestigen met een clip.
  8,95
 • Quick view

  Ootje Kadootje Ster Speenkoord Jeans Grijs / Navy

  Met het Ootje Kadootje Ster Speenkoord Jeans Grijs / Navy heeft je kindje de speen altijd bij de hand. Het speenkoord is makkelijk te bevestigen met een clip en gemaakt van zachte materialen. Geschikt vanaf de geboorte.
  8,15
 • Quick view

  Ootje Kadootje Linnenlook Speenkoord Zwart

  Met het Ootje Kadootje Linnenlook Speenkoord Zwart raakt je kindje zijn of haar speen niet meer kwijt. Het speenkoord is gemaakt van zachte materiaal en makkelijk aan de kleertjes van je kindje te bevestigen met een clip.
  8,95
 • Quick view

  Ootje Kadootje Snake Speenkoord Soft Pink

  Met het Ootje Kadootje Snake Speenkoord Soft Pink raakt je kindje zijn of haar speen niet meer kwijt. Het speenkoord is gemaakt van zachte materiaal en makkelijk aan de kleertjes van je kindje te bevestigen met een clip.
  8,95
 • Quick view

  Ootje Kadootje Vintage Speenkoord Roze / Bruin

  Met deze Ootje Kadootje Vintage Speenkoord heeft je kindje de speen altijd bij de hand. De speenkoord is gemaakt van eersteklas materiaal en eenvoudig te bevestigen met een clip. Geschikt vanaf de geboorte.
  8,15
 • Quick view

  Ootje Kadootje Linnen Speenkoord Peach

  Met het Ootje Kadootje Linnen Speenkoord Peach raakt je kindje zijn of haar speen niet meer kwijt. Het speenkoord is gemaakt van zachte materiaal en makkelijk aan de kleertjes van je kindje te bevestigen met een clip.
  8,95
 • Quick view

  Ootje Kadootje Speenkoord Pasiley

  Met het Ootje Kadootje Speenkoord Pasiley heeft je kindje de speen altijd bij de hand. Het speenkoord is makkelijk te bevestigen met een clip en gemaakt van zachte materialen. Geschikt vanaf de geboorte.
  8,15
 • Quick view

  Ootje Kadootje Linnen Speenkoord Soft Blue

  Met het Ootje Kadootje Linnen Speenkoord Soft Blue raakt je kindje zijn of haar speen niet meer kwijt. Het speenkoord is gemaakt van zachte materiaal en makkelijk aan de kleertjes van je kindje te bevestigen met een clip.
  8,95
28 Resultaten
 1. 1
 2. 2