Bamboom Slabbetjes en Spuugdoekjes

 

Op deze pagina vind je onze complete collectie Bamboom slabbetjes en spuugdoekjes. Bamboom maakt haar producten van biologische materialen, zoals bamboe. De slabbetjes hebben een zachte laag en voelen heel fijn aan voor de gevoelige babyhuid. Lees hieronder meer over de gunstige eigenschappen van bamboe.

Lees meer...

 

Tegen allergische reacties

Baby’s die gevoelig zijn voor huidproblemen hebben vaak geen last van biologisch bamboe, omdat het een volledig natuurlijk product is. Bamboe trekt ook weinig bacteriën aan waar je kindje allergisch voor zou kunnen zijn. Bamboe heeft zelfs antibacteriële eigenschappen. Dit betekent dat het materiaal zelfs bacteriën tegengaat.

 

Ademend en absorberend

Bamboe neemt heel goed vocht op. Volgens Bamboom absorbeert bamboe zelfs drie tot vier keer meer vocht dan katoen. Verder laat bamboe ook heel goed lucht door. Dit komt door de open celstructuur van de bamboevezels.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Bamboom New Vintage Slab

  De kleren van jou en je kindje blijven schoon dankzij deze Bamboom New Vintage slab. De slab is gemaakt van zacht materiaal en met een drukknoopsluiting om de nek van je kindje vast te maken.
  9,45
 • Quick view

  Bamboom Soft Stone Slab

  Met de Bamboom Soft Stone Slab blijft de kleding van je kindje netjes schoon. De slab is gemaakt van zacht materiaal en door middel van de drukknoop is de slab vast te maken om de nek van je kindje.
  9,45
2 Resultaten