Little Dutch Slabbetjes en Spuugdoekjes

 

Slabbetjes en spuugdoekjes van Little Dutch bieden de uitkomst bij het eten van jouw kindje. Dankzij deze slabbetjes blijven de kleertjes van je kindje zoveel mogelijk schoon. Daarnaast kunnen de slabbetjes uitgewassen worden in de wasmachine.

Lees meer...

 

Over Little Dutch

Little Dutch is een kleurrijk merk van baby- en kinderaccessoires. Alle producten zijn onderling te combineren, doordat ze allemaal dezelfde stijl hebben. Little Dutch gebruikt vaak fijne patroontjes, bijvoorbeeld bloemetjes- of ruitjespatroontjes, in zachte kleuren. Little Dutch producten zien er stuk voor stuk heel sfeervol uit. Bovendien zijn de producten van een hoogwaardige kwaliteit.

 

Bestellen via de webshop

Little Dutch slabbetjes zijn online te bestellen via onze webshop. Wij attenderen je graag op onze snelle bezorgservice. Indien jouw order en online betaling ons vandaag nog vóór 20.00 uur bereiken, bezorgen wij je bestelling onder voorbehoud al de volgende dag.

Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  Little Dutch Adventure Bandana Slab

  Deze Little Dutch Adventure Bandana Slab is een musthave tijdens het eten of als je kindje kwijlt. De stijlvolle bandana is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over een handige drukknoopsluiting.
  7,95
 • Quick view

  Little Dutch Pure Bandana Slab

  Deze Little Dutch Pure Bandana Slab is een musthave tijdens het eten of als je kindje kwijlt. De stijlvolle bandana is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over een handige drukknoopsluiting.
  7,95
 • Quick view

  Little Dutch Waves Bandana Slab

  Met deze mooie Little Dutch Waves Bandana Slab kan je kindje gewoon lekker knoeien zonder dat de kleertjes vies worden. De bandana voelt heerlijk zacht aan en is gemaakt van 100% katoen.
  7,95
 • Quick view

  Little Dutch Little Stars Bandana Slab

  Met de Little Dutch Little Stars Bandana Slab kan je kindje gewoon lekker knoeien zonder dat de kleertjes vies worden. De bandana voelt heerlijk zacht aan en is gemaakt van 100% katoen.
  7,95
 • Quick view

  Little Dutch Pure Slab

  Met de Little Dutch Pure Slab kan je kindje gewoon lekker knoeien zonder dat zijn kleertjes vies worden. De stijlvolle slab van Little Dutch is gemaakt van 100% katoen en is wasbaar in de wasmachine.
  8,95
 • Quick view

  Little Dutch Adventure Slab

  Met de Little Dutch Adventure Slab kan je kindje gewoon lekker knoeien zonder dat zijn kleertjes vies worden. De slab is gemaakt van 100% katoen en is wasbaar in de wasmachine.
  8,95
 • Quick view

  Little Dutch Little Stars Slab

  Met de Little Dutch Little Stars Slab kan je kindje gewoon lekker knoeien zonder dat zijn kleertjes vies worden. De slab is gemaakt van 100% katoen en is wasbaar in de wasmachine.
  8,95
 • Quick view

  Little Dutch Waves Slab

  Met de Little Dutch Waves Slab kan je kindje gewoon lekker knoeien zonder dat zijn kleertjes vies worden. De slab is gemaakt van 100% katoen en is wasbaar in de wasmachine.
  8,95
8 Resultaten